raven3x7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 αλλες δυνατοτητες σου δεινουν οι Quadro και αλλες οι απλες mainstream καρτες....μην μπερδευουμε τα μπουτακια μας....οι πρωτες ειναι ακρως επαγγελματικες και δεν εχουν καλη αποδοση σε παιχνιδια σε σχεση με τις δευτερες. 'Οπως είπε παραπάνω και ο oneofthem κυρίος έχει να κάνει με τους drivers. To ιδιο και για τις firegl. Πάντως μιας και είναι για επαγγελματική χρήση θα συνηστούσα να βρείς τρόπο να τεστάρεις όποια καρτα θα πάρεις τελικά πριν δώσεις χρήματα. Επιμένω οτί αυτό που μου έχουν πει είναι ότι οι drivers των Geforce δεν δουλεύουν σωστα με το AutoCad.
DARKNUT Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτο θα ισχυει και στη νεα γενια της nvidia που ερχεται το καλοκαιρι?Ειχα διαβασει καπου οτι θα εχει υποστηριξη για cuda ετσι να βελτιωνονται οι επιδοσεις rendering
oneofthem Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 darknut τα προβλήματα που γράφει ο raven3x7 δεν έχουν να κάνουν με το αν οι drivers είναι σχεδιασμένοι για επιδόσεις σε opengl ή directx και γενικότερα για 3d επιδόσεις για το οποίο μίλησα εγώ και μάλλον σε μπέρδεψα και λίγο, αλλά με γενικότερα κακοσχεδιαμένους drivers οπότε ο raven3x7 δε λέει για το αν θα έχει καλές επιδόσεις ή όχι αλλά γενικά για το αν θα παίζει σωστά ή όχι η κάρτα με συγκεκριμένα προγράμματα, και έχει δίκιο εγώ αναφερόμουν σε άλλα θέματα και το παρέλειψα για παράδειγμα οι 8800 έβγαλαν πολλά προβλήματα με κάποια προγράμματα και γιαυτό πολλοί παρέμειναν με τις παλιές 7900 παρότι έχουν κατώτερες επιδόσεις - και οι 2 είχαν drivers προσανατολισμένους για gaming απλά οι drivers της 8800 είχαν άλλα προβλήματα οπότε από τη μια υπάρχει το θέμα drivers opengl/directx που επηρεάζει τις επιδόσεις αλλά από την άλλη υπάρχει το θέμα κακοσχεδιασμένοι drivers που ανεξάρτητα από τις επιδόσεις μπορεί να σημαίνει ότι δεν παίζει μια κάρτα σωστά άρα το θέμα για τις νέες κάρτες πάλι δε θα είναι μόνο αν έχουν καλύτερες επιδόσεις αλλά αν θα μπορούν να συνεργαστούν με συγκεκριμένα προγράμματα
DARKNUT Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Τωρα το καταλαβα καπως καλυτερα το αλλο θεμα αλλα τι μηχανημα συστηνεται για τα λεφτα που διαθετει ο φιλος μου εφοσον τις λυσεις quadro ειναι πανακριβες και πανω απο το budget?
oneofthem Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 λογικά κάτι σαν αυτό που έγραψε ο raven3x7 στην προηγούμενη σελίδα εγώ δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω με συγκεκριμένα προϊόντα γιατί δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.