Προς το περιεχόμενο

Gamepad του Playstation2 σε Pc. Πως;

hydro9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω! Ψαχνω τροπο να συνδεσω τα χειριστηρια του playstation 2 στον υπολογιστη. Εχω δει έναν ανταπτορα usb που ειπαρχει αλλα δεν μπορω να τον βρω καπου δυστηχως. Καποια βοηθεια-προταση; Μενω Θεσσαλονικη,σε περιπτωση που ξερει καποιος κανενα συγκεκριμενο μαγαζι! Thanx!

Δημοσ.

Εγω αυτον παραγγειλα http://www.videoinn.gr/store/new_store/v_3000/preview_games.asp?pid=13785

Βεβαια το εκανα τηλεφωνικα γιατι ηθελα να περασω απο εκει να τον παρω αλλα δεν ειχαν.

Κανε την παραγγελια ονλινε και αν θες παρτους ενα τηλ να τους ρωτησεις γιατι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι αθηνα αλλα μπορει να εχει και θεσσαλονικη.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για την απαντηση panosvlass!! Ειδα στο σιτε και στελνει και Θεσσαλονικη! Απλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο είναι το συγκεκριμενο!! Θα κοιταξω λιγο ακομη στα διαφορα μικρα καταστηματα εδώ στην Θες/νικη και αν δεν βρω τπτ, θα το παραγγειλω από εκει! Και παλι ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν ψάξεις σε διάφορα μικρά καταστήματα πιστεύω πως θα το βρεις.

Το έχω δει μέχρι και σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά.

Εγώ το έχω πάρει έδώ και ~2 χρόνια από τον ''πειρατή'' της γειτονιάς μου...

Δημοσ.

εγω αγορασα απο mediamarkt το δικο μου...

γυρω στα 15 εκανε και μολις το εβαλα σε winXP δεν χρειαστηκε ΚΑΝ drivers...

Δημοσ.

Λοιπον...Μολις δοκιμασα τον ανταπτορα (τον μπλε τον διπλο)

ΣΕ vista x64 δουλεψει ΑΨΟΓΑ.

Τον αναγνωρισαν καπακια και ετρεξε κανονικα.

Ουτε καν calibration δεν χρειαστηκε.

Και το analog δουλευει κανονικα.

Ισχυριζεται(ο ανταπτορας!) οτι δεχετε οτι PS.. χειριστηριο υπαρχει.

Και απο PS1 και PS2 και τιμονιερες και ενα dance carpet(?), προσωπικα το δοκιμασα με dualshock2 και μπορω να σας πω πως αγοραστε τον αφοβα. 7,5? μονο!!

Μια χαρουλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...