hydro9 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Χαιρετω! Ψαχνω τροπο να συνδεσω τα χειριστηρια του playstation 2 στον υπολογιστη. Εχω δει έναν ανταπτορα usb που ειπαρχει αλλα δεν μπορω να τον βρω καπου δυστηχως. Καποια βοηθεια-προταση; Μενω Θεσσαλονικη,σε περιπτωση που ξερει καποιος κανενα συγκεκριμενο μαγαζι! Thanx!
panosvlass Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εγω αυτον παραγγειλα http://www.videoinn.gr/store/new_store/v_3000/preview_games.asp?pid=13785 Βεβαια το εκανα τηλεφωνικα γιατι ηθελα να περασω απο εκει να τον παρω αλλα δεν ειχαν. Κανε την παραγγελια ονλινε και αν θες παρτους ενα τηλ να τους ρωτησεις γιατι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι αθηνα αλλα μπορει να εχει και θεσσαλονικη.
gagbill20 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 σωστος ο απο πανω.. ολα τα μαγαζακια με πλει τετοια hubs χρησιμοποιουν πλεον..
hydro9 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ευχαριστω πολύ για την απαντηση panosvlass!! Ειδα στο σιτε και στελνει και Θεσσαλονικη! Απλα δεν ξερω ποσο αξιοπιστο είναι το συγκεκριμενο!! Θα κοιταξω λιγο ακομη στα διαφορα μικρα καταστηματα εδώ στην Θες/νικη και αν δεν βρω τπτ, θα το παραγγειλω από εκει! Και παλι ευχαριστω!
liopyr Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Αν ψάξεις σε διάφορα μικρά καταστήματα πιστεύω πως θα το βρεις. Το έχω δει μέχρι και σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά. Εγώ το έχω πάρει έδώ και ~2 χρόνια από τον ''πειρατή'' της γειτονιάς μου...
Str Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 εγω αγορασα απο mediamarkt το δικο μου... γυρω στα 15 εκανε και μολις το εβαλα σε winXP δεν χρειαστηκε ΚΑΝ drivers...
evo481 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 εχει και στο σεβεν ανταπτορα στα 13ε για 2 χειριστηρια..
sintalkas Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Να ρωτήσω παιδιά το ανταπτοράκι που δίνει το videoinn είναι με 2 εισόδους η 1;Δέχεται dualshock2;
panosvlass Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Λοιπον...Μολις δοκιμασα τον ανταπτορα (τον μπλε τον διπλο) ΣΕ vista x64 δουλεψει ΑΨΟΓΑ. Τον αναγνωρισαν καπακια και ετρεξε κανονικα. Ουτε καν calibration δεν χρειαστηκε. Και το analog δουλευει κανονικα. Ισχυριζεται(ο ανταπτορας!) οτι δεχετε οτι PS.. χειριστηριο υπαρχει. Και απο PS1 και PS2 και τιμονιερες και ενα dance carpet(?), προσωπικα το δοκιμασα με dualshock2 και μπορω να σας πω πως αγοραστε τον αφοβα. 7,5? μονο!! Μια χαρουλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.