Προς το περιεχόμενο

Χρήματα μέσω διαφημίσεων

erik25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να κερδίσετε μερικά $$ κλικάροντας διαφημίσεις. Το προγραμματάκι και αναλυτικές οδηγίες εδω:

http://rapidshare.com/files/115242203/Bux.to_Autoclicker.rar.html

Εγώ το έχω κάνει ήδη και 2 μέρες! Δουλεύει τσεκαρισμένα!

Δημοσ.

πωπωπω ΡΕ Mods σας παρακαλώ αν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτά τα threads κάθε μέρα ανοίγει και ένα ... με referal link με autoclicker κλπ.

Προς erik25 επειδή είναι δοκιμασμένο .. Καταρχάς θα αργήσουν πάρααα πολύυυ να σε πληρώσουν και μπορεί και να μην σε πληρώσουν ποτέ . 2ον υπάρχει περίπτωση να σε bannaroyn αφού χρησιμοποιείς το autoclicker το οποίο προσβάλει το TOS.

3ον Χάνεις το χρόνο σου .. Από ότι έχω καταλάβει αυτή η εποχή είναι μια εποχή αδράνειας των ptc's . Ούτε πληρώνουν , scammaroun -κλείνουν - ανοίγουν χιλιάδες άχρηστα με διαφιμήσεις που είναι referals στα μεγάλα ptc's κλπ..

Γενικώς αυτά δεν αποτελούν πια διαφιμήσεις .!>!>! όπως ήταν παλιά .Γιατί οι σοβαροί διαιφμηστές καταλάβανε τι εστί ptc και σταματήσανε να διαφιμήζουν . Αυτά .

υπόψην εγώ που σου λέω αυτά έχω βγάλει 400 $ από τα Ptc αλλά παλιά

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με άλλες εταιρείες, όσον αφορά το bux είναι μία σοβαρή εταιρία και δεν νομίζω ότι τα κλάσματα δευτερολέπτου που χρησιμοποείς για να ανοίξεις το πρόγραμμα είναι χαμένος χρόνος.

Στο φινάλε δεν έχεις να χάσεις κάτι. Όσο για το πρόγραμμα να είσαι σίγουρος ότι η εταιρία το γνωρίζει. Το θέμα είναι ότι κάνει autoclick και έτσι αυτή παίρνει τα χρήματά της από τις διαφημίσεις...

Αυτά εν ολίγοις...Επίσης δεν είσαι σε θέση να κρίνεις το thread του καθενός από εδώ μέσα, όπως πιστεύω δεν θέλεις να κάνουν και στα δικά σου thread. Λίγο αλληλοσεβασμός στα forum δεν νομίζω ότι κάνει κακό...

Δημοσ.
Εγώ το κατέβασα και το έσωσα κάπου στον σκληρό μου.

Απο δώ και πέρα τί κάνουμε?

Έχει αναλυτικά οδηγίες στο αρχείο .txt. Αν έχεις κάποια απορία εδώ είμαστε....

Δημοσ.

ase me re erik25 δεν έχω δικαίωμα να κρίνω κάτι δεν κατάλαβα ????και ας με κρίνουν και οι άλλοι,,, τόσα χρόνια στο Internet είμαι. Τέλος πάντων το θέμα στο λέω επειδή το έχω ψάξει .. έχω γνωστούς που έχουν να πληρωθούν με free account και αγορασμένους referals από το Δεκέμβριο . Τώρα αν μου λες σοβαρή εταιρεία τέτοια εταιρεία .. τι να πω.! Βλέπεις τα παραδείγματα .. Το Σεπτέβριο που ήταν στο απόγειο τους τα ptc's είχα άλλη γνώμη επειδη ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ!

πάντως όποιος θέλει να συνεχίσει να ασχολείται (χάνει το χρόνο του) Του λέω ένα tip για να μαζέψει περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρονικό διάστημα na φτιάχνει πολλαπλούς referals και κάθε φορά να αλλάζει την ip του όταν κάνει δηλαδή signup+login τον κάθε user .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...