Προς το περιεχόμενο

System Volume Information

Chris_rm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Μόλις χθες έκανα φορμάτ γιατί υπέφερα απο το εκνευριστικό Win32/Polip Virus, εγκαθιστώ

το ESET NOD32 Antivirus και σήμερα το πρωί που έκανα scan βρήκε σε ένα αρχείο .exe που κράτησα πάλι τον ίδιο ιό αλλά και στο System Volume Information του D που κρατάω μόνο τα αρχεία μου (D:\System Volume Information\_restore{9AF1C7C6-8346-433D-918B-60E87C80421E}\RP24\A0000727.exe) και σύμφωνα με το antivirus...Event occurred during an attempt to access the file by the application: C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. να συμπληρώσω ότι το 'βλέπει' ως Threat:Win32/Polip Virus

http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/svchost/

διάβασα απο εδώ ότι το svchost.exe είναι σημαντικό για την ασφαλή λειτουργεία του υπολογιστή αλλά και ότι μπορεί να ειναι backdoor virus που συλλέγει στοιχεία όπως κωδικούς κ.τ.λ

Πως μπορώ να μάθω αν είναι όντως ιός η όχι και πως να το αντιμετωπίσω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο τι καταλαβα το προγραμμα που κρατισες εχει ιο!!! διεγραψετο.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος! Η εξουδετερωσε τον ιο με το antivirus που εχεις!

Αν και εμενα το eset nod32 δεν μαρεσει καθολου!

βαλε καλυτερα το avast η το kaspersky internet security! ειναι καλυτερα

Δημοσ.
απο τι καταλαβα το προγραμμα που κρατισες εχει ιο!!! διεγραψετο.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος! Η εξουδετερωσε τον ιο με το antivirus που εχεις!

Αν και εμενα το eset nod32 δεν μαρεσει καθολου!

βαλε καλυτερα το avast η το kaspersky internet security! ειναι καλυτερα

το Nod32 ειναι αυτη την στιγμη μαλλον το καλυτερο antivirus

ταχυτατο και με μικρο κοστος σε μνημη

Δημοσ.
το Nod32 ειναι αυτη την στιγμη μαλλον το καλυτερο antivirus

ταχυτατο και με μικρο κοστος σε μνημη

να σου πω την αληθεια ξερω οτι ειναι το καλυτερο antivirus!! αλλα θεωρω καλυτερο το kaspersky!!!!)!!!! αυτην την στιγμη εχω βαλει στο pc μου το panda internet security 2008 και ειμαι ικανοποιημενος!!:o μου φαινεται παρα πολυ καλο! τι λες????

Δημοσ.
να σου πω την αληθεια ξερω οτι ειναι το καλυτερο antivirus!! αλλα θεωρω καλυτερο το kaspersky!!!!)!!!! αυτην την στιγμη εχω βαλει στο pc μου το panda internet security 2008 και ειμαι ικανοποιημενος!!:o μου φαινεται παρα πολυ καλο! τι λες????

Και για το Panda καλα λογια ακουγονται γενικως

Δημοσ.

δοκιμασμένο σε μηχάνημα με κασπερσκι ,κάνω έλεγχο για ιούς βρίσκει μερικούς και δεν τους καθαρίζει. Στο ίδιο μηχάνημα βγάζω το κασπερσκι βάζω αβαστ, βρίσκει πολύ περισσότερα μολυσμένα αρχεία και τα καθαρίζει. Το ίδιο και με πάντα. Κάποτε για μένα ήταν κορυφαίο το πάντα και το κασπερσκι το βλέπω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα πάνε να γίνουν και αυτά νορτον

Δημοσ.
δοκιμασμένο σε μηχάνημα με κασπερσκι ,κάνω έλεγχο για ιούς βρίσκει μερικούς και δεν τους καθαρίζει. Στο ίδιο μηχάνημα βγάζω το κασπερσκι βάζω αβαστ, βρίσκει πολύ περισσότερα μολυσμένα αρχεία και τα καθαρίζει. Το ίδιο και με πάντα. Κάποτε για μένα ήταν κορυφαίο το πάντα και το κασπερσκι το βλέπω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα πάνε να γίνουν και αυτά νορτον

καλα το norton ειναι το χειροτερο antivirus!

ολο προβληματα ειναι και ολο κοληματα!

kaspersky και panda ειναι πολυ καλα! το norton δεν το πιανει κανενα γιατι πιο αχρηστιλα δεν γινονται τα αλλα!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...