marantonis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Με αφορμη το θεμα για τους Goin' Through ειπα να κανω ενα θεμα οπου θα παραθετουμε τα αγαπημενα μας Hip-Hop συγκροτήματα (και οχι "Hip-Hop" συγκροτήματα) της χωρας μας. Οσοι ξερετε ή ασχολείστε, απαντήστε. Τα δικα μου αγαπημενα: Terror X Crew-A/E FF.C Razastarr Στιχοιμα Βπεις (τα αλμπουμ τους δίδονται δωρεαν, ορίστε ενα απο τα καλυτερα χιπ χοπ albumshttp://www.hiphop.gr/page/1110) Ημισκουμπρια Flowjob (και αυτοι τα δίνουν δωρεαν. Ιδου τα 2 albums τους ForFree και Freeload
dreez Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 βορεια αστερια,bong da city,detro,zen,αυτα που εγραψες και μερικα που δεν μου ερχονται τωρα!
Vatos_locos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 λοιπών μια διευκρίνιση γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω την παραπληροφόρηση Hip hop είναι lifestyle όχι είδος μουσικής και δεν εννοώ τα φαρδιά να φαίνεται ο κώλος μας στον δρόμο.... Rap είναι το είδος της μουσικής που το έχουν λανθασμένα μεταφράσει σε Hip Hop αλλά τι λέω τώρα θα μου πείτε με τον κάθε πιτσιρικά που έχει το κινητό του στο δρόμο οπλισμένο στο χέρι του και παίζει Goin' Through,Tus,ZN και τα λοιπά και την έχει δει Gangster.... και για να είμαι on topic ελληνικά σταμάτησα να ακούς πολύ καιρώ τώρα με κάποιες μικρές εξαιρέσεις σε άτομα που γράφουν και δεν κράζουν εσένα που τους ακούς
marantonis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 λοιπών μια διευκρίνιση γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω την παραπληροφόρηση Hip hop είναι lifestyle όχι είδος μουσικής και δεν εννοώ τα φαρδιά να φαίνεται ο κώλος μας στον δρόμο.... Rap είναι το είδος της μουσικής που το έχουν λανθασμένα μεταφράσει σε Hip Hop αλλά τι λέω τώρα θα μου πείτε με τον κάθε πιτσιρικά που έχει το κινητό του στο δρόμο οπλισμένο στο χέρι του και παίζει Goin' Through,Tus,ZN και τα λοιπά και την έχει δει Gangster.... και για να είμαι on topic ελληνικά σταμάτησα να ακούς πολύ καιρώ τώρα με κάποιες μικρές εξαιρέσεις σε άτομα που γράφουν και δεν κράζουν εσένα που τους ακούς [OFF-TOPIC]H Rap αποτελεί μέσο έκφρασης της κουλτουρας του Hip-Hop. Το Hip-Hop αποτελείτε απο τα λεγόμενα 4 στοιχεια. Το Mcing (το ραπ δηλαδη), το DJing (χωρις αυτο δεν θα υπήρχε το ραπ), το Breakdancing και το graffiti. Ετσι, τα συγκροτήματα (crews) συνηθίζεται να λέγονται Hip Hop crews. Κάποια απο αυτα βεβαια, δεν κανουν μονο μουσικη αλλα και graffiti είτε breakdancing (το DJing εννοείτε). Τοτε δικαιωματικά μπορουμε να τα αποκαλέσουμε Χιπ Χοπ συγκροτήματα. Αλλα και παλι, δεν νομιζω οτι ειναι λαθος να αποκαλέσουμε ενα συγκρότημα Χιπ Χοπ εφόσον κανει μονο μουσικη. Κανει άλλωστε 2 απο τα τέσσερα στοιχεία της κουλτούρας του. Με αυτη τη λογικη, δεν νομιζω οτι κανω λαθος...[/OFF-TOPIC]
Vatos_locos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 μα δεν είπα οτι δεν δέχομαι να αποκαλούμε ένα συγκρότημα Hip Hop γιατί όπως μόνος σου είπες είναι η κουλτούρα απλά το hip hop δεν είναι η μουσική όπως είπες ξανά μόνος σου εγώ διευκρίνισα οτι το Hip Hop είναι lifestyle ή κουλτούρα όπως σωστά είπες και όχι μουσική όπως νομίζει ο κάθε {....} που άκουσε 2 βρισίδια και την είδε κάποιος δεν το έγραψα για σένα προσωπικά γιατί εσύ δεν είπες κάτι λάθος απλά το έγραψα γενικά γιατί όλο και κάποιος πιτσιρικάς θα το δει το thread μπας και μάθει ότι το rap δεν είναι gangster και πιστόλια εγώ απο Ελληνικά άκουγα ΡΤΜ πλέων Βπεις FF.C TXC και όχι Αρτέμη και Ευθύμη βόρια αστέρια Dogmother κάνα 2 κομμάτια μόνο γιατί σταμάτησα να ψάχνομαι Evnus άκουσα και μου άρεσε συγκεκριμένα την συνύπαρξη Στοίχημα ειδικά μετά το ξύλο που έπεσε με τους Βπεις (καλά που δεν μαζέψαμε και εμείς εκείνη τη μέρα ) ήθελα να δω πως θα εξελιχθεί η κόντρα προς στιγμήν δεν μου έρχονται άλλα Ελληνικά group στο μυαλό μου που να κατέχουν λόγο για να ακουστούν και να πεις οτι την παλεύουν
marantonis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 μα δεν είπα οτι δεν δέχομαι να αποκαλούμε ένα συγκρότημα Hip Hop γιατί όπως μόνος σου είπες είναι η κουλτούρα απλά το hip hop δεν είναι η μουσική όπως είπες ξανά μόνος σου εγώ διευκρίνισα οτι το Hip Hop είναι lifestyle ή κουλτούρα όπως σωστά είπες και όχι μουσική όπως νομίζει ο κάθε {....} που άκουσε 2 βρισίδια και την είδε κάποιος δεν το έγραψα για σένα προσωπικά γιατί εσύ δεν είπες κάτι λάθος απλά το έγραψα γενικά γιατί όλο και κάποιος πιτσιρικάς θα το δει το thread μπας και μάθει ότι το rap δεν είναι gangster και πιστόλια +1 τοτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.