Προς το περιεχόμενο

Απορίες σχετικά με Tibo A1200 Navigator

seventh_son

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αγόρασα ένα ΤΙΒΟ Α1200 από Mediamarkt και έχω τις εξής απορίες :

1) Ξεκίνησα από Ζωγράφου να πάω Δέλτα Φαλήρου και παρόλο που στη διαδρομή είχα επιλέξει να γίνει αποφυγή δακτυλίου, το πρόγραμμα με τις οδηγίες που μου έδωσε πήγε να με ρίξει μέσα στο δακτύλιο. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; Παρατήρησα επίσης ότι παρόλο που στο δακτύλιος υπάρχει απαγορευτικό σήμα για αποφυγή, αν επιλέξεις Ενέργειες βγάζει απαγορευτικό μόνο στην πρώτη λέξε δακτύλιος αλλά σε όλες τις άλλες που έχει από κάτω έχει το πράσινο tick. Μήπως θα πρέπει να επιλέξω έναν έναν τον κάθε δρόμο και να πατήσω αποφυγή ;

2) Στις επιλογές, Ρυθμίσεις και Ρυθμίσεις GPS αντίστοιχα, υπάρχουν οι επιλογές

Θύρα COM

COM 5

Ταχύτητα δεδομένων

9600

Πρωτόκολλο

ΝΜΕΑ

Είναι οι καλύτερες ; Τι διαφορά έχει το πρωτόκολλο Sirf ; Είναι καλύτερο ;

3) Όσο και αν το έψαξα δεν κατάφερα να βρω που μου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσω Ημερομηνία και Ώρα. Μέσα στο μενού επιλογές, ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ώρας μου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσω ζώνη ώρας και να τικάρω αν θέλω ρύθμιση για θερινή ώρα αλλά η ημερομηνία και η ώρα που δείχνει είναι εντελώς λανθασμένες 01/01/2003 και 13.38 αντίστοιχα όταν η ημερομηνία και η ώρα είναι η ώρα που βλέπετε στο post.

Τι να κάνω ρε παιδιά ; Μήπως έχει πρόβλημα και πρέπει να το πάω πίσω ;

4) Πόσο στοιχίζει η κεραία για το TMC ; Υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα ή είναι δώρον άδωρον ; Αν υπάρχει υποστήριξη που μπορώ να τη βρω ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Seventh_Son

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...