alexo4562 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Καλησπερα παιδια, Αγορασα μια LG L207WT-PF και την συνδεσα με ψηφιακο σημα..στην αναλυση που προτεινει ο κατασκευαστης 1680χ1050 επειδη ειναι wide.. Καθως η καρτα μου Nvidia GeForce 7600 βγαζει 2 υποδοχες για ψηφιακο.. Και την παλια μου οθονη που δεχοταν μονο αναλογικο σε αυτες τις υποδοχες την ειχα συνδεσει με ανταπτορακι...Χωρις κανενα προβλημα.. Το προβλημα ειναι το εξης..Οταν συνδεω με ψηφιακο και κανουν εκκινηση τα windows εφανιζεται μια ροζ γραμμη τερμα αριστερα στην οθονη...δεν μου "τρωει" καθολου την επιφανεια εργασιας..αλλα οτι και αν προσπαθησεις να παιξεις η γραμμη μενει εκει...Λες και η καρτα γραφικων δεν εκμεταλευεται ολο το ευρος της οθονης.. Δοκιμασα και σε χαμηλοτερες αναλυσεις αλλα παλι τα ιδια... Η οθονη δεν πρεπει να φταιει γιατι οταν της βαζω αναλογικο σημα(δεχεται και τα δυο) ειναι ολα μια χαρα.... Μιλησα και με εναν τεχνικο του e-shop απο οπου την πηρα...Αλλα δεν μπορουσε να φανταστει τι μπορει να ειναι.... Εσεις καμια ιδεα.... Ευχαριστω προκαταβολικα..
Federer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δοκιμασε την οθονη σε καποιο αλλο υπολογιστη-λαπτοπ για να δεις αν φταιει αυτη ή ο υπολογιστης σου
alexo4562 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Φιλε Federer μολις δοκιμασα οτι μου ειπες με το laptop μου...και ακου τι συνεβη... Η ροζ γραμμη εξαφανιστηκε ενω και το laptop εδινε ψηφιακο σημα στην οθονη... Αλλα δεν εδειχνε ολη η οθονη...τα 3/4 δειχναν κανονικα οτι εδειχνε και το laptop και το αλλο 1/4 ηταν παραμορφωμενη η επιφανεια εργασιας απο την αρχη παλι..Δηλαδη εδειχνε το τερμα αριστερο κομματι της επιφανειας εργασιας παραμορφωμενο... Οποτε λογικα μηπως επειδη η οθονη ειναι wide...δεν εβγαζε τετοια αναλυση το Laptop... Τι να κανω..?Να ξαναπερασω τους drivers της καρτας γραφικων?
Federer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ναι αυτο ξαναπερνα τους drivers της καρτας γραφικων..περνα μετα πιο παλιους αν δεν πιασει...δοκιμασε να αλλαξεις αναλυση...αν δεν δουλεψει ισως χρειαστει να επικοινωνησεις με το τραγικο σερβις του e-shop...
alexo4562 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μην μου λες τετοια...Δεν θελω να ακουω για service...Μετα την τελευταια ιστορια που ειχα με ενα laptop Fujitsu...Προτιμω να την πεταξω την οθονη...ή να παιξω με απλο ωραιοτατο αναλογικο σημα που δεν εχει προβλημα... Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...Θα σου πω νεοτερα αυριο...
alexo4562 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τα νεοτερα ειναι τα εξης...Ξαναπερασα τους drivers αλλα τιποτα,παλι τα ιδια... Αλλους πιο παλιους που θα βρω.... Εν τω μεταξυ συνεβη το εξης χθες βραδυ...Συνδεσα την οθονη παλι με το laptop με dvi-d...και της εδινε ψηφιακο σημα χωρις προβλημα.... Στην αρχη εκανε την παραμορφωση που σου ειπα αλλα μολις πειραξα τις ρυθμισεις της ATi του Laptop ολα καλα...Αρα η οθονη και το καλωδιο δεν εχουν προβλημα... Οποτε λογικα φταιει η καρτα γραφικων μου... Σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.