Προς το περιεχόμενο

Δεν ξεκινα το κομπιουτερ

PeLLoS-CooL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ανοιγω το κουμπακι για να αναπσι το κομπιουτερακι δουλευει αλλα δεν δεν μου διχνει τπτ ουτε καν ακουγετε το μπιπ που κανει το μοδερμποτ καπιος να με βοηθησει

Δημοσ.

Κάποιο hardware πρόβλημα έχεις.

Αρχικά δοκίμασε να αφαιρέσεις τις μνήμες και δοκίμασε να τρέξεις μόνο με την μία από αυτές.

Αν δεν γίνει τίποτα,τότε κάνε ένα reset τα bios.

Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε να αφαιρείς συσκευές από τις PCI(αν μιλάμε για desktop) για να δεις αν φτιάξει.

Αν δεν γίνει τίποτα από όλα αυτά καλό θα ήταν αν μπορούσες να δοκίμαζες άλλη κάρτα γραφικών.

Αν έχεις laptop το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις αν γίνεται κάτι με τις μνήμες.

Δυστυχώς αν δεν παίξει τίποτα από όλα αυτά μπορεί να τα έπαιξε η mobo

Δημοσ.

ρε φιλε τα εκανα αυτα που μου λες και δυστιχος δεν λεει τιποτε μαλλον πρεπει να εκρουσε το μοδερπορτ μου...pentium 4 3,2 με συμφερει να πιασω αλλο η να στισω καπιο αλλο ????

Δημοσ.
ρε φιλε τα εκανα αυτα που μου λες και δυστιχος δεν λεει τιποτε μαλλον πρεπει να εκρουσε το μοδερπορτ μου...pentium 4 3,2 με συμφερει να πιασω αλλο η να στισω καπιο αλλο ????

γνώμη μου είναι βγάλτα όλα έξω και έλεξε εξονυχιστικά στο motherboard αν έχει κάψει τίποτε....υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται.. εαν είναι κάποιος πυκνωτής ή αντίσταση.. και έτσι υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσεις το νεο motherboard

Δημοσ.

εχω 2 ρε φιλε αυτο που εκρουσε εφκενε γιρω στους 65 βαθμους το ειχα για ασχετο να κατεβαζει μονο και εμεινα με το καινουργιο 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ DDR3 RAM τις αισους το μοδερπορτ αλλα θελω κατι φτινο αν με σιμφερει να πιασω το ιδιο....

Δημοσ.

Να τα φκαλω μπορω αλλα να τα ελεξω οπως λεες αν εχει κανεναν καμενο πως θα το καταλαβω δεν εχω ιδεα πρωτη φορα μου συνεβικε????

Δημοσ.

Ήντα πού λαλείς μωρέ! Προχθές καί μένα η motherboard με 3.2 τα έφτυσε.Αλλά αυτά τα πράματα δεν φτειάχνουν όπως σε συμβουλεύουν, με κολλητήρια καί ψυχρές κολλήσεις.Περάσανε αυτά.Πας γιά άλλο ή στήνεις νέο σύστημα.

Εγώ το συνέχισα αγοράζοντας από ebay μιά asus.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...