FLOOFLIS Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Παίδες αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος... Ξέρετε που μπορώ να βρώ στην Αθήνα ετοιμοπαράδοτη Arctic Cooling MX-1 ή MX-2? Ούτε Ceramique δε βρίσκω μόνο AS-5 με το ζόρι. Έχω τα πραματάκια της αναβάθμισης να κάθονται λόγο πάστας. Θα μου πείς "βάλε οτι έχεις" αλλά με έχει πιάσει να το κάνω σωστά μια και καλή αυτη τη φορά. Πειραιά είμαι αλλά τραβιέμαι οπου χρειαστεί μέσα στην Αθήνα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Είχα διαβάσει καλά reviews για την artic cooling MX και την είχα δοκιμάσει. Είναι καλή πάστα, αλλά αρκετά δύσκολη στην εφαρμογή της. Είναι αρκετά πηχτή και απλώνεται δύσκολα. Επίσης αν δοκιμάσεις να αφαιρέσεις την ψύκτρα μετά απο λίγο καιρό, δυσκολεύεσαι πολύ γιατί η πάστα αυτή στερεοποιείται και γίνεται σκληρή. Το θετικό είναι οτι η ΜΧ αντέχει πολλά χρόνια και δεν χάνει την θερμοαγώγιμη συμπεριφορά της. Αν όμως χρειάζεασαι συχνές επεμβάσεις στην ψύκτρα σου, δεν είναι οτι καλύτερο. edit: Την τελευταία φορά που δοκίμασα να αφαιρέσω την ψύκτρα μου... βγήκε μαζί και η cpu κολλημένη και με μερικά στραβωμένα πινς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Φίλε μου, δες αυτό το review: http://hardwarelogic.com/news/137/ARTICLE/2752/3/2008-03-03.html Όπως βλέπεις, αν "σε έχει πιάσει να το κάνεις σωστά μια και καλή αυτη τη φορά" (και συμφωνώ με αυτό το σκεπτικό, ή κάνεις σωστή δουλειά ή κάνεις τσαπατσοδουλειά), θα πρέπει να κοιτάξεις για IC Diamond 7 Carat και (αν δεν την βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα), για OCZ FreeZe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.