Προς το περιεχόμενο

Wii modChip!!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας παιδία, θα ήθελα να μάθω αν γνώρίζει κάνενας κατάστημα που τσιπάρι Wii ????

Για χαρα ειναι το πρωτο μου post στο insomnia ! Απο οτι εκανα ενα μικρο research ειναι καλη μοντα το Wiikey και δεν ειναι τοσο δυσκολο στην εγκατασταση.... και εχει μονο 35 ευρουλακια! απο μαγαζακι στην αθηνα.

Δημοσ.
από ποιό μαγαζί το πήρες?

κανε ενα μικρο search στο google και θα το βρεις ευκολα (αν το γραψω θα Θεωρηθει διαφημηση και αν στο στειλω πμ θα ειναι μιστικο :P ).

Απο οτι διαβαζω το D2pro ειναι αρκετα καλητερο .... γιατι ολοι βαζουνε το wiikey :rolleyes:

Δημοσ.

Ααα εγω δε ψαχνω καποιον να μου το modari μονο το key θελω να αγορασω τοσα χρονια ηλεκτρονικος κ να το δωσω αλλου αμαρτια.... Αν τωρα θες καποιο μαγαζι να πας να στο μονταρουνε υπαρχη ενα στην αγια παρασκευη αλλα εχω πολυ καιρο να περασω απο εκει θα μαθω πληροφοριες αν σας βολευει....

Δημοσ.

Το μονο μαγαζι που ξερω ειναι ενα στη νεα σμυρνη πουλαει Chips αλλα δε ξερω απο δουλεια τι κανει.... αμα θελετε να βαλετε το wiikey δεν ειναι δυσκολο το κολημα, ποιο δυσκολο ειναι να ανοιξης το wii παρα να βαλεις το chipaki.... Εξαλλου ειδα και ενα αλλο συστηματακι για το wiikey που ποιανη με αυτοκολητο πανω....

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έβαλα το wiikey και βρήκα την υγειά μου.

Απο μαγαζί στην αθήνα (στο google το βρήκα και γω).

Το μόνο που φοβάμαι είναι να παίξω παιχνίδια που ζητάνε update.

(Υ.Γ.to 1o post μου)

Δημοσ.

έλα που δεν μπορω να το βρω στο google, κρυφό το έχεις?

δεν είναι κακό να το πεις, με τσιπάκι παίζεις και εξομειωτές, όχι απαραίτητα μόνο πειρατικά, συνεπώς δεν επηρεάζεις κανέναν όρο του φόρουμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...