Προς το περιεχόμενο

Ενσωματωση υποτιτλων σε mp4

soilworker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγω θελω να το κανω αυτό αλλα ο μονος τροπος που εχω βρεί είναι να ενσωματώσω τους υποτιτλους στο αρχείο avi και μετα να το μετατρεψω σε mp4

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://www.doom9.org/mp4.htm

Δεν έχω δοκιμάσει αυτήν τη μέθοδο και γενικά δεν έχω πειραματιστεί πολύ με MP4, η υποστήριξη σε 3rd party tools δεν είναι τόσο «στιβαρή» όσο σε άλλα container formats. Νομίζω πως η υποστήριξη υποτίτλων εξαρτάται από τη συσκευή/πρόγραμμα όπου θα γίνεται η αναπαραγωγή.

Δημοσ.
Δοκιμασε το StaxRip.

Νομιζω κανει τη δουλει αυτη.

Δε λεει τιποτα για υποτιτλους, για converting λεει...

Το εχεις δοκιμασει?

Δημοσ.

Τελικα δε γινεται με το StaxRip, το δοκιμασα σημερα. Το Stax εχει επιλογη να ενσωματωσεις υποτιτλους στο mp4 κατα το encode ή μετα το encode σε avi μονο και αυτο με rencode μονο νομιζω. (Προσπαθει να ανοιξει το mp4 με το VirtualDub που ανοιγει avi μονο και πεταει error).

Δοκιμασε το Yamb, το δοκιμασα σημερα και το εκανε!

Δεχεται srt και το κανει χωρις rencode.

Ανοιγεις το Yamb,

πατας στην καρτελα creation "Click to create an Mp4 file..."

κανεις add το mp4 και τους srt υποτιτλους

κανεις properties στους υποτιτλους και διαλεγεις language Greek

Και πατας Next

edit:

Αν και μπορει να σου παιζουν κινεζικα οι υποτιτλοι.

Με το mplayer που δοκιμασα ετσι τους εβγαλε, ισως φταιει το font που διαλεξα, παιξε λιγο με τα fonts εκτος απο το default ειναι στα properties των υποτιτλων. Με αλλον player δεν ξερω. Δεν τρεχει σε μενα :)

Δημοσ.

Εβαλα το mp4, το χωρισε σε ηχο και video, εβαλα το srt εφτιαξα τα fonts κτλ και μετα παταω το next και μου λεει "the path of mp4box is missing...Yamb cannot find the mp4box.Please provide a correct path in the settings"

Τι να κανω? Εχω βαλει κανονικα το output...

Δημοσ.

Κατεβασε τον installer καλητερα και οχι το zip αρχειο γιατι περιεχει το mp4box και ρυθμιζεται αυτοματα.

Αλλιως κατεβασε το mp4box.exe απο το net και πες το στα settings (με 2πλο click μπαινει)

Στειλε νεα!

Εγω δοκιμασα και με Arial font και ο mplayer τα δειχνει ακομα κινεζικα... :-(

edit:

Και για να μην ψαχνεις:

http://rapidshare.com/files/116835995/MP4Box.exe.zip.html

Δημοσ.

δοκιμασα times new roman και tahoma δεν τους εμφανιζει καθολου...Με το vlc τα επεξα και με το media player και το nero showtime αλλα λογικα δεν παιζει ρολο γιατι τους ενσωματωνει στο αρχειο...

Δημοσ.
δοκιμασα times new roman και tahoma δεν τους εμφανιζει καθολου...Με το vlc τα επεξα και με το media player και το nero showtime αλλα λογικα δεν παιζει ρολο γιατι τους ενσωματωνει στο αρχειο...

παιδιά καλησπέρα.μόλις πριν από λίγο κατάφερα να συγχρονίσω υπότιτλους στην ταινία star wars/new hope.έσωσα το αρχείο κανονικά(με subtitle workshop),αλλά δεν ξέρω ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να το περάσω σε dvd.έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο....

ευχαριστώ.

Δημοσ.

soilworker: Στο vlc πρεπει να επιλεξεις το Subtitletrack (δεξι κλικ) για να τους εμφανισει.

Panos35: Σε τι format θες να το περασεις σε dvd?

avi, mp4, dvd(mpeg2) ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...