marg22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 σημερα μου τηλεφωνησαν απ τα ελτα κ μ ειπαν οτι με πηραν ως ΔΕ Εσωτερικης απασχολησης με 4ωρη εγασια καθε μερα.Εχει κανεις υπ οψην του ποσα λεφτα προκειτε ν περνω? γιατι για το μισθο δεν μας ενημερωνει ποτε κανεις λες και μας κανουν χαρη που δουλευουμε....Αν ειχα προσληφθει ως ΠΕ ποσα παραπανω θα επερνα?ευχατιστω.
washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ε δε νομίζω να σου αρνηθεί αυτή την απάντηση ο - λίαν συντόμως - προιστάμενός σου...Κρατικοδίαιτος είναι άλλωστε, και δεν τον "νοιάζει" να σου πουλήσει "τρομοκρατία", του τύπου "μη ρωτάς-μη μιλάς-μη γελάς, αφεντικό είμαι εγω-ΝΑΙ,ΕΓΩ!" όπως ένας ιδιώτης...
egki Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ο μισθός θα ειναι περίπου της τάξης των 350 με 400 ευρώ...
neofix Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εγω 8ωρο δούλεψα το καλοκαίρι 2000 με σύμβαση και έπαιρνα βασικό ανειδίκευτου, ~150.000 δρχ
bolec Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Πληροφορίες για αυτές τις θέσεις στα ΕΛΤΑ που μπορείνα βρεί κανείς γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
marg22 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 αν περνω 300-400 παλι καλα ειναι για λιγοτερο φοβαμε....παντωw ευχαριστω για τιw πληροφοριες. βασικα ειδα την προκηρηξη στην εφημεριδα μακεδονια της κυριακης που εχει ενθετο για εργασια. επισης μπορεις να ψαξεις κ στα σαιτ των γραφειων διασυνδεσεως των πανεπιστημιων
lary7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μην το βλέπεις μονο σαν μισθό, κοίτα να μαζεψεις κανενα ένσημο γιατι έτσι πως είναι τα πράγματα την σύνταξη θα την βλέπουμε με τηλεσκόποιο οι της γενιάς μας.
Gigenis Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Είχα δουλέψει ως διανομέας (οχτάωρο) το φθινόπωρο του 2006 και ο μισθός ήταν 630!!!! ναι ναι τόσα πολλά!!! και φυσικά δεν έμεινα ούτε 2 μήνες από του 8 που ήταν η σύμβαση... αν δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις πήγαινε αλλιώς δεν λέει με τίποτα.
marg22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 καλα πλακα κανεις για τη συνταξη?δεν προκειτε να παροθμε ποτε μια αξιοπρεπη συταξη...και μας βλεπω να μεταναστευουμε στα γεραματα για να ζησουμε μα την ακριβεια που υπαρχει. φιλε αυριο θα μαθω για το μισθο... και ενοειται οτι παρραληλα θα ψαχνω για κατι καλλητερο αλλα βλεπεις εχω πτυχιο θεωρητικων επιστημων οποτε καταλαβενεις...
tsoukalasexhaus Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 εγω επειδη δεν περιμενω να παρω συνταξη απο το ικα εχω κανει μια ιδιωτικη ασφαλεια κ πληρωνω 25 ευρω το μηνα.τουλαχιστον θα παρω κατι απο εκει οταν τα χρειστω.κ μου παρεχουν κ ιατρικη περιθαλψη
marg22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 εχω μια απορια:ποιος μου εγγυατε εμενα οτι στα πχ 70 μου η ασφαλιστηκη εταιρια θα υπαρχει κ επιπλεον θα θα εχει την οικονιμικη δυατοτητα να μου δςσει τα συμφωνημενα.υπαρχει κατι που στο εγγυατε αυτο;-δεν ξερω μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι. αν βρω ενα περιοδικο θα σας γραψω ενα πολυ πετυχημενο-χιουμοριστικο αρθρο για την ασφαλιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.