MilesSmiles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς ?Σκέφτομαι ποιό να δουλέψω..Κάποια γνώμη? Ποιά τα θετικά και κάποιο αρνητικά τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εγώ είχα δοκιμάσει το Parallels κάποτε σε macos και μου δούλευε μια χαρά το VMware το έχω δουλέψει μόνο win... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εγω εχω δουλεψει και τα δυο και ψηφιζω Parallels. To βαζεις και ειναι ολα κομπλε. Ενω με το VMware δεν θυμαμαι τι (παει καιρος) αλλα κατι ζητουσε.. ηταν λιγο πιο περιπλοκο τελος παντων.. Το εβγαλα αμεσως και επεστρεψα στο Parallels.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 κάποιος που να τα έχει δουλέψει και τα δύο σε MacOS?ποιό είναι ποιό βαρύ? edit : agpol07 τώρα είδα το post σου... και γω προς το parallels πάω μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τα δοκίμασα και τα 2 στον iMac με 4GB μνήμη και κατέληξα στο VMware. Μου φαίνεται πιο γρήγορο και πιο σταθερό από το Parallels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 και μένα ποιο γρήγορο μου φαίνεται το vmware. Τα έχω δουλέψει και τα 2 σε ένα παλιό λευκό imac με 1g και τώρα στο macbook c2d 2,16 με 2g ram. ++ στο vmware για την απόδοση και το unity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiMP Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Αδικείτε το τελευταίο parallels. Πρίν 3 μήνες ευκολα vmware αλλα πλέον parallels. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 τελευταιο parallels πολυ γρήγορο και σταθερο.... το άλλο δεν το έχω βάλει όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr1t1cal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 το parallels με άφεισε άφωνω σε σχέση ταχύτητας-ανταπόκρισης στο hackintosh μου, άλλα και το vmware δεν έδειχνε να επυβαρύνεται (μόνο που σε εγκατάσταση vista δέν είχε την λειτουργεία τον parallels για side-by-side applications! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.