sfakattack Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Η κατάσταση του λάπτοπ είναι άθλια.είμαι βέβαιος πως χρειάζεται φορμάτ.Να σας πω πως δεν έχω κάποιο συνοδευτικό dvd/cd για restore κτλ.Τι πρέπει να κάνω.Έχω εγκατεστημένα τα Vista (ήταν προεγκατεστημένα όταν πήρα το λάπτοπ). Πως μπορώ να κάνω φορμάτ ή restore; Θα ήθελα να βάλω και XP. Θα είναι εύκολο;Drivers που θα βρω; Γενικά πείτε μλου τις γνώμες σας για το τι θα είναι καλύτερο να κάνω και κυρίως πως να το κάνω.Περιμένω τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
laantonios Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 δες στα προγράμματα ή προγράμματα/βοηθήματα για τη δημιουργία restoration dvd/dvd's
sfakattack Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Φίλε ο υπολογιστής είναι ήδη σε κακή κατάσταση.Θα είχε νόημα να κάνω restore dvd τώρα;Άλλη λύση;
laantonios Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 εννοώ να γράψεις dvd ανάκτησης απο το partition του σκληρού που συνήθως υπάρχει...και μετά format με αυτά άλλη λύση είναι με dvd vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.