Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδια , νεος στο forum και απο οτι βλεπετε στο title ψαχνω για team να φτιαξουμε ενα online game . Ξερω ειναι δυσκολο αλλα με μερακι και ορεξη ολα γινονται . Προς το παρων δεν εχω κανενα μελος στο τεαμ , ολοι ειναι ευπροσδεκτι να μπουν για να συμβαλουν και αυτοι . Μιας και εχω πολλες ιδεες για το story/pve/pvp και γενικοτερα δεν εχω σκεφτει ακομα κατι συγκεκριμενο . Προσπαθω να συνταξω ενα team για να δουμε και παραπερα. Το game δεν θα ειναι ελλινικο και δεν θα προσφερεται σε ελληνες μονο. Προτως μας στοχος δεν θα ειναι να βγαλουμε λεφτα , αν και (θα) μπορουμε . Κυριως παμε για κατι που να προσφερεται σε ολους free και με τον καιρο αν παει καλα βλεπουμε . Αν μαζευτη το team ξεκιναμε αμεσα. ΩΣ προς το game : Σκεφτομουνα να μην ειναι χωρισμενο σε factions οπως το wow (που ειχε horde - alliance) να εχει αρκετα races αλλα ο καθενας να μπορει να καθαρισει τον αλλο . Θα εχει male και female . Τα class μαλλον θα ειναι καπως διαφορετικα , δεν το εχω σκεφτει ακομα πως ακριβως . Αλλα σκεφτομουνα να βαλω πολλα classes για να υπαρχει ποικιλια και να εχουμε πολλα να διαλεξουμε . Το level cap σκεφτομουνα για 60 . Ενω θα εχει και κατι σαν talents . Το μαπ θα ειθελα να ειναι αρκετα μεγαλο αλλα να εχει και ειδικες περιοχες μονο για pvp / sieges και ετσι . ΩΣ προς την ομαδα : Η ομαδα θα περιλαμβανει οσους θελουν να συμβαλουν/βοηθησουν στην δημιουργια του παιχνιδιου . Χρειαζομαστε σιγουρα ομως προγραμματιστες , web site creaters ... και γενικως ατομα που να εχουν σπουδασει η να ξερουν απο αυτα . Χωρις αυτους δεν γινεται τιποτα. Ελπιζω να συνεργαστουμε και ολα να πανε καλα. Πως να μπειτε στην ομαδα : Προς το παρον καντε μου PM και πειτε μου για εσας και γενικως πως θα θελατε να βοηθησετε για να φτιαξουμε το game , με τον καιρο ομως θα κανω και καποιο forum για να τακτοποιουμαστε απο εκει . Ευχαριστω που το διαβασατε και ελπιζω να ενδιαφερθειτε για αυτο , Φιλια, Μαριος
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Για τωρα εκανα ενα free forum (προσωρινο) για να δουμε τα πρωτα βασικα πραγματα . Επισκεφτειται το εδω : http://www.gamemakingteam.freeforums.org .
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εσυ τι θα προσφερεις στην δημιουργια του παιχνιδιου ; C++, 3Dmax ; Παντως το ολο εγχειρημα θα ελεγα οτι ειναι ακατορθωτο... στο κατω κατω δεν ξεκιναει ενα online game που θελει να ειναι ανταξιο των αλλων ετσι...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εγω δυστηχως δεν ξερω απο προγραμματισμο , αλλα προσπαθω να μαθω . Θα προσφερω πολλα αλλα πραγματα ομως . Δεν λεω να κανουμε ενα παιχνδι που να σιγκρινεται με AoC WoW Warhammer και λοιπα , μιλαω για κατι που θα λεει made by us και θα ειναι κατι που το καναμε γιατι γουσταραμα και οχι για να παιρνουμε 15 ευρω καθε μηνα απο τον καθενα που παιζει το παιχνιδι . Ουτως σι αλλος μπορει να πιασει και τελιως πατο ... τιποτα δεν ειναι σιγουρο ... τουλαχιστον κανω την αρχη .
Nikli Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Θέλο να μπω στην ομάδα αν και δεν ξέρω προγραματισμό (θα ήθελα να μάθω) είμαι 12 ετών αλλά έχο έναν φίλο που μπορει να φτοίαξει ιστοσελίδα για online games για να φτοίχνουν οι άλλοι accaount.
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 protip: δεν θα κανετε τιποτα. αρχηστε με κανα mod και μετα βλεπετε για mmo.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 protip: δεν θα κανετε τιποτα. αρχηστε με κανα mod και μετα βλεπετε για mmo. yeah,καλό θα ήταν αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.