marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Οχι!!!(:p:p) Οχι;) (και παλι οχι) Αλλα πες μου, τι ειναι αυτο που σε κανει να τους ακους?
TNS8246 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 βασικά τρελαίνομαι όταν τα χώνουνε στα αλλα συγκροτήματα με τις ρίμες τους .εσένα τι σε κάνει να μην τους ακούς????
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Βασικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αλλά το ότι το tns (το όνομα ενός εκ του συγκροτήματος αλλά όπως βλέπω και του τόπικ στάρτερ) βγαίνει από το ThaNasiS είναι όλα τα λεφτά...
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 βασικά τρελαίνομαι όταν τα χώνουνε στα αλλα συγκροτήματα με τις ρίμες τους .εσένα τι σε κάνει να μην τους ακούς???? Αντιγραφω την απαντηση μου απο το hiphop.gr για να μη τα ξαναλεω: -Γιατι δινουν λαθος ιδεα στον κοσμο για το τι ειναι hip hop. -Γιατι καθε φορα που με ρωτάνε τι ακουω πρεπει να απανταω οχι going through (επειδη κανενας δεν ξερει οτι στην Ελλαδα υπαρχουν κι αλλα χιπ χοπ συγκροτηματα) -Γιατι κανουν τσιφτετελο-ραπ και αυτο το ειδος δεν υπαρχει (αν και υπαρχουν και χειροτερα) -Γιατι οι στίχοι τους γινονται ολο και χειροτεροι, ολο και πιο χαζοι ολο και ποιο παιδαριωδης. Προσωπικα δεν τους κραζω αλλα δεν τους παω καθολου. Βεβαια, εχω καλυτερα να ακουσω going through παρα να ακουσω Βερτη...
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Kαλοί είναι οι Goin' Through αμα είσαι 9χρονο που το παίζει επαναστάτης.
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Kαλοί είναι οι Goin' Through αμα είσαι 9χρονο που το παίζει επαναστάτης. Αυτος ομως ποιον βριζει?
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Βασικά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αλλά το ότι το tns (το όνομα ενός εκ του συγκροτήματος αλλά όπως βλέπω και του τόπικ στάρτερ) βγαίνει από το ThaNasiS είναι όλα τα λεφτά... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:ποοο γελια παλι βραδιατικα 1.γτ να με νοιαζει αν με τις '''ριμες'' τους,τα χωνουν σε αλλα συγκροτηματα???(οχι,σοβαρα,να πω πως εχωνε σε ρατσιστες,ναρκωτικα,πολιτικους-σοβαρα ομως-,δλδ να εχωναν καπου που πρεπει δλδ,νταξ τοτε,πασο...τι με αφορα δλδ αν ''χωνει'' σε αλλα συγκροτηματα?τους ξερω κ προσωπικα?) 2.το σκυλο-λαικο-ραπ τους ειναι γτπ... 3.ειναι νουμερα,διοτι το παιζουν αμερικανακια κ συμμοριες κτλ,κ κανω τραγουδι για 15 γκομενες με κωλαρες και αλλα γραφικα,ενω μονο που τους βλεπεις γελας! 4.δεν εχουν ιδεα απο μουσικη!πλασάρουν το hip hop,με ακριβά αμάξια, r ʼn b parties σε trendy club και με «πόρτα»,ψευτοεπαναστατικους στιχους,πανάκριβα ρούχα σε XXXXXL μέγεθος κ με στιχους ''ποσο μ@λ@κ@ς εισαι''?? 5.ειναι τερμα αμερικανακια(το ξαναειπα??)
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Προσωπικα δεν τους κραζω αλλα δεν τους παω καθολου. Βεβαια, εχω καλυτερα να ακουσω going through παρα να ακουσω Βερτη... Καλα,το γ@μησες...(:p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D)
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:ποοο γελια παλι βραδιατικα Και εγώ όταν το άκουσα ξεράθηκα
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:ποοο γελια παλι βραδιατικα 1.γτ να με νοιαζει αν με τις '''ριμες'' τους,τα χωνουν σε αλλα συγκροτηματα??? Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ουτε δε τα χωνουν καν σε συγκροτήματα. Ουτε κατα διάνοια. Δες ξερω αν ηρθε η φώτιση στον τοπικ σταρτερ παντως με το "μου αρεσουν γιατι τα χωνουν σε συγκροτήματα με τις ριμες τους" σε φορουμ με ατομα που γνωριζουν απο χιπ χοπ θα ετρωγε πολυ, μα πολυ δουλεμα. Ειναι σαν να λες μου αρεσει ο Καρβελας γιατι γραφει στιχους με νοημα...
lefi Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Σας αρεσουν οι Goin through? GOIN THROUGH, GOIN THROUGH δεν μου λέει τίποτα, αααα αυτοί που αξίζουν λιγότερο από την διαφήμιση που κάνουν λες. ΟΧΙ από τέτοιους έχουμε.
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Α πα πα πα παναγία μου. Μακριά. Πονοκέφαλος στα 3 τραγούδια και πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.