Xorxhs! Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Στον 2ο σκληρο εχω εγκατεστημενα 2ο λειτουργικο τα vista ,πως μπορω να τα κανω uninstall?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πως ακριβως δηλαδη ενοοεις το uninstall ; Εγω θα εκανα ενα format στο δισκο που ειναι τα vista και θα εκανα απο το recovery console των xp -στην recovery cosnole μπανεις απο το cd των xp επιλεγωντας repair κατα την εγκατασταση- ενα fixboot και fixmbr.
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 φορματ δεν θελω να κανω γιατι εχω και αλλα πολλα αρχεια που χρειαζομαι.Απλα ζητω να κανω απεγκατασταση τα windows vista απο το 2ο δισκο,και να μεινω με το λειτουργικο που εχω στον 1ο δισκο
phadomas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 φορματ δεν θελω να κανω γιατι εχω και αλλα πολλα αρχεια που χρειαζομαι.Απλα ζητω να κανω απεγκατασταση τα windows vista απο το 2ο δισκο,και να μεινω με το λειτουργικο που εχω στον 1ο δισκο αμα κανεις boot απο τα xp μπορεις να κανεις φορματ και με τον κλασσικο τροπο,δλδ δεξι κλικ κ διαμορφωση(format) στον δισκο που θες.αρκει φυσικα οπως ειναι να ειναι σε διαφορετικο δισκο τα vista...
random Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 απεγκατάσταση λειτουργικού δεν υπάρχει. Σβήνεις τα αρχεια και τους φακέλους του. α) για καθαρισμα ολου του δισκου, με φορματ, ή β) για να κρατησεις τα ασχετα files, με επιλεκτικό delete μεσα απο τα XP. στον 1o disk ειναι εγκατεστημένο το vista bootloader που εμφανιζει το μενου επιλογης vista or xp. μπορεις να το απενεργοποιήσεις, οπως γραφει ο EXSARXEIA_CITY για να δουλευει ο bootloader των xp. ή να τον αφήσεις, και να ορισεις προεπιλογή τα XP σε 0 δευτερόλεπτα οποτε θα ειναι σα να μην υπάρχει (εννοείται αυτά, πριν σβησεις τα βιστα απο το 2ο δισκο, για να σιγουρευτεις οτι δουλευει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.