kanatokefalos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θέλω βοήθεια. έχω αγοράσει από το e-shop ένα laptop το έχω 5 μήνες(πείρα το πλούτο)το πρόβλημα του είναι ότι δεν μπορεί να διαβάσει τα dvd από παιχνίδια.και ότι στην πίσω πλευρά πάνω από την μπαταρία παρουσίασε μια σκισμή ο στέλνω για σέρβις και μου λένε πως μου αλλάξανε χαρισματικά το dvd αφού δεν με καλύπτει η εγγύηση και ότι το σκίσιμο προήλθε από παραπάνω σφηξημο τις βίδας από άλλο σέρβις για την ακρίβεια μου απαντισανε με email αυτό Αξιοτιμε κυριε σχετικα με την επισκευη του λαπτοπ σας θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το συγκεκριμενο προβλημα στην κασα προηλθε απο το υπερβολικο σφιξιμο της βιδας που βρισκετε στο σημειο αυτο, και οπως και ο ιδιος αναφερεται αυτο δεν υπηρχε κατα την παραλαβη του προιοντος απο εσας. Επειδη οποιαδηποτε επεμβαση στο εσωτερικου του υπολογιστη απο μη εξουσιοδοτημενα ατομα, καθως και ζημιες που προερχονται απο κακη χρηση θετουν το προιον εκτος εγγυησης δεν μπορουμε να καλυψουμε την αλλαγη της κασας. Αποδεικνυοντας την καλη θεληση που εχουμε απεναντι στους πελατες μας προχωρησαμε σε αντικατασταση του DVD παρολο που η συσκευη σας πλεον ειναι εκτος εγγυησης. Σχετικα με το κομματι που εχει σπασει, θα μπορουσαμε εαν θελετε να δουμε το κοστος αντικαταστασης του συγκεκριμενου κομματιου και να σας ενημερωσουμε σχετικα. παραμενω στην διαθεση σας για οποιαδηποτε διευκρινηση τι κάνω τώρα τους ξεκαθάρισα με email πως δεν πρόκειται να δεχτώ το laptop ετσι πίσω γιατη το μοναδικό προσωπικό που το άνοιξε είναι αυτή και ότι θα προβώ σε μηνύσεις.πράγμα που θα το κάνω. πως μπορεί ένα κατάστημα να εξαπατά εστί τον κόσμο. επειδή την πάτησα δεύτερη φορα με το e-shop παιδιά μακριά από εκεί δεν ξέρουν τι τους γίνετε καλύτερα κάποιο ποιο "εονιμο" προϊόν και ποιο ακριβό παρα όλη αυτή η κοροϊδία. όροις χέρι κάτι παραπάνω και μπορεί να με βοηθήσει ώστε να δικαιωθώ ας με βοηθήσει ευχάριστο
P270 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 αν δεν το εχει ανοιξη κανεις αλλος τοτε να τους κανεις οτι προβλεπει ο νομος απο κατι τετοια εχει βγαλει κακο ονομα το e-shop οσο αφορα τις εγγυησης αν και εχει και αλλα προβληματα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω ειναι 5 μηνων μηχανημα σου λενε οτι ειναι εκτος εγγυησης εαν πατανε πανω στο παραπανω σφιξιμο τις βιδας ειναι απλα για γελοια και στο λεω γιατι εργαζομαι σε service φορητων υπολογιστων και ποτε δεν βγαλαμε εκτος εγγυησης μηχανημα γιατι καποια βιδα ηταν ποιο πολυ σφιγμενη πραγμα που ετσι και δεν μπορεις να το αποδειξης στον πελατη
madsc Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Θες να σηκώσεις μια photo με τη σκισμή να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται; /sc
kanatokefalos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 πήγα σήμερα από το κατάστημα που το πήρα. κοίταξε το παιδί στο pc και στην αναφορά που τους στείλανε λένε πάλι το ειδιό. τους πήρε τηλέφωνο και του ήπανε πως το pc δεν είχε την ταινία ασαφαλείας πάνω. τους εξήγησα ότι από την άρχει που μου τον στείλανε δεν είχε τέτοια ταινία. όταν το είχα παραγγείλει αργούσε το laptop να μου έρθει και τους είχα πάρει τηλέφωνο. εκείνη μου είπανε πως είχε πρόβλημα ο σκληρός και θα μου τον αλλάξουν πριν μου τον στείλουν οποτε πιθανόν να να τα αφαιρέσανε από το σέρβις και δεν τα ξαναβάλανε αυτή από εκεί. μετά εγώ δεν έχω γνώσεις πάνω στο αντικείμενο για να τον ανοίξω μονος μου η δεν υπάρχει περιπτώσει να τον πήγα αλλου αφού έχω 2 χρονια εγγύηση τους είπα πως δεν ευθύνομαι εγώ για την ταινία αφού αυτή κάνανε την σιναρμολογησεικαι δεν γνοριζο εγο τι μπορι να ειναι αυτη η τενια ασφαλιας. οποτε το λάθος έιναι από εκεί και να χρεώσουν τον υπάλληλο που το σηναρμολογησε και όχι εμενα. τους απείλησα πως έχτος από την μηνύσει θα βγω σε οποιο κανάλι στην τηλεόραση με ακούσει. και πως από την ώρα που το πήρα στα χερια μου δεν είχε πουθενά καμια ταινία. το ραγκισμα ήτανε μια γρατσουνιά στην οποια δεν έδωσα σημασία και αυτη αργότερα άνοιξε και την είδα κατά τύχει όταν έβγαλα την μπαταρία γιατί είχε κολλήσει το pc τους εξήγησα πως αν είχε πρόβλημα με την ταινία θα το είχανε εντοπίσει και πριν κάνα μηνα που το είχα στήλη πάλι για σέρβις και όχι τώρα. και πως το laptop το έχω δουλέψει ελάχιστα και δεν μου έχει πέσει ποτε κάτω γιατί τα πράγματα μου τα προσέχω και πως αν είχε πέσει κάτω θα είχε και αλλα σημάδια και το laptop που τους έστειλα δεν είχε κανένα πλην από το ραγκισμα μου είπε το παλικάρι από το μαγαζί ότι θα ξ\αναεπικινονισουν μαζει μου αυτή η ο ίδιος μιας και έιναι γνωστός για να μου πή. τελικά με ποϊρέ το μεσημέρι και μου είπε πως το pc το ξαναστιιλε πίσω και θα μου αλλάξουν μονο το κομμάτι που έχει ραγκιση οποτε και δεχτικα. η εγγύηση μετράει κανονικά. έπρεπε να γίνει ολόκληρο σκηνικό και φασαρία για να βρω το δίκιο μου.
kanatokefalos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Θες να σηκώσεις μια photo με τη σκισμή να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται; /sc αδερφέ έχω κάποιες φωτό με την σκισμή στην ψηφιακή αλλα δεν την έχω τώρα "μαζιμου". σοροί ρε!!!! μόλις τις περάσω εδώ στον επιτραπέζιο θα τις ανεβάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.