demonhunter22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Είμαι μεγάλος φαν της εκπομπής και φυσικά του Νίκου Γουλιά, τη βλέπω πολλά χρόνια. Πάντως, καλά τα αφιερώματα αλλα μου λείπει μια εκπομπή με κριτικές ταινιών
livewire Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Για την Σινεμανία ως κόνσεπτ, ναι-οκ-ρεσπέκτ. Αλλά..."φαν του Νίκου Γουλιά".... Δηλαδή, αν σου άρεσαν τα ταξίδια θα δήλωνες "φαν του Τάσου Δούση"?
demonhunter22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τι θα ήταν η σινεμανία χωρίς το Γουλιά? Μ'αρέσει πολύ το στιλ του, τελος πάντων μ'αρέσουν γενικά οι ταινίες και δε θα χανα με τίποτα μια εκπομπή γι' αυτές
livewire Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ...Σινεμανία χωρίς το Γουλιά. Είναι ένας γραφικός τύπος, weirdo actually, που κάνει την πιο ενδιαφέρουσα-ελλείψει άλλης-σχετική εκπομπή. Ας μην παρεξηγηθώ. Mου αρέσει αρκετά, αλλά έχω να τη δω 1-2 χρόνια λόγω γενικότερης αδιαφορίας για την TV.
demonhunter22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 καλα, τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Απλώς τώρα με ενδιαφέρει να βρώ κανα αφιέρωμα. Μπορεί τα παλιά να ήταν καλύτερα αλλα δεν αξίζει να τα δεις σε επανάληψη γιατί ήταν επίκαιρα, τα αφιερώματα όμως έχουν ένα γενικότερο ενδιαφέρων
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Καλή εκπομπή. Ξεφεύγει απο τα συνηθισμένες εκπομπές για σινεμά. Το μόνο που ίσως κουράζει είναι αυτό το αβίαστο κόψιμο στις προτάσεις του... ... ... Γουλιά. (Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι λέω)
demonhunter22 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τι εννοείς αβίαστο κόψιμο στις προτάσεις του... ... ... Γουλιά? Χωρίς πλάκα δεν κατάλαβα το νόημα, που λέει μι φράση και μπένει αμέσως βίντεο που επεξηγεί η την ώρα που μιλάει σαν να μην μπορεί να πει τα λόγια του?
the_end Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Το μόνο που ίσως κουράζει είναι αυτό το αβίαστο κόψιμο στις προτάσεις του... ... ... Γουλιά. (Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι λέω) όχι "ίσως κουράζει", σπάει κόκκαλα. κατά τ'άλλα η εκπομπή μου φαίνεται αδιάφορη. και ο γουλιάς μου την ψιλοδίνει.
demonhunter22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τελικά δεν υπάρχουν και πολλοί εδώ που τους αρέσει η εκπομπη, πρέπει να ψ'αξω αλλού για καμια πληροφορία. Πιστεύω όποιος είναι φαν του σινεμά θα εκτιμούσε πολυ τη σινεμανία με την παλιά της μορφή και θα απολάμβανε τα διάφορα αφιερώματα που κάνει τωρα
kostetos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 O γουλιας ειναι λιγο νουμερατζα...Μετρια εκπομπη.Βεβαια τι αλλο να δεις αφου εκπομπες για σινεμα σπανιζουν στην ελληνικη τηλεοραση...Νομιζω μια πολυ καλη εκπομπη παιζεται στο maktv....
porco_rosso21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Oπωτε τοχω δει,ειναι επειδη κανω ζαπινγκ κ δν εχει τπτ να χαζεψω..γενικα αδιαφορη εκπομπη,δεν εχει να πει κ κατι καινουριο,ουτε κατι πρωτοτυπο...καλα θα ηταν μια εκπομπη με κριτικες,κανα καλο αφιερωμα,συνεντευξεις κτλ να υπηρχε...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Καλή εκπομπή. Ξεφεύγει απο τα συνηθισμένες εκπομπές για σινεμά. Το μόνο που ίσως κουράζει είναι αυτό το αβίαστο κόψιμο στις προτάσεις του... ... ... Γουλιά. (Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι λέω) Έτσι υποτίθεται δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στο νόημα των προτάσεων. Δυστυχώς, το ίδιο ύφος έχουν πολλοί ρεπόρτερς στην tv.Δεν είναι ιδίωμα μόνο του Γουλιά.
tonypapadovic Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μου αρέσει αρκετά η εκπομπή και ειδικά ο Γουλιάς, αν και έχω να την δω κάμποσο καιρό. Να ξέρετε ότι δεν κάνει παρουσιάσεις καινούριων ταινιών κ.λπ .κ.λπ γιατί δεν του δίνουν επιχορηγήσεις όπως στις υπόλοιπες εκπομπές του χώρου (τις ελάχιστες). Έτσι είχε πει τουλάχιστον, όπως είχε πει κιόλας ότι αρνείται να κατέβει Αθήνα να κάνει την εκπομπή για μεγαλύτερο κανάλι. Τα παραπάνω τα είχε πει σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας, συγχωρέστε με που ούτε για πλάκα δεν θυμάμαι εφημερίδα/τεύχος Γιαυτό και κάνει μόνο αφιερώματα, τα οποία - όταν την έβλεπα- μου άρεσαν αρκετά.
the_end Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μου αρέσει αρκετά η εκπομπή και ειδικά ο Γουλιάς, αν και έχω να την δω κάμποσο καιρό. Να ξέρετε ότι δεν κάνει παρουσιάσεις καινούριων ταινιών κ.λπ .κ.λπ γιατί δεν του δίνουν επιχορηγήσεις όπως στις υπόλοιπες εκπομπές του χώρου (τις ελάχιστες). Έτσι είχε πει τουλάχιστον, όπως είχε πει κιόλας ότι αρνείται να κατέβει Αθήνα να κάνει την εκπομπή για μεγαλύτερο κανάλι. Τα παραπάνω τα είχε πει σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας, συγχωρέστε με που ούτε για πλάκα δεν θυμάμαι εφημερίδα/τεύχοςΓιαυτό και κάνει μόνο αφιερώματα, τα οποία - όταν την έβλεπα- μου άρεσαν αρκετά. μάλλον λες για μια συνέντευξη στο ntv των Νέων (δε θυμάμαι ημερομηνία). είχε πει κάμποσες μαλακίες εκεί...
demonhunter22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δεμ ήξερα ότι σταμάτησε τις παρουσιάσεις γι αυτό το λόγο αλλά λόγο τηλεθέασης, το είχα διαβάσει σε μια σελίδα στο ίντερνετ. Μπορεί πολλοί να διαφωνούν αλλά μου αρέσει πολ'υ το στιλ του Γουλιά. Επιπλέον δεν το παίζει κουλτούρα σαν μερικούς που προτείνουν και καλα ποιοτικές ταινίες. Σ'αυτο θέμα είναι πιο αυθεντικός απο άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.