ermis85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Έχω αγοράσει ένα ipod 80GB απαραίτητη προυπόθεση για να συνδεθεί με το pc μου είναι να εγκαταστήσω το πρόγραμμα i tunessetup. Το οποίο κατεβάζω απο την επίσημη σελίδα της apple, όταν όμως πάω να το εγκαταστήσω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Unable to install the GEAR driver set at this time. The GEAR AspiWDM service used by the GEAR driver, set is scheduled to be deleted during the next system reboot. Please reboot the system and run itunes again. Έχω κάνει επανεκίνηση πολλές φορές το pc αλλά δεν αλλάζει κάτι.Ευχαριστώ όποιον μπορέσει και βοηθήσει
Droidlock Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Θα σου ελεγα να κοιταξεις για αλλα προγραμματα αν εχεις windows η linux οπως sharepod , xplay , rockbox, mgtek. Δεν ειναι αναγκαστικο να βαλεις το itunes.
ermis85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Windows έχω. Που θα μπορέσω να βρώ κάποιο από αυτά τα προγράμματα και ποιο είναι το καλύτερο. Ενδιαφέρομαι μόνο για μεταφορά μουσικής
Droidlock Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Με μια απλη αναζητηση στο google θα βρεις ολα τα προγραμματα ( το sharepod ειναι δωρεαν και ολα τα αλλα εκτος του rockbox ειναι trial 30 ημερων ). Εδω εχει και αλλα προγραμματα : http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_iPod_Managers
ermis85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Κατέβασα το aimer ipod manager το εγκατέστησα αλλα δεν βρίσκει το ipod μου το οποίο εμφανίζετε κανονικά στον υπολογιστή μου σαν συσκευή με αφαιρούμενο δίσκο
ermis85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εκανα reset στο ipod αλλά εξακολουθεί να μην το διαβάζει
Droidlock Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μπορει το συγκεκριμενο προγραμμα να μην ειναι για το classic αρα βαλε καποιο αλλο προγραμμα το οποιο να ειναι συμβατο με την συσκευη σου. Επισης οταν κανεις συνδεση με το pc ανοιξε τον windows media player και δες εαν μπορεις να κανεις συγχρονισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.