panosvlass Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Κοιτωντας τα διαφορα που μπορουν να μπουν στο κουτακι μου. (Lian-Li PC-7B plus) Ειδα το εξης στο σιτε της lian-li Και επειδη το θεωρησα χαζο να πληρωσω για κατι τετοιο αποφασισα να φτιαξω κατι παρομοιο. Ετσι απο ενα φυλλο λαμαρινας παχους 1mm και με εργαλεια που ηδη ειχα το ξεκινησα και οριστε το αποτελεσμα. 1) Φυλλο Λαμαρινας + Dremel 2) Κομμενο με ενα απλο σχεδιο 3)Εγιναν και οι τρυπες 4)Μετα το στρατζαρισμα και την τοποθετηση του ανεμιστηρα 5) Τελικο αποτελεσμα Κοστος = θεωρητικα μηδεν αλλα ας πουμε τα 8 δισκακια κοπης του dremel = 3 ευρω Χρονος κατασκευης = 2 ωρες Προσωπικα μου αρεσει πολυ το αποτελεσμα αν και θα κανω 2-3 αλλαγες για την ευκολια μου απλα τις προσεχες μερες δεν θα εχω χρονο και ηθελα να το δω πως καθετε. Και ναι το ξερω οτι γινεται χαμος απο τα καλωδια Καποια στιγμη θα ψιλομαζευτουν! Ετσι κι αλλιως με ανοιχτο κουτι τι να το κανω το airflow, οποτε με τοπικη ψυξη του καθε κομματιου ειμαι μια χαρα. Αναφορικα ολοι οι ανεμιστηρες του κουτιου (μπροστα-πλαι) δουλευουν στα 5v.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.