bachtis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά που βρίσκεται η Registry των Windows να κάνω αντιγρφή ένα αρχείο;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τι που βρίσκεται; Εννοείς πως ανοίγεις για να δεις τις καταχωρήσεις της registry; Start menu-->Run-->regedit κι ανοίγει ο Registry Editor. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο εννοείς και τι θες να κάνεις και να αντιγράψεις.
progx Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Αν και προφανώς εννοείς οτι θέλεις μάλλον να αντιγραψεις κάποιες τιμές που βρίσκονται μέσα η έστω να εξάγεις την registry σε μορφή *.reg αυτό μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας της οδηγίες του GiOrGoSk21 και έπειτα Αρχείο-Εξαγωγή. Αν τώρα θέλεις να μάθεις όντως που βρίσκεται το μητρώο σαν αρχεία, (αν και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα σε ωφελήσει) αυτά βρίσκονται: Windows\System32\ στον φάκελλο Config είναι τα αρχεία με τις ονομασίες: Software, Security, SAM, System, Default, και UserDiff
bachtis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Βασικά θέλω να πάρω ένα αρχείο και να το βάλω στη ρεγιστρυ των Windows. Έτσι λένε οι οδηγίες. Τον φάκελο της registry θέλω... Εκτός αν δεν έχω καταλάβει τι λένε οι οδηγίες!
AnDrEacc Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 φιλε μου δεν γινετε να βαλεις ενα οποιοδηποτε αρχειο στο registry.μονο αρχεια που εχουν καταληξη .reg τι ειδους οδηγιες διαβαζεις;
bachtis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 import "acadfix.reg" into your registry λένε οι οδηγίες
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Για να περάσεις αρχείο *.reg στην registry κάνεις το προφανές:διπλό κλικ στο αρχείο,πατάς "Yes" στο παράθυρο επιβεβαίωσης που σου εμφανίζεται κι είσαι ok.Τι άλλο θες να κάνεις εσύ;
bachtis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δεν ήξερα ότι πρέπει να κάνω κλικ. Νόμιζα ότι έπρεπε να το αντιγράψω... Ευχαριστώ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.