pitbulll Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται αυτό το πρόβλημα της κάμερας?
pitbulll Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μιλάμε για την isight?δώσε λίγες πληροφορίες Έχεις δίκιο δικιά μου βλακεία.Μιλάω για ένα Apple Iphone 8GB
charoui Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 τώρα μάλιστα! και πως ξεκίνησε το πρόβλημα? μια μέρα έγινε έτσι? μετά από κάποια πτώση? κάνα restart,reset δοκίμασες? edit: μετά από λίγο googling φαίνεται ότι το πρόβλημα υπάρχει και εμφανίστηκε σε πολλούς. είναι μάλλον λάθος από το εργοστάσιο και όσοι είχαν το πρόβλημα, πήγαν στην apple και τους έδωσαν καινούργιο iphone...
pitbulll Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Έτσι το πήρα .Μεταχειρισμένο.Ευχαριστώ πάντως
Steven Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 εγγυηση έχεις σίγουρα ακόμα τουάχιστον μέχρι τον ιούνη (αν ο άλλος το είχε αγοράσει μόλις βγήκε) Έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεσαι απόδειξη, η εγγύηση είναι στο serial number. Οπότε τρέχα να πάρεις καινούριο, πούλα το και μετα τσόνταρε και κάτι και παρε το 3G
NemeSis1990 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Αν το πείρε από eBay τότε τι θα κάνει? Το στέλνεις ταχυδρομικός στην apple?
Steven Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Φαντάζομαι ναι... Απλά είναι λίγο παράξενο γιατί στην Ελλάδα έχετε την ηλίθια rainbow... Εμένα όταν το MacBook μου είχε ενα defect έστειλε η ίδια η apple courier σπίτι μου να το πάρει και μετά μου έστειλε καινούριο... Πάρε τηλέφωνο καταρχάς rainbow να δεις τι θα σου πουν και μετα απευθύνσου σε πιο ψηλά κεφάλια.. Στη χειρότερη να πληρώσεις από την τσέπη σου τα μεταφορικά...
georgeadams Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Στην τελική, μπορείς να αγοράσεις μια νέα κάμερα για το iPhone σου και να την αλλάξεις μόνος σου. Η κάμερα αλλάζει πανεύκολα, το μόνο πρόβλημα είναι να ξεκουμπώσεις το πίσω αλουμινένιο καπάκι του iPhone χωρίς να το στραβώσεις/γρατσουνίσεις (αλλά στην τελική, αν θέλεις αλλάζεις κι αυτό).
Lomar Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 παίζει να γίνεται κανένα σκηνικό με αναβάθμιση κάμερας;
pitbulll Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Σύμφωνα με το s/n και με το site της Apple που το έβαλα, η εγγύηση του iphone μου ισχύει μέχρι τον Σεπτέμβριο αλλά δεν μπορώ να το στείλω πάλι Αμερική για επισκευή.Μόνο τα μεταφορικά θα μου πάνε αρκετά.Πήγα στο 9Volto και με 60ευρώ μου την άλλαξαν.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.!
sotoul Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 επιδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα και σκεφτομαι για αλλαγη καμερας, σου αφησαν κανενα σημαδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.