Προς το περιεχόμενο

amazon.co.uk no greece???

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω καποια παιχνιδια και μου λεει δεν στελνει ελλαδα...

why???

δεν εχω παρει ποτε αλλα ολοι μου ειχαν πει οτι βιβλια , cd , games ερχοντε Ελλαδα...Τωρα τι εγινε??

Δημοσ.

... μολις 1-2 λεπτακια πριν το δοκιμασα κι εγω παραγγελνοντας εικονικα πχ το Crysis για PC και περασα ολα τα σταδια του checkout κανονικοτατα, μου το στελνει κανονικα εδω στην Αθηνα, κανενα προβλημα ! (μαλλον καποιο λαθακι εκανες) ;)

Δημοσ.

μου βγαζει το παρακατω λαθος

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below

μενω Καβαλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα!να στελνει Ελλαδα αλλα μονο στην Αθηνα και Θεσσαλονικη...

Δημοσ.

χμμμ, λες τελικα να μου το στελνουν εμενα επειδη ειμαι Αθηνα και οχι στην επαρχια ??(!!) Αν και δεν το νομιζω, δοκιμασε κι εσυ παντως να παραγγειλεις το ιδιο item (το Crysis, pc game)

Δημοσ.

Μήπως επιλέγεις κάποιον από τους resellers που πωλούν μέσω amazon και όχι το ίδιο το amazon? τα χριστούγεννα που ήθελα να αγοράσω βιβλία δεν μου τα έστελνε μάλλον για αυτόν τον λόγο.

Δημοσ.

βιβλια εχω παραλαβει 2 φορες στο παρελθον απο amazon uk, ολα καλα, κανενα προβλημα (games δεν εχει τυχει να εχω παραγγειλει ποτε, γι αυτο και τα τσεκαρα σημερα, αλλα κι αυτα τα στελνουν εδω Ελλαδα κανονικα απο ο,τι ειδα). Γενικα στελνουν ολα τα ειδη 'media' προς Ελλαδα (δηλαδη books, CDs/DVDs, games, software) και επιμενουν να μην στελνουν οτιδηποτε χαρακτηριζεται ως 'electronics' ... :fear:

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Ήθελα να παραγγείλω μια sata card και διαπίστωσα ακριβώς αυτό. Δεν στέλνουν τα electronics,ίσως και κάτι ακόμα και δεν θυμάμαι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν στελνουν electronics?Γμτ και θελω να παρω κατι ακουστικα ψειρες απο κει.

-Απο μεταφορικα τι λεει?Στελνουν δωρεαν απο κει?

-Επισης οσοι εχετε παραγγειλει,σε ποσο καιρο ηρθαν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...