Προς το περιεχόμενο

PS3 HDMI connection with lap

Randy Rhoads

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει κανένα αλάνι που να χέρι καμια πατέντα να μπορείς να ένωσις laptop με PS3 μέσο θήρας HDMI...θέλω να χρισιμοπισο το lap ως οθόνη...:-D:-D:-D:-):lol::P:cool:

Δημοσ.

Αν βρείς λάπτοπ με κάρτα που να δέχεται σήμα έστω τηλεόρασης ή βίντεο και με κάποιο τρόπο καταφέρεις να βρείς αντάπτορα απο HDMI ίσως.

Απλώς δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα,γιατι δεν το βάζεις σε μια TFT με είδοσο HDMI?

Δημοσ.
ούτε με VGA ανταπτορες η τίποτα άλλο τέτοιο?

nothing is impossible!!!

Φιλε μου το λαπτοπ εχει εξοδο εικονας...δηλαδη "βγαζει" εικονα απο το HDMI...δεν "δεχεται" τιποτα απο το HDMI που εχει...κι ομως στην περιπτωση μας ειναι impossible...η μονη λυση ειναι η αγορα USB η PCMCIA καρτας τηλεορασης η οποια θα εχει s-video οποτε θα μπορεσεις να στειλεις μεσω "τουρκιας" σημα στην οθονη του λαπτπ...αλλα η αναλυση θα ειναι τραγικη...μην περιμενεις High Definition...

Δημοσ.
exw mia tv tft ala ine kapos palia eki exw sinedi to ps3 meso scart...i tv pou exo ine mia 20ara Jaga(oute i manatis den tin xeri)kai exei analisi 640x480(i kati tetio)

gia pes tpt parapno sxetika me tin idea sou.... thanks

Βαζεις στο laptop κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978227&product=992259 το οποιο εχει "Είσοδος Video Αudio Input S-Video"...μετα περνεις αυτο http://www.sharbor.com/products/GEFN9100028.html το οποιο μετατρεπει το HDMI του PS3 σε S-video και ετσι συνδεεις το PS3 με την καρτα τηλεορασης...και δινεις εικονα 640χ480 ΤΟ ΠΟΛΥ στην οθονη του λαπτοπ...μ'αλλα λογια?Πιασε το αυγο καιθ κουρευτο...ξεχασε το...δεν υπαρχει...κ αν υπαρχει δεν αξιζει...

Δημοσ.
Αν βρείς λάπτοπ με κάρτα που να δέχεται σήμα έστω τηλεόρασης ή βίντεο και με κάποιο τρόπο καταφέρεις να βρείς αντάπτορα απο HDMI ίσως.

Απλώς δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτή η δυνατότητα,γιατι δεν το βάζεις σε μια TFT με είδοσο HDMI?

Η καρτα τηλεορασης που δεχετε σημα ειναι αυτη που σου ειπα κ εγω παραπανω απο το πλαισιο...

Ο ανταπτορας απο HDMI που ειπε ειναι το 2ο site που εδωσα...

Οπως καταλαβαινεις με τον φιλο μας ειπα ακριβως το ιδιο πραγμα και ειναι πρακτικα ο μονος τροπος να το συνδεσεις...δεν αξιζει... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...