spocky Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Εχω το εξης προβλημα.Αγορασα ενα DVD player (Pioneer DV-300) το οποιο εχει εξοδους για ηχο μονο coaxial και το στερεοφωνικο μου εχει 5.1 αναλογικες εισοδους και μια optical out μαλλον για minidisc.Yπαρχει καποιος τροπος να παρω 5.1 ηχο απο το dvd στο στερεοφωνικο μου?
warewolf Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 αφου ηδη ηξερες οτι το hi fi εχει 5 αναλογικες εισοδους, τοτε επρεπε να επιλεξεις ενα dvd οπου να εχει και αυτο 5 αναλογικες εξοδους. δυστυχως, αν το dvd εχει coaxial ψηφιακη εξοδο και το hifi οπτικη ινα τοτε δεν μπορεις να το συνδεσεις. ενα απο τα 2 πρεπει να το αλλαξεις. (hifi ή dvd player)
spocky Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δυστυχως το μονο DVD με ανλογικο 5.1 που βρηκα ηταν ενα Voxson τα οποια δεν τα πολυεμπιστευομαι.Εχει κανεις να προτεινει καποιο σε αλλη μαρκα?
warewolf Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 ξερεις, για λογους οικονομιας δεν μπορουν να εχουν πληθωρα συνδεσεων για λογους κοστους. δοκιμασε να ψαξεις σε καλυτερης κατηγοριας μοντελα με μεγαλυτερη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.