penguin Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 hallo... υπαρχει προβλημα.. ειμαι σε μια σχολη κινηματογραφου και αποφασισα να δοκιμασω το μονταζ στον Avid (το προγραμμα που χρησιμοποιουν σχεδον αποκλειστικα οι επαγγελματιες, περα απο λυση final cut). οι επαγγελματιες βεβαια χρησιμοποιουν και hardware avid λυση ακριβη για τα μετρα μου. anyway αυτο που εχει σημασια ειναι τι υπολογιστη να αγορασω (?) που να τον τρεχει ανετα και να μειναι και για τα επομενα χρονια. Πηγα στο πλαισιο πηγα και σε συνοικιακο μαγαζακι και μπερδευτικα ακομα περισσοτερο... το budget ειναι 1000 με 1200 ευρω (χωρις τα περιφερειακα) 1) ddr2 h ddr3? 2) αξιζει τα λεφτα του ενας σκληρος 10000 rpm? 3) ακριβη καρτα γραφικων 512 η φτηνη 1 G? 4) και οι μαρκες εχου σημασια η κοιταω μονο τα χαρακτηριστηκα? εχω λιωσει.... thanx εκ των προτερων....
disqualified Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 DDR2 εισαι ενταξει αυτη τη στιγμη, η ποσοτητα τουλαχιστον 2GB Σαφως και αξιζει τα λεφτα του ο γρηγορος σκληρος Αν κοιταξεις στο site της AVID θα δεις να αναφερονται συνεχεια σε NVIDIA QUADRO καρτες Οποτε πηγαινε στο site της AVID (κακως αν δεν το εχεις κανει ηδη) ψαξε για το προγραμμα που σε ενδιαφερει και κοιτα τα system requirments
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Συμφωνώ για τον δίσκο... αλλά... γενικά, γι' αυτό που το θες, το "μπάτζετ" που 'χεις βάλει, πιστεύω είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ! Εγώ, εικονογράφος/σκιτσογράφος/CG designer είμαι, με Photoshop "παίζω" κι έχω ΠΟΛΥ ανώτερο PC... Εσύ, χρειάζεσαι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ανώτερο, απ' το δικό μου. Γνώμη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.