Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα οδήγησης και ώρες πρακτικών μαθημάτων

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να βγάλει κάποιος ερασιτεχνικό δίπλωμα κατηγορίας Β πρέπει να παρακολουθήσει 20 ώρες θεωρητικά και 20 ώρες πρακτικά μαθήματα. Οι ώρες για τα πρακτικά μαθήματα είναι 20 60λεπτα ή 20 45λεπτα; Ξέρει κάποιος τι ορίζει ο νόμος;

Δημοσ.

Εγώ από ότι θυμάμαι είχα κάνει 20 μαθήματα πρακτικά και 20 ώρες θεωρητικά...

Ο νόμος βασικά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό... αφού υπάρχουν και κάποιοι που πάνε και παίρνουνε το δίπλωμα χωρίς μαθήματα.

Όχι επειδή λαδόσανε αλλά επειδή απλά ξέρανε να οδηγούνε από πριν...

Δεν είμαι και 100% σίγουρος για το τι είναι υποχρεωτικό αλλά τα παραπάνω ισχύουν

Δημοσ.

Υπάρχει κόσμος που όντως δεν κάνει τα μαθήματα. Σε αυτούς απλώς κόβουν μια απόδειξη εικονική ότι έγιναν τα μαθήματα χωρίς στην πραγματικότητα να γίνει τπτ.

Δημοσ.

Και σε συνάρτηση με τα λαδώματα και το ότι οι εξετάσεις είναι γύρω από ένα γήπεδο/τεράγωνο αναρωτιεται κανείς πως είναι δυνατόν να σκοτώνονται τόσες χιλιάδες άτομα στο δρόμο....

Όταν πήρα το δίπλωμα οδήγησης εδώ Αγγλία έφτυσα αίμα, έχωντας 20,000 μίλια (32000 χιλιόμετρα) στο ρολόι (ως εκπαιδευόμενος και με την προσωρινή άδεια*) οδηγώντας. Ο αδελφός μου Ελλάδα το πήρε φέτος χωρίς να έχει κάνει ούτε 10 χιλιόμετρα.

Φυσικά και δεν τον θέλω να οδηγεί το αμάξι μου, ή να είμαι εγώ μέσα στο αμάξι που οδηγεί.

*Για να οδηγήσεις με προσωρινή θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του αμαξιού να είναι μαζί σου μέσα στο αμάξι, και απαγορεύεται η χρήση αυτοκινητόδρομου. Και με την κοπέλα μου που δουλεύαμε μαζί πηγαίναμε 100 μίλια την ήμερα στην δουλειά και πίσω, συν ταξίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...