Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ελληνικες γραμματοσειρες


AnDrEacc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

 

εχω εναν υπολογιστη με windows xp home edition σε αγγλικη γλωσσα.

προσφατα εγκατεστησα ενα ελληνικο προγραμματακι και δεν μπορουσα να καταλαβω τις λεξεις γιατι ηταν καπως ετσι:(δειτε την ιστοσελιδα)

 

 

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=13344

 

μηπως μπορει να βρεθει καποια λυση για το πως να γινει ¨μεταφραση¨ ;

 

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

γεια....γενικώς τα ελληνικά προγράμματα έχουν πάντα την επιλογή να επιλέξεις τη γλώσσα προβολής των μενού. προσπάθησε να δεις τις επιλογές σου στην καρτέλα ΠΟΒΟΛΗ του προγράμματος για να αλλάξεις την γλώσσα προβολή της εφαρμογής.αν πάλι δε σου δίνει την επιλογή, τότε πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και επέλεξε ΓΛΩΣΣΑ.εκεί θα έχεις την επιλογή να διαλέξεις ποια γλώσσα θες να είναι η προκαθορισμένη για την ανάγνωση εφαρμογών. Αν πάλι δεν γίνεται δουλειά,προσπάθησε να εγκαταστήσεις στον Η/Υ σου την ελληνική γραμματοσειρά.κι αν πάλι δεν γίνεται τίποτα η επιλογή σου είναι μία και μοναδική: FORMAT και εγκατάστησε τα ελληνικά WINDOWS XP.

ελπίζω να σε βοήθησα.καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα απ' όλα να κάνεις το εξής:

Control Panel>Regional and Language Options>Advanced>non-Unicode: Greek

και μετά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα...

 

Υ.Γ: Δεν μου φαίνεται ωραία λύση να κάνεις format και να βάλεις win xp gr απλά και μόνο για να βλέπεις τους χαρακτήρες σε ένα πρόγραμμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...