Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση εξωφρενικά αθόρυβου pc!

Gemalde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε μάγκες θα υπάρχει κανα pc με το οιποίο να μπορείς να κοιμάσε αγκαλιά και αυτο να μην σου ψιθυρίζει....

παρε λαπτοπ

Δημοσ.
παρε λαπτοπ

Πήρα laptop και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δν ακούγετε τπτ....

Αλλά σε 2 χρόνια μόλις μπω στο πανεπηστήμιο θέλω να έχω και τον τετραπυρηνό μου....θέλω και να έχω 2 κάρτες γραφικών και θέλω και 1Τ σκληρό..!

Αλλά θέλω να τον βάζω το βράδυ και να κατεβάζει χωρίς να με ενοχλεί στον ύπνο μου.... Δηστυχώς ακούω ευκολα....γτ έχω ευαίσθητη ακοή και ψάχνω να βρώ το εξωφρενικά αθόρυβο pc όπως λέει και ο τίτλος....

Είδα ότι μπορείς να πλησιάσεις...την τελειότητα στο αθόρυβο...αλλά το θέμα είναι να μην θέλει τπτ τρελά εξαρτήματα...γτ δν έχω ιδέα ακόμα απο κατασκευή αθόρυβων pc!!

Δημοσ.

οτι ανεμιστηρα και να βαλεις αν εχεις σκληρο 3.5αρι... ΕΧΑΣΕΣ. στην αρχη ειναι ησυχος αλλα μετα....

οποτε πας σε δισκο για LAPTOP και στο μελλον για SSD!

Δημοσ.
Πήρα laptop και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δν ακούγετε τπτ....

Αλλά σε 2 χρόνια μόλις μπω στο πανεπηστήμιο θέλω να έχω και τον τετραπυρηνό μου....θέλω και να έχω 2 κάρτες γραφικών και θέλω και 1Τ σκληρό..!

Αλλά θέλω να τον βάζω το βράδυ και να κατεβάζει χωρίς να με ενοχλεί στον ύπνο μου.... Δηστυχώς ακούω ευκολα....γτ έχω ευαίσθητη ακοή και ψάχνω να βρώ το εξωφρενικά αθόρυβο pc όπως λέει και ο τίτλος....

Είδα ότι μπορείς να πλησιάσεις...την τελειότητα στο αθόρυβο...αλλά το θέμα είναι να μην θέλει τπτ τρελά εξαρτήματα...γτ δν έχω ιδέα ακόμα απο κατασκευή αθόρυβων pc!!

βάλε ωτοασπίδες ρε man...:-D, δεν γίνεται να έχεις την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... Αυτό είναι μια καλή ιδέα..

Να ρωτήσω και εγώ κάτι: ένας ανεμιστήρας 23cm στα 800rpm, είναι καλός; Θέλω να πω, ακούγεται πολύ;

Δημοσ.

Ταπεινη μου αποψη τα μονα τουλαχιστον δοκιμασμενα απο εμενα αθορυβα fan 12αρια ειναι τα silen X αλλα το ενα κοστιζει 19 ευρω εγω τα επιπεδα θορυβου ειναι στα 7-8 db σε idle κατασταση

12αρι

και αλλα λοιπα

Δημοσ.

Αφού υπάρχει ο λάπτοπας, μπορεί να κατεβάζει αυτός το βράδυ αθόρυβα και πιο οικονομικά όσον αφορά τη σχέση σου με τη ΔΕΗ και να έχεις τον πυρηνοκίνητο που λες για πιο βαριές εργασίες.

Με τη σειρά μου επίσης να προσθέσω οτι σημαντικό ρόλο πέρα απο το ανεμιστήρι παίζει και το κυτίο του υπολογιστού και εξηγούμαι. Κάπου προτάθηκε ένας 12αρης της αρκτικής ψύξεως (arctic cooling). Έχει το θετικό οτι εκει που τον έχω συνδέσει στη μητρική ρυθμίζει τις στροφές του αυτόματα με βάση τις στροφές του ανεμιστήρα της cpu. Μόνος του ακόμα και στο μέγιστο των στροφών είναι πολύ αθόρυβος. Όταν όμως έρχεται σε επαφή με το πλαινό του κουτιού και ειδικότερα τις γρίλιες που επηρεάζουν τη ροή του αέρα, τότε ακούω ένα βουητό (όχι συντονισμό) από τον αέρα που στροβιλίζεται μεταξύ γρίλιας και περιστρεφόμενου ανεμιστήρα. Παρόμοια κατάσταση με έναν 80αρι που έχω στο πίσω μερος του κουτιού (έχω όμως ρυθμιστή στροφών και εξομαλύνεται η κατάσταση). Το κουτί είναι ένα τάπεινότατο και καθόλου καλό innovator. Άρα το κουτί το βρίσκω ένοχο.

Τέλος έχω έναν 800αρη Ρ3 ο οποίος εδώ και 3 χρόνια δουλεύει χωρίς ανεμιστήρα γιατί ο δικός του τα παιξε. Είναι σαηλεντ....γεεε!!!

Δημοσ.

Μπορούμε να επεκταθούμε λίγο στο θέμα της βασικής μονάδας αποθήκευσης του λειτουργικού; (πέρα δηλαδή απο 500άριδες+ για storage).

Σε ένα κατεβαστήρι ή σε ένα HTPC που θέλουμε να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αθόρυβα εκτός απο τις μονάδες ssd που είναι ακόμα αρκετά ακριβές, υπάρχει τρόπος να έχουμε λίγο αποθηκευτικό χώρο για το λειτουργικό χωρις κινητά μέρη; Πολύ καλές είναι οι κάρτες pci που παίρνουν κάρτες μνήμης επάνω, αλλά αν γινόταν και με μνήμες USB θα ήταν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα. Δυστηχώς δεν έχω καταφέρει κάτι τέτοιο ακόμα αλλά είναι πολλές φορές που το σκέφτομαι...

Δημοσ.
καλα τα λετε για το οσο μεγαλυτεροι οι fan τοσο καλυτερα αλλα πολλα κουτια παιρνουν 1 το πολυ 2 120" και οι αλλοι ειναι 80μμ ..Εκει μονο να χαμηλωσεις πολυ τις στροφες μπορεις.Ειναι ομως μετα το θεμα της αποδοσης που προκυπτει.Για τα cd/dvd/dvd-r κλπ αλλα και για τους σκληρους δισκους τι μπορει κανεις να κανει ωστε να ειναι πιο αθορυβοι?

Τα μονώνεις με πισσόχαρτο 2 με 3 χέρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...