anpetsalis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 θελω να παρω καποια παιχνιδια και μου λεει δεν στελνει ελλαδα... why??? δεν εχω παρει ποτε αλλα ολοι μου ειχαν πει οτι βιβλια , cd , games ερχοντε Ελλαδα...Τωρα τι εγινε??
anpetsalis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 δεν εχει τις ιδιες τιμες με το amazon. sto amazon αθτα ποθ τηελω τα βρισκω πιο φτηνα...
anpetsalis Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 τελικα δεν στελνει πλεον... προσπαθω αλλα δεν στελνουν πλεον στο country μας... whyyyyyyyy????
tonypapadovic Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Μήπως δεν στέλνει μόνο παιχνίδια; Εγώ κανονικά αγοράζω DVD.
Superior Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 ... μολις 1-2 λεπτακια πριν το δοκιμασα κι εγω παραγγελνοντας εικονικα πχ το Crysis για PC και περασα ολα τα σταδια του checkout κανονικοτατα, μου το στελνει κανονικα εδω στην Αθηνα, κανενα προβλημα ! (μαλλον καποιο λαθακι εκανες)
anpetsalis Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 μου βγαζει το παρακατω λαθος *** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below μενω Καβαλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα!να στελνει Ελλαδα αλλα μονο στην Αθηνα και Θεσσαλονικη...
Superior Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 χμμμ, λες τελικα να μου το στελνουν εμενα επειδη ειμαι Αθηνα και οχι στην επαρχια ??(!!) Αν και δεν το νομιζω, δοκιμασε κι εσυ παντως να παραγγειλεις το ιδιο item (το Crysis, pc game)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Από περιέργεια, ποιο παιχνίδι έχει φτηνότερα το amazon από το play;
sonic1824 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Και γω δεν είχα πρόβλημα ποτέ με το amazon.co.uk στέλνει κανονικότατα...
arxaggelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μήπως επιλέγεις κάποιον από τους resellers που πωλούν μέσω amazon και όχι το ίδιο το amazon? τα χριστούγεννα που ήθελα να αγοράσω βιβλία δεν μου τα έστελνε μάλλον για αυτόν τον λόγο.
Superior Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 βιβλια εχω παραλαβει 2 φορες στο παρελθον απο amazon uk, ολα καλα, κανενα προβλημα (games δεν εχει τυχει να εχω παραγγειλει ποτε, γι αυτο και τα τσεκαρα σημερα, αλλα κι αυτα τα στελνουν εδω Ελλαδα κανονικα απο ο,τι ειδα). Γενικα στελνουν ολα τα ειδη 'media' προς Ελλαδα (δηλαδη books, CDs/DVDs, games, software) και επιμενουν να μην στελνουν οτιδηποτε χαρακτηριζεται ως 'electronics' ...
flik Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αυτό ακριβώς. Ήθελα να παραγγείλω μια sata card και διαπίστωσα ακριβώς αυτό. Δεν στέλνουν τα electronics,ίσως και κάτι ακόμα και δεν θυμάμαι.
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν στελνουν electronics?Γμτ και θελω να παρω κατι ακουστικα ψειρες απο κει. -Απο μεταφορικα τι λεει?Στελνουν δωρεαν απο κει? -Επισης οσοι εχετε παραγγειλει,σε ποσο καιρο ηρθαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.