shadowmann Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 είναι μεγάλη ιστορία με τα 3 pavilion που έχω αλλάξει στην hp χωρίς να πληρώσω(εκτος του προτού εξού και η τιμή 2000 euro) και για αυτό σκέφτηκα να πάρο κάτι καλο γιατί σε λίγο καιρό θα το χρειάζομαι και για δουλειά και επειδή έχω αγανάκτηση με τα pavilion... και έτσι σκέφτηκα να πάρο κάποιο άλλο μοντέλο η μάρκα και να πληρώσω και κάτι παραπάνω να τελειώνω και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου. ps:πάντως θα ψάξω λίγο ακόμα και μέσα στη βδομάδα πιστεύω να έχω τελειώσει με αυτήν την ιστορία...αφού κοντεύω να εγκατασταθώ στο service τις hp..έλεος! xD
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 μεγαλε γιατι δεν παιρνεις ενα macbookPro να εισαι κυριλε και να τελειωνει η υποθεση?αν ειχα τωρα 2 χιλιαρικα θα ηταν το πρωτο που θα επαιρνα..Το δευτερο θα ηταν το black macbook
bendersteed Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Συγκρινεις τα macbook pro με το hp compaq 8710w?? Δεν ξερω οκ, εγω παντως 8α χτυπουσα το hp ασυζητητι αν εδινα τοσα χρηματα.. Ισως να επαιρνα το 8510w, απλα και μονο ομως επειδη δεν μου αρεσουν τα 17αρια laptop.
Droidlock Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Κοιταξε απο υποσυστηματα μαλλον θα ειναι καλυτερος οχι μονο ο hp αλλα και οποιος φορητος υπολογιστης κοστιζει 2000 ευρω ( πλην ισως των Sony Vaio ). Απο εκει και περα αν εχει ασχοληθει με mac και εχει δει απο κοντα τα συγκεκριμενα μηχανηματα νομιζω οτι δεν θα εχει καμια αμφιβολια για την ποιοτητα κατασκευης , το desing , τις επιδοσεις και το ανωτερο λειτουργικο συστημα που εχει η apple απο την microsoft. Θα σου ελεγα να πας σε καποιο καταστημα και να κανεις συγκριση στα δυο μηχανηματα , δες τα υπερ και τα κατα και πανω απ΄ολα αγορασε αυτο που θελεις συμφωνα με την χρηση του μηχανηματος. Μια καλη λυση ειναι και η Dell η οποια σου δινει το δικαιωμα να φτιαξεις εναν φορητο υπολογιστη και συμφωνα με αυτα που βλεπω να γραφονται στο insomnia με αριστο service.
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Κοιταξε απο υποσυστηματα μαλλον θα ειναι καλυτερος οχι μονο ο hp αλλα και οποιος φορητος υπολογιστης κοστιζει 2000 ευρω ( πλην ισως των Sony Vaio ). Απο εκει και περα αν εχει ασχοληθει με mac και εχει δει απο κοντα τα συγκεκριμενα μηχανηματα νομιζω οτι δεν θα εχει καμια αμφιβολια για την ποιοτητα κατασκευης , το desing , τις επιδοσεις και το ανωτερο λειτουργικο συστημα που εχει η apple απο την microsoft. Θα σου ελεγα να πας σε καποιο καταστημα και να κανεις συγκριση στα δυο μηχανηματα , δες τα υπερ και τα κατα και πανω απ´ολα αγορασε αυτο που θελεις συμφωνα με την χρηση του μηχανηματος. Μια καλη λυση ειναι και η Dell η οποια σου δινει το δικαιωμα να φτιαξεις εναν φορητο υπολογιστη και συμφωνα με αυτα που βλεπω να γραφονται στο insomnia με αριστο service. η dell φτιαχνει πολυ ακομψα και χοντροκομμενα laptop και δεν συγκρινεται με τιποτα με apple και ibm φυσικα...Σημειωτεον τα thinkpad ειναι τα καλυτερα για μενα στον κοσμο απο θεμα ολων των παραμετρων και ειδικα απο θεμα κατασκευης .Εχω ενα Τ43 και ενα χ30(το ειχε και ο πατερας μου 2 χρονια) και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Τελειο πληκτρολογιο ,δεν ζεσταινονται με τιποτα και ειναι Μαυρα!Τωρα η lenovo δεν ξερω τι κανει αλλα το επομενο μου λαπτοπ θα ειναι apple...Σκεψου επισης και το λειτουργικο ,μην ξεχνας οτι τo macosX ειναι ενα καλογυαλισμενο bsd..
blashyrkh+ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Συγκρινεις τα macbook pro με το hp compaq 8710w??Δεν ξερω οκ, εγω παντως 8α χτυπουσα το hp ασυζητητι αν εδινα τοσα χρηματα.. Ισως να επαιρνα το 8510w, απλα και μονο ομως επειδη δεν μου αρεσουν τα 17αρια laptop. εχεις δικιο το macbook pro ντροπιαζεται οταν το συγκρινω με το hp αλλα τι να κανουμε..
haHa Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 μεγαλε γιατι δεν παιρνεις ενα macbookPro να εισαι κυριλε και να τελειωνει η υποθεση?αν ειχα τωρα 2 χιλιαρικα θα ηταν το πρωτο που θα επαιρνα..Το δευτερο θα ηταν το black macbook Το mbp 17" (εχει καρτα γραφικων 8600m gt) κοστιζει 2644 ευρω και εχει επιδοσεις χειροτερες απο το 17" hp compaq 8710p KE184EA (εχει καρτα γραφικων 8700m gt) των 1575 ευρω (1000+ ευρω φθηνοτερο) και πολυ χειροτερες απο το 17" hp compaq 8710w KE190EA (εχει καρτα γραφικων 8800m , 7200 σκληρο, blueray) των 2215 ευρω (400+ ευρω φθηνοτερο) . Επισης εχει ενα χρονο εγγυηση αντι για 3 χρονια εγγυηση των hp. Οποτε με 400-1000+ ευρω διαφορα στην τιμη, εφαμιλλη ποιοτητα κατασκευης, μεγαλυτερη εγγυηση και καλυτερες επιδοσεις και εξοπλισμο, τα hp ειναι μακραν καλυτερη επιλογη. Το mbp κερδιζει σε βαρος και στη δυνατοτητα να παιρνει και τα 3 λειτουργικα (windows, linux, mac os x ) ενω στα hp μπορουν να εγκατασταθουν μονο 2 (windows, linux) .
bendersteed Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Πρωτα απο ολα εχετε διαβασει καλα τα ποστ του παιδιου?? Θελει games!! Οποτε εξω mac.. Ακυρη σαν προταση. Δυτερον αν θελω unix δεν το θελω καλογυαλισμενο. Τριτον επειδη ειναι της μοδας τα mac δεν καταλαβαινω γιατι να παρουμε ολοι. Σιγουρα mac παιρνει ο γραφιστας, ο μουσικος, ο οποιοσδηποτε δεν εχει χρονο να ασχολειται με τα τερτπια του pc. Ισως και αυτος που θελει εμπειρια σε ολα τα λειτουργικα. Ο μεσος χρηστης ομως που θελει τον υπολογιστη πολυπλευρο εργαλειο δεν μπορει να περιοριστει σε κατι πολυ ευκολο να χειριστεις αλλα οχι τοσο διαδεδομενο. Και οσον αφορα με τις unixoειδης καταβολες των mac OS X ειναι τρελο να πληρωσεις τοσα λεφτα για αυτο ενω στο παλιοτερο-δεινοσαυρο pc παιρνας ανετα linux η free-bsd. Sorry για το off-topic. Κατα την ταπεινη αποψη τα hp compaq 8x10w ειναι οτι πιο ποιοτικοτερο μετα τα thinkpad. Παντως και απο ibm-levono δες το http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=55455 Πολυ καλο laptop αν δεν σε πειραζει που ειναι 15.4'. Φερτε μου ενα εδω τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.