anthony_crete Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εχει κανεις αυτο το μπιπ βιβλιο σε μορφη pdf η οποιαδηποτε ηλεκτρονικη; ειχα κοιταξει στο pi-schools.gr αλλα δε το ειχε....
poedeer7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ρε δε λεει να σε μηδενισουν(λογω κινητου) κ μετα να χαντακωθεις σε ολα...
anthony_crete Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 δεν το θελω για σκονακι!!! Απλα θελω να το εχω στο κινητο για να μπορω να τα συμβουλευομαι χωρις να κραταω μαζι μου το βιβλιο...
poedeer7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 αν κ μονο αν το θες γι'αυτο παω πασο.δεν το εχω δει πουθενα αλλα υπαρχει κ η λυση να κατσεις να το γραψεις υπαρχει κ η λυση να το "πεις"με τη φωνητικη εγγραφη κ μετα το μετατρεπεις σε οτι θες... α ξεχασα μπορεις κ να το σκαναρεις.Αλλα καλυτερα τα πρωτα θα το μαθεις κιολας!
anthony_crete Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ααα το βγαλαμε το συμπερασμα ε;; ΛΟΛ!!! Εχει κανεις να προτεινει κατι η να βοηθησει η μονο διαπιστωσεις;;;;
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ναι να βγάλεις το καλώδιο από το router σου και να κάτσεις να διαβάσεις .. Το βιβλίο δεν το βρίσκω πουθενά .Σε κανά site φροντηστηρίου να βρεις κάτι .. αλλά όχι όλο το βιβλίο
sarithepunk Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Χτυπα σμικρυνσεις στις 50 σελιδες υλης και χωστες στις καλτσες και στις τσεπες.Θα εκπλαγεις στο ποσο θα σου χρησιμεψουν
anthony_crete Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αυτο θα κανω μαλλον.... Παρολο που την ξερω, μην τυχει καμια στραβη... απλα θελω να αγορασω το καινουριο βιβλιο γιατι το δικο μου ειναι υπογραμμισμενο και τρεχα γυρευε!!! Παντως το εχουν κανει πολλοι και μου εχουν πει οτι βγαινει ενα πακακι μικρα χαρτακια καπου 0.1 η 0.2 εκατοστα....
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 εγώ σου λέω πάντως να μην το κάνεις .. Γιατί φέτος τα πράγματα θα είναι πιο αυστηρά από ότι άκουσα .. Με αυτά που γίνανε πέρυσι .. είπανε ν α τα σφίξουν λίγο
dimitris2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 το βιβλιο σε pdf θα το βρεις εδω παντως το μαθημα ειναι πολυ δυσκολο... το βγαλα 4 φορες και παλι υπαρχουν καποια μικροκενα που θα τελειοποιηθουν στην τελευταια επαναληψη
sarithepunk Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Καλα δυσκολο δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Απλα αμα δεν την εχεις την μαμημενη για παπαγαλια δεν σου βγαινει με τιποτα.Και μην ψαρωνεις κανε σμικρυνσεις και μια χαρα θα παει.Και μενα ολοι ετσι μου λεγαν "μα πως θα τις κοιταξεις" κλπ κλπ αλλα 40 μοναδουλες μια χαρα ετσι τις πηρα (Με 180 σφυγμους το λεπτο βεβαια αλλα αυτο δεν εχει σημασια:p)
GIANNISPATRA Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 χαχα 180 σφυγμούς .. Πάντως εγώ δεν θα έπαιζα ρουλέτα ποτέ με το μέλλον μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.