Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 μάλλον λες για μια συνέντευξη στο ntv των Νέων (δε θυμάμαι ημερομηνία).είχε πει κάμποσες μαλακίες εκεί... Διακρίνω μια έχθρα πάντως...
klainmaingr Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καλός είναι ρε παιδιά... Για εκπομπή "τοπικού" καναλιού μια χαρά είναι... Αν και προτιμώ την γαλάτεια που είναι και ταύλα στο tv makedonia Όσο για τον....γουλιά... είναι μια χαρά για εδώ που είναι... Εδω πέρα μου είναι σινεκρητικός ο "τα ζώα μου αργά" που κορόιδευε ο σεφερλής... (δεν μού ρχεται άμεσα το επίθετο του)
the_end Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Διακρίνω μια έχθρα πάντως... όντως. ξεκίνησε αφού διάβασα την εν λόγω συνέντευξη. μέχρι τότε απλά δε μου άρεσε η εκπομπή.
darth_revan Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω πόσο ψώνιο είναι ο Γουλιάς, ή τι είπε σε αυτή τη συνέντευξη... Η εκπομπή του πάντως είναι συμπαθητική για εμένα, δεν την βλέπω φανατικά αλλά αν τύχει να την πετύχω την παρακολουθώ γιατί περνά ευχάριστα η ώρα. Δεν είναι ενημερωτική, απλώς ψυχαγωγική είναι. Για εμένα, το πετυχαίνει αυτό.
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Καλός είναι ρε παιδιά...Για εκπομπή "τοπικού" καναλιού μια χαρά είναι... Αν και προτιμώ την γαλάτεια που είναι και ταύλα στο tv makedonia Όσο για τον....γουλιά... είναι μια χαρά για εδώ που είναι... Εδω πέρα μου είναι σινεκρητικός ο "τα ζώα μου αργά" που κορόιδευε ο σεφερλής... (δεν μού ρχεται άμεσα το επίθετο του) Ο Μπακουρογιανόπουλος... Πολυ μεγάλο επίθετο για έναν άνθρωπο που μιλάει τόσο αργά.
livewire Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Εχμ, αυτός που λέτε είναι ο Μπακογιαννόπουλος. Και είναι κριτικός. Ο άλλος κάνει μια εκπομπή. Είναι παρουσιαστής.
the_end Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 και robot να μου λέγαν ότι είναι ο Μπακογιαννόπουλος θα το πίστευα. κάτι άλλο που με τρώει εδώ και μέρες (αφού κάποιοι θέλουν κριτικές νέων ταινιών). Ηλίας Φραγκούλης aka θεός γνώμες?
Em_Zed Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Η σινεμανια στις αρχές μου άρεσε πολύ. Έδειχνε τρειλερς, συνεντεύξεις, νέες ταινίες. Φυσικά το στυλάκι του Γουλια λίγο μου την έδινε αλλά οκ... Όταν άρχισε να κάνε αφιερώματα του στυλ "τα 10 καλύτερα κινηματογραφικά μαχαίρια για φόνο" ε, κάπου άρχιζε να με κουράζει το πράμα. Δε λέω, καλά τα αφιερώματα, αλλά πιστεύω οτι τρειλερς από νέες ταινίες, πχ, είναι αρκετά πιο ενδιαφέροντα. Όσο για τον Φραγκούλη, ενώ πιστεύω ότι έχει αρκετές γνώσεις γύρω από το αντικείμενο, ο τρόπος που διάλεξε να το παρουσιάζει είναι τελείως άκυρος. ΟΚ, στην αρχή ίσως ήταν λίγο αστείο ν'ακούς προτάσεις με 20 λέξεις, από 9 συλλαβές η κάθε μια, αλλά κάπου καταντάει εκνευριστικό -αυτή η φωνή του...- και κουραστικό. Θα μου πεις, αν δεν τα'κανε αυτά, τώρα ίσως να μη μιλάγαμε γι'αυτόν.
Sellers Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Εχμ, αυτός που λέτε είναι ο Μπακογιαννόπουλος. Και είναι κριτικός.Ο άλλος κάνει μια εκπομπή. Είναι παρουσιαστής. My mistake. Μηπως με αυτό το όνομα τον σατύριζε ο Σεφερλής?
Gary Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Η σινεμανια στις αρχές μου άρεσε πολύ. Έδειχνε τρειλερς, συνεντεύξεις, νέες ταινίες. Φυσικά το στυλάκι του Γουλια λίγο μου την έδινε αλλά οκ... Όταν άρχισε να κάνε αφιερώματα του στυλ "τα 10 καλύτερα κινηματογραφικά μαχαίρια για φόνο" ε, κάπου άρχιζε να με κουράζει το πράμα. Δε λέω, καλά τα αφιερώματα, αλλά πιστεύω οτι τρειλερς από νέες ταινίες, πχ, είναι αρκετά πιο ενδιαφέροντα. εγώ το αντίθετο ... στις αρχές δεν έκανε τίποτα άλλο απο το να δείχνει και να ξαναδείχνει συνεχώς trailer .. δεν λέω καλό το να παρουσιάζεις τις νέες προβολές αλλά το να γεμίζεις όλη την εκπομπή με τα ίδια και τα ίδια trailer καταντάει βαρετό Τωρα πιστευω είναι σε καλύτερη φάση ... όχι πως την βλέπω αλλα μερικά αφιερώματα έχουν ενδιαφέρον
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 My mistake. Μηπως με αυτό το όνομα τον σατύριζε ο Σεφερλής? Μάλλον ναι! λολ
demonhunter22 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Πάντως παιδιά ο Γουλιάς δεν είναι κριτικός, παρουσιαστής είναι ο άνθρωπος αλλά γράφει μόνος του τα κείμενα. Όντως παλιότερα η εκπομπή ήταν καλύτερη, βλέπω φανατικά την εκπομπή και τώρα αλλα παλιότερα ήταν πιο καλή. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει 10 χρόνια, στην Ελλάδα οι εκπομπές κραταν λιγότερο, και να κρατήσουν παραπάνω σίγουρα θα έχουν αλλάξει κανάλι
leftys Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 .. αλλά γράφει μόνος του τα κείμενα. χμμμ επειδη ξερω μερικα πραγματα, μονο μονος του δεν τα γραφει. Δες και τους τιτλους στο τελος. ειχε βαλει και "αγγελια" καποια στιγμη για συνεργατες που θα γραφουν "εμπνευσμενα" κειμενα...
demonhunter22 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 στους τίτλου τέλους γράφει, κείμενα-παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς. Κοίτα και μόνος μόνος να μη τα γράφει σιγα, συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.