marantonis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Α πα πα πα παναγία μου. Μακριά. Πονοκέφαλος στα 3 τραγούδια και πάνω... :lol::lol: :whistle: Δεν εχεις λογια ε?
user12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ουτε δε τα χωνουν καν σε συγκροτήματα. Ουτε κατα διάνοια. Δες ξερω αν ηρθε η φώτιση στον τοπικ σταρτερ παντως με το "μου αρεσουν γιατι τα χωνουν σε συγκροτήματα με τις ριμες τους" σε φορουμ με ατομα που γνωριζουν απο χιπ χοπ θα ετρωγε πολυ, μα πολυ δουλεμα.Ειναι σαν να λες μου αρεσει ο Καρβελας γιατι γραφει στιχους με νοημα... Ελα τωρα θες να πεις το γλωσσα μεγαλη δεν σου αρεσει ? Γιατι δεν εχουν νοημα οι στιχοι τους το Santa δεν σου αρεσε?
marantonis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ελα τωρα θες να πεις το γλωσσα μεγαλη δεν σου αρεσει ?Γιατι δεν εχουν νοημα οι στιχοι τους το Santa δεν σου αρεσε? Μαλλον δεν ξηγηθηκα σωστα. Δεν αμφιβαλω οτι παλια οι going through ηταν απο τα καλυτερα ελληνικα συγκροτηματα. Παραδείγματα αποτελουν τα αλμπουμ μικροί θεοι και συμβόλαιο τιμης. Μετα το La sagrada familia ομως χαλασαν και σε αυτη τη περιπτωση καλυτερο παραδειγμα αποτελει το veto. Πες μου τωρα αν σου αρεσαν τα τραγουδια Κοκκινη καρτα, φτου σου, ο.τι μου πεις κλπ. ¨Η Μαλλον καλύτερα, σύγκρινε αυτα τα τραγουδια http://youtube.com/watch?v=Eat_r5A0-4Y&feature=related Ομως ειμαι σιγουρος οτι ο τοπικ σταρτερ δεν γνωριζει για "αυτους" τους going through γι αυτο και απάντησα ετσι. Ισως και μονο για το παρελθον τους να αξίζουν σεβασμο...
katerinaki16 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η ιδεολογια του συγκροτηματος και του καθε συγκροτηματος που ακουω.Θελω η μουσικη που ακουω να μου αρεσει και απο κει κι επειτα το τι θελει να πει ο ποιητης δεν με αφορα.Οι Goin Through μου αρεσουν γιατι μου αρεσουν,οχι επειδη πλασαρουν τη "σωστη" ιδεολογια του hip hop κι ετσι.
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η ιδεολογια του συγκροτηματος και του καθε συγκροτηματος που ακουω.Θελω η μουσικη που ακουω να μου αρεσει και απο κει κι επειτα το τι θελει να πει ο ποιητης δεν με αφορα.Οι Goin Through μου αρεσουν γιατι μου αρεσουν,οχι επειδη πλασαρουν τη "σωστη" ιδεολογια του hip hop κι ετσι. Ετσι πασο,αμα γουσταρεις μονο μουσικη κ μονο,οκ,δεν μπορει ν σου πει κανεις τπτ,ακου οσο θες κ μαγκια σου....αλλα οχι να αναγνωριζεις σε αυτο το συγκροτημα''το οτι τι λεει σε αλλους κ περνα κ μηνυματα'' κ να σου αρεσουν για αυτο και μονο,ειναι μ@λ@κια(για το συγκεκριμενο δλδ ''συγκροτημα''..)
tax_opari91 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μαλλον δεν ξηγηθηκα σωστα. Δεν αμφιβαλω οτι παλια οι going through ηταν απο τα καλυτερα ελληνικα συγκροτηματα. Παραδείγματα αποτελουν τα αλμπουμ μικροί θεοι και συμβόλαιο τιμης.Ισως και μονο για το παρελθον τους να αξίζουν σεβασμο... Τι εχει το παρελθον τους δηλαδη; Οκ, δεν ηταν το σημερινο χαλι αλλα ακομα και τοτε μια μετριοτητα ηταν. Να σου θυμισω οτι εκεινη την εποχη τα περισσοτερα απο τα (λιγα) ελληνικα χιπχοπ συγκροτηματα βγαζαν πολυ ανωτερους δισκους. Βλεπε Active member, TXC , FF.C, Razastarr, τους παλιους ΝΕΒΜΑ, Παρεμβολες και αλλα που ισως ξεχασα.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ο χιπχοπάς που σέβεται τον εαυτό του τους έχει χεσμένους. Αν ο άλλος πιστεύει πως είναι ραπάς και αντιδραστικός και δεν ξέρω τι επειδή ακούει αυτά τα κονσερβοκούτια είναι αξιολύπητος. Τους υπόλοιπους τους δικαιολογώ. Και για να φανεί το επίπεδό τους δείτε.. http://www.youtube.com/watch?v=mUD-gnKY1n8 και *χεμ χεμ*
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Οχι στους GOIN THROUGH ναι στον 2pac. 2PAC 4EVER!!!!
marantonis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ο χιπχοπάς που σέβεται τον εαυτό του τους έχει χεσμένους.Αν ο άλλος πιστεύει πως είναι ραπάς και αντιδραστικός και δεν ξέρω τι επειδή ακούει αυτά τα κονσερβοκούτια είναι αξιολύπητος. Τους υπόλοιπους τους δικαιολογώ. Και για να φανεί το επίπεδό τους δείτε.. http://www.youtube.com/watch?v=mUD-gnKY1n8 και *χεμ χεμ* Δε σου κανω πλακα. Ετσι:shock::shock: έμεινα για κανενα 3λεπτο. Δεν το χα ακουσει...
soilworker Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Προσωπικα ακουω ελαχιστα hiphop αλλα μπορω να καταλαβω οτι οταν ενα συγκροτημα παιζει στα μπουζουκια hiphop η τελως παντων κατι σαν hiphop το λιγοτερο που θα μπορουσες τους πεις ειναι τρισαθλιους και ελεεινους...
marantonis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η ιδεολογια του συγκροτηματος και του καθε συγκροτηματος που ακουω.Θελω η μουσικη που ακουω να μου αρεσει και απο κει κι επειτα το τι θελει να πει ο ποιητης δεν με αφορα.Οι Goin Through μου αρεσουν γιατι μου αρεσουν,οχι επειδη πλασαρουν τη "σωστη" ιδεολογια του hip hop κι ετσι. Καταρχην, εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα. Δεν υπαρχει "σωστη" ιδεολογία του Χιπ Χοπ και δεν υπαρχει "πρεπει". Δεν ειμαι κατα του εμπορικου ομως τα περισσοτερα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Υπαρχουν ανουσια τραγουδια για σκυλαδικα και αλλα τραγουδια... Τωρα οσον αφορα τη μουσικη να ξερεις οτι στο Χιπ Χοπ την περισσότερη σημασία εχουν οι στιχοι σε ποσοστό 75-80%. Τι εχει το παρελθον τους δηλαδη; Οκ, δεν ηταν το σημερινο χαλι αλλα ακομα και τοτε μια μετριοτητα ηταν. Να σου θυμισω οτι εκεινη την εποχη τα περισσοτερα απο τα (λιγα) ελληνικα χιπχοπ συγκροτηματα βγαζαν πολυ ανωτερους δισκους. Βλεπε Active member, TXC , FF.C, Razastarr, τους παλιους ΝΕΒΜΑ, Παρεμβολες και αλλα που ισως ξεχασα. Ενταξει ποτε δεν ηταν του βεληνεκούς των TXC FF.C και των υπολοίπων ηταν ομως μεσα σε αυτους που ξεχωριζαν, δεν ηταν μετριότητα (βλεπε μικροι θεοι).
slipknot Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Οι going through και γενικά όλο το crew είναι άγρια αντράκια.Μεγαλωμένοι στο γκέτο της αγίας βαρβάρας,κάτω από δύσκολες συνθήκες,όπου έξω απ τα σπίτια πέφταν πυροβολισμοί και μαχαιρώματα είχαν μόνο μια διέξοδο από την σκληρή ελληνική πραγματικότητα και την πτώση του χρηματιστηρίου.Το να λένε την αλήθεια με τις ρίμες τους...Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα και κάνανε παραγωγές σε κινητά τηλέφωνα.Τώρα έχουν εξελιχθεί και ασχολούνται κυρίως με κόκα και πουτανίτσες,καμιά φορά και με ούζι.Είναι όλοι true και είναι το μοναδικό ελληνικό hip hop συγκρότημα που το κρατάει αληθινό πλέον(εντάξει,όχι το μόνο,είναι και ο μαζώ).
user12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ποιος ασχολειτε με τον Νεκρο. Σας χαλασε που το κρατανε ψηλα, σας χαλασε τρελα που βγηκαν στα MAD και εμαθε η υπολοιπη ελλαδα οτι υπαρχει ελληνικο hip-hop.Και ναι ρε φιλε αμα εχεις Ταρα στην ομαδα εισαι σκληρος
slipknot Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τα ημιζ γαμάνε.Ο ταρα να μη σφίγγεται γιατί θα κλάσει.
Cromb Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τα παιδιά είχαν ταλέντο αλλά κάπου το έχουν ξεχάσει. Γενικά πάντως είναι λίγο άτοπο να μιλάμε για φιλοσοφία του χιπ χοπ στην ελλάδα... Απλά μετά τους active member το χάος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.