raklis19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Γεια σας insomniacs. Λοιπον εχω μια απορια σχετικα με την εργασια στο εξωτερικο. Λοιπον ειμαι στο Ηνωμενο Βασιλειο(Ουαλια) απο το Απριλιο και θα ξεκινησω να δουλευω συντομα. Ο father μου νομιζει πως πρεπει να γραφτω στο Ελληνικο προξενειο ή κατι τετοιο, δεν καταλαβα τι ακριβως ελεγε Γνωριζετε τιποτα επι του θεματος? thanks in advance to everyone!!!
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 οχι δεν χρειαζετε κατι τετοιο απλα βγαλε ενα national insurance number γιατι ισως σου το ζητησουνε (καλο ειναι να το εχεις ετσι και αλλιως)
raklis19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 thanks a lot. Περιμενω την απαντηση για το national insurance number.
raklis19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ας το καλό και νόμιζα πως ρωτούσες για προξενιό... χαχαχα οχι οχι no προξενιό. btw κανενα καλο site με news απο Ελλαδα?
marantonis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ας το καλό και νόμιζα πως ρωτούσες για προξενιό... και γω το ιδιο
NoD Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Thread: "Ερώτηση σχετικά με προξενίο" (το οποίο αν δεν κάνω λάθος γράφεται προξενείο) Me: "Ερωτική σχέση με προξενιό" Conclusion: I 'm totally fucked up. Have to drink.
Apoll Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δεν χρειάζεσε τίποτα εκτός από National Insurance Number και καλώς ήρθες στο νησί Να υποθέσω ότι είσαι Cardiff ναι;
raklis19 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Νοpe. Δεν ειμαι στο Cardiff. Merthyr Tydfil atm οχι πολυ μακρια απο εκει. Εσυ? Ουαλια or England?
elis88 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Νοpe. Δεν ειμαι στο Cardiff. Merthyr Tydfil atm οχι πολυ μακρια απο εκει. Εσυ? Ουαλια or England? Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Τι σχέση εχει η Ουαλία με την Αγγλία; Πρόσεξα πως και στο τελικό κυπέλου ήταν μια ομάδα Αγγλικη και μία Ουαλιακή.
Filos19 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ο father μου thanks in advance to everyone!!! thanks a lot. οχι οχι no προξενιό. btw Νοpe. atm Ουαλια or England? Καλά δεν χρειάζεται να μας τρίβεις συνεχώς στη μούρη ότι μένεις στο Ηνωμένο Βασίλειο...
raklis19 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Η Ουαλια και η Αγγλια ειναι 2 διαφορετικα κρατη, μελη του Ηνωμενου Βασιλειου. Στο τελικο ηταν η Cardiff city (πρωτευουσα της Ουαλιας). Απαντηση στον Filos19: μετα απο αρκετες μερες μιλωντας μονο Αγγλικα (εκτος τις κλασικες ελληνικες ατακες χεχε) ειναι καπως πιο ευκολο να χρησιμοποιεις τα αγγλικα.
Apoll Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Νοpe. Δεν ειμαι στο Cardiff. Merthyr Tydfil atm οχι πολυ μακρια απο εκει. Εσυ? Ουαλια or England? Αγγλία. Blyton (Licolnshire). East Midlands. Ευκαιρία είναι τώρα να μάθεις και Ουαλικά. Θα τα χρειαστείς αν προχωρίσεις πιο μέσα στην Ουαλία Araf Araf Σου συνηστώ να πας Snowdonia για long weekend Σχετικά με τις άλλες ερωτήσεις. Ουαλία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία, Αγγλία, Isle of Man, Channel Islands, Isle of Wight, και καμμιά δεκαριά νησιά ακόμα, συνηστούν το Ηνωμένο Βασίλειο (United Kingdrom). Είναι όλα αυτόνομα/ήμι-ανεξάρτητα κράτη με δικούς τους νόμους τα περισσότερα. Η Ουαλία είναι η πιο λιγότερα ανεξάρτητη περιοχή. Και όταν ενοούμε ανεξάρτητα/αυτόνομα με όλη την σημασία. π.χ. τα Channel Islands (τα νησία στο κανάλι της Μάγχης) δεν ανήκουν στην ΕΕ. το Isle of Man δεν έχει όρια ταχύτητας στους δρόμους, και επιτρέπεται η οπλοφορία. Πράγμα που διώκεται δια ροπάλου στην Αγγλία και σε άλλες περιοχές. Σχετικά με το Cardiff (Caerdydd στα Ουαλικά) City, πέρνουν μέρος στο κύπελο Αγγλίας, μιάς και δεν είναι και πολλοί για να κάνουν και κανονικό πρωτάθλημα. (Όπως οι Σκωτσέζοι) Το να φτάσει μη Αγγλική ομάδα στον τελικό του FA Cup χρειάστηκαν 81 χρόνια μετά την προηγούμενη (πάλι Cardiff) αναμέτρηση στον τελικό του 1927. Σχετικά με την γλώσσα, που λέει ο Filos19, αν κάποιος ζει Αγγλία και σκέφτεται στα Αγγλικά το παθαίνει αυτό. Πέντε χρόνια εδώ τώρα και έχω σοβαρό πρόβλημα όταν προσπαθω να γράψω και να μιλίσω Ελληνικά. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από το ότι να γράψω και μιλησω στα Αγγλικά. Και πολλοί Έλληνες γελάνε που 20+ χρόνια μετά κάποιος γυρνά από το εξωτερικό και μιλά σε ξένη γλώσσα δυσκολευόμενος. Αλλά είναι απόλυτα φυσικό.
raklis19 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Να μαθω Ουαλικα? Παναγια μου. Ειναι πολυ δυσκολα χαχα. Ξερω κατι ψιλα αλλα θελω να μαθω να τα μιλαω κιολας. Μπορει στο μελλον. Εδω στην νοτια Ουαλια ολοι μιλανε Αγγλικα αλλα στον βορρα μου ειπε η gf οτι σε σνομπαρουν εαν δεν ξερεις Ουαλικα. Ειδικα εαν εισαι Ουαλος. Παραξενα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.