spid_x Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Λοιπον, μετα το φορματ που εκανα εβαλα καποια προγραμματα που απο οτι φανταζομαι και απο οτι εβγαλε το Nod32 παιζει να ειχαν ιο. Χθες βραδυ τρωει ενα κολλημα το Pc και μενει η επιφανεια χωρις κανενα εικονιδιο. Σημερα σερνεται κανονικα. Και το καλυτερο.... Οταν μπαινω στον explorer μου βγαζει καποιες φορες ενα μηνυμα για Mistikotita TuIpologisti. Ενα απο τα πολλα μηνυματα που μου εβγαλε ειναι το εξης..Mistikotita TuIpologisti θα εκτελεσει ανιχνευση του συστηματος σας για να αποκαλυψει τα αχρηστα αρχεια σας.Να διαλεξετε εναρξη η ανοιγμα να ξεκινησετε την εγκατασταση (οπως παρατηρειτε εχει και ψιλο λαθος συνακτικο.) Αυτο το αρχειο εχει εγκρισει 100% οτι δεν εχει ιους διαφημισει κτλπ! ΠΑραλληλα με αυτο βγαζει και αλλα τετοια ακυρα μηνυματα τα οποια δεν εχω συγκρατησει. Φυσικα παω αμεσως για φορματ, απλα θελω να μαθω τι ακριβως ειναι αυτο.
pisio Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω links http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250660&highlight=%EC%F5%F3%F4%E9%EA%FC%F4%E7%F4%E1 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=251155&highlight=%EC%F5%F3%F4%E9%EA%FC%F4%E7%F4%E1
spid_x Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ευχαριστω.. ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ οι ιοι. ΚΑι στην τελικη δεν εχω καταλαβει το σκοπο τους..
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 όπως οι βιομηχανίες ενομοκτόνων αμολάνε μύγες το καλοκαίρι, έτσι και οι εταιρίες αντιβάιρους φτιάχνουν ιούς (είναι μια θεωρία) (..ή μαλλον 2)
koletsas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 από ότι κατάλαβα ο EXPLORER.EXE είναι infected . κάνε format
ss13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Λοιπον, μετα το φορματ που εκανα εβαλα καποια προγραμματα που απο οτι φανταζομαι και απο οτι εβγαλε το Nod32 παιζει να ειχαν ιο.Χθες βραδυ τρωει ενα κολλημα το Pc και μενει η επιφανεια χωρις κανενα εικονιδιο. Σημερα σερνεται κανονικα. Και το καλυτερο.... Οταν μπαινω στον explorer μου βγαζει καποιες φορες ενα μηνυμα για Mistikotita TuIpologisti. Ενα απο τα πολλα μηνυματα που μου εβγαλε ειναι το εξης..Mistikotita TuIpologisti θα εκτελεσει ανιχνευση του συστηματος σας για να αποκαλυψει τα αχρηστα αρχεια σας.Να διαλεξετε εναρξη η ανοιγμα να ξεκινησετε την εγκατασταση (οπως παρατηρειτε εχει και ψιλο λαθος συνακτικο.) Αυτο το αρχειο εχει εγκρισει 100% οτι δεν εχει ιους διαφημισει κτλπ! ΠΑραλληλα με αυτο βγαζει και αλλα τετοια ακυρα μηνυματα τα οποια δεν εχω συγκρατησει. Φυσικα παω αμεσως για φορματ, απλα θελω να μαθω τι ακριβως ειναι αυτο. Δες εδώ !!! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514
koletsas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Λοιπον, μετα το φορματ που εκανα εβαλα καποια προγραμματα που απο οτι φανταζομαι και απο οτι εβγαλε το Nod32 παιζει να ειχαν ιο.Χθες βραδυ τρωει ενα κολλημα το Pc και μενει η επιφανεια χωρις κανενα εικονιδιο. Σημερα σερνεται κανονικα. Και το καλυτερο.... Οταν μπαινω στον explorer μου βγαζει καποιες φορες ενα μηνυμα για Mistikotita TuIpologisti. Ενα απο τα πολλα μηνυματα που μου εβγαλε ειναι το εξης..Mistikotita TuIpologisti θα εκτελεσει ανιχνευση του συστηματος σας για να αποκαλυψει τα αχρηστα αρχεια σας.Να διαλεξετε εναρξη η ανοιγμα να ξεκινησετε την εγκατασταση (οπως παρατηρειτε εχει και ψιλο λαθος συνακτικο.) Αυτο το αρχειο εχει εγκρισει 100% οτι δεν εχει ιους διαφημισει κτλπ! ΠΑραλληλα με αυτο βγαζει και αλλα τετοια ακυρα μηνυματα τα οποια δεν εχω συγκρατησει. Φυσικα παω αμεσως για φορματ, απλα θελω να μαθω τι ακριβως ειναι αυτο. Το Mistikotita TuIpologisti είναι προφανώς ένα ελληνικό trojan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.