Προς το περιεχόμενο

θελω να αγορασω lap top με 600 ευρο. Ιδεες?

Blue4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. ειμαι νεος στο forum σας, αλλα ψαχνοντας για τα χαρακτηριστικα απο κομματια καποιων lap top μου εβγαζε το google συνεχεια εσας.

Ειχα αγορασει ενα Fujutsu-Siemens αλλα μου επεσε γαλα και μου χαλασε η μητρικη και τα μαστορια ειπαν οτι δεν φτιαχνεται.

Τωρα θελω να αγορασω ενα lap top, παιζω καποια παιχνιδια, οχι πολλα, οχι ιδιαιτερα δυσκολα, αλλα με ενδιαφερει η καρτα γραφικων να μην ειναι σαπια.

βλεπω συνεχεια ταινιες... συνεχεια, με νοιαζει η ποιοτητα της οθονης.

δεν με νοιαζει ο σκληρος, δοξα το θεο μου εμεινε ο σκληρος απο το προηγουμενο lap top και εχω και εναν 320g εξωτερικο.

δεν με νοιαζει αμα ειναι 12 'η 15 'η 17 ιντσες η οθονη.

Επειδη δεν εχω χρονο, δουλευω απο το πρωι εως το βραδυ, αν καποιος θα μπορουσε να μου προτεινει καποιο αξιολογο μηχανημα μεχρι 600 ευρο θα τον ευχαριστουσα πολυ. :-D

μια εντυπωση που εχω για να σας προειδοποιησω----> το σερβις της Multirama στο πολυτεχνειο απλα ειναι αθλειο και αργο! τους πηγα το λαπ τοπ αμεσως μετα που εχυσα το γαλα, και το ανοιξανε μετα απο 3 μερες!!!! οποτε τα ειχε πιει ολα.

Δημοσ.

Και μετά λένε ότι το γάλα κάνει καλό στην υγεία!!!! :-D

Δύσκολα θα βρεις φορητό με καλή κάρτα γραφικών με 600 ευρώ. Μόνο ενσωματωμένη.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Στο δια ταύτα: φορητός των 600 ευρώ και παιχνίδια δε συμβαδίζουν γενικά. Στα 600 ευρώ οι επιλογές είναι αρκετές, όλα τα φορητά όμως έχουν shared κάρτα γραφικών. Αν μπορείς να διαθέσεις 139 ευρώ παραπάνω μπορείς να δεις το Toshiba A200-1P8. Αν έχεις εμπιστοσύνη στην Acer και 89 ευρώ παραπάνω μπορείς να κοιτάξεις το 5920G-5A3G25MI. Αν πάλι δεν μπορείς να υπερβείς τα 600 ευρώ σε καμία περίπτωση τότε θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσ.

kotetsi, ευχαριστω για την ανταποκριση,

και τα 600 ευρω για εμενα πολλα ειναι αυτην την περιοδο, αλλα αν πιστευεις οτι το κατι καλυτερο βρισκεται στα παραπανω λαπ τοπ, τοτε πιθανον να σε ακουσω, διοτι δεν εχω γνωσεις και χρονο.

Θελω να προσθεσω οτι μπορω να βρω τον HP 530 με 500 ευρω, καινουργιο στο κουτι με εγγυηση με ολα. Και αυτο μεχρι την Δευτερα. Πως το βλεπετε?

Δημοσ.

Εξαρτάται από τις ανάγκες σου... Για ταινίες, σερφάρισμα στο Ίντερνετ και εφαρμογές γραφείου είναι μια χαρά. Για παιχνίδια και πιο απαιτητικές εφαρμογές είναι ανεπαρκής. Φοράει την 950 κάρτα γραφικών (ούτε καν την 3100) που είναι πολύ αδύναμη για τα σημερινά δεδομένα.

Δημοσ.

Εντάξει, ας ξεχάσουμε τον 530.

Ο ACER, είναι καλός? Τον εμπιστεύεστε?

Με 700 ευρώ.

Αυτόν τον υπολόγιστή που έχω παρακάτω πως τον βλέπετε σε συγκριση με τον ACER;

Pepper C2-D 1.66 GHz/2048 MB/12.1"/160GB 3I6PEP-23W

Δημοσ.

καλησπερα!

αγορασα το φεβρουαριο τον acer 5920g με την nvidia 8600gt στην τιμη των 700 ευρω , οποτε θα σε συμβουλευα να ψαξεις καλα προτου καταληξεις σε καποιο μηχανημα.

οσον αφορα την επιλογη μου μπορεις να δεις τα χαρακτηριστικα του μηχανηματος στην υπογραφη μου και μπορω να πω οτι το μηχανημα αξιζει το καθε ευρω που εδωσα!!!

Δημοσ.

Αγαπητέ Blue4u, είναι γεγονός ότι η Acer έχει κάνει προόδους όσον αφορά τη γενικότερη ποιότητα των φορητών της. Κακά τα ψέματα όμως, η ρετσινιά έχει μείνει από τις παλαιότερες σειρές, οι οποίες εμφάνιζαν διαφόρων ειδών προβλήματα και το service στην Ελλάδα είναι απογοητευτικό. Όπως και νά 'χει, στην κατηγορία τιμής που ψάχνεις ο συγκεκριμένος Acer που πρότεινα (πόσο μάλλον το μοντέλο που έχει ο akismei) είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις σε γενικές γραμμές, καλή κάρτα γραφικών και βελτιωμένη ποιότητα σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα.

Αν πάλι είσαι διατεθειμένος να κάνεις παραχωρήσεις στην κάρτα γραφικών τότε ευχαρίστως να το συζητήσουμε ξανά. Υπάρχουν πολύ καλές προτάσεις στην κατηγορία με shared κάρτα μεν αλλά εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το ίδιο καλές επιδόσεις στους υπόλοιπους τομείς με το Acer.

Δημοσ.

thnx παιδια για την ανταποκριση σας, μολις μπηκα σπιτι, δουλευω οπως σας ειπα ολη μερα.

kotetsi, κανω μια υποχωρηση σε καρτα γραφικων αν αξιζει. αλλα δεν 8ελω να περασω τα 700 ευρω. Θελω όμως να παιζω καποια βραδια Warcraft με τις ωρες... αυτο.

την προταση τοu Νikolis πως την βλεπετε?

επειδη ειμαι καπως ασχετος 8α παρω οτι μου προτεινετε. για αυτο στηριζομαι πανω σας. :cry:

Δημοσ.

akismei ειναι διαφορετικο το δικο σου απο αυτο που προτεινε to kotetsi?

εισαι ευχαριστημενος εσυ απο το acer ολα οκ ετσι?

Δημοσ.

κοίτα εγώ έχω ένα fujitsu siemens amilo pro v3505 (το οποίο και πουλάω για 600 ευρώ :-D ) και είμαι τέρμα ευχαριστημένος απ'αυτό, συν το γεγονός πως λιώνω όλη μέρα στο wow.... είναι 15,4 οθόνη με ανάλυση 1280χ800, με κάρτα γραφικών την onboard intel 950 στα 256 ram, με 2gb ram, 1.66 ghz intel core 2 duo T550 processor κλπ....απλά τώρα μου πήραν δώρο έναν νέο υπολογιστή και θέλω αυτόν να τον πουλήσω και μου έμεινε εδώ και τον φορτώνω διάφορα λειτουργικά να δώ τι γίνεται.... μέχρι τώρα έχω πάνω του vista ultimate sp1, win xp sp3, max osx leopard 10.5.2 και mac os x tiger 10.4.11 αλλά και ubuntu XD....

Δημοσ.
Kαποιος να απαντησει?

το acer που προτεινε ο kotetsi διαφερει στον μικροτερο επεξεργαστη, λιγο χειροτερη καρτα γραφικων αλλα εχει μεγαλυτερη μνημη και μεγαλυτερο σκληρο δισκο( δεν ξερω ομως σε τι στροφες τρεχει ο σκληρος!!).

τον θεωρω εξισου καλη επιλογη!

ζυγισε τη θελεις περισσοτερο και κανει την επιλογη σου!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...