adhspaok Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Χαιρετώ και ως σαν νέο μέλος! Έχω το mio c320b με το χάρτη που έχει εγκατεστημένο! Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βρω τρόπο αποφυγής του δακτυλίου αλλά μάταια! Υπάρχει καινούριος χάρτης με τέτοια επιλογή ή ειναι προτιμότερο να εγκαταστήσω άλλο λογισμικό!Αν ναι, ποιο;πως και που το βρίσκω; Ευχαριστώ!
LAKISDJ Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Χαιρετώ και ως σαν νέο μέλος! Έχω το mio c320b με το χάρτη που έχει εγκατεστημένο! Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βρω τρόπο αποφυγής του δακτυλίου αλλά μάταια! Υπάρχει καινούριος χάρτης με τέτοια επιλογή ή ειναι προτιμότερο να εγκαταστήσω άλλο λογισμικό!Αν ναι, ποιο;πως και που το βρίσκω; Ευχαριστώ! Μονο το destinator εχει αποφυγής δακτυλίου, το mio OXI....
adhspaok Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μονο το destinator εχει αποφυγής δακτυλίου, το mio OXI.... και μπορώ να το εγκαταστήσω στο mio? Αν ναι, πως?
dklovedoctor Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 και μπορώ να το εγκαταστήσω στο mio? Αν ναι, πως? Μήπως ξέρει κανείς; Ευχαριστώ
stivi1981 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το εχω βαλει εγω φιλε μου.στειλε μου ενα πμ με το μαιλ σου να σου στειλω οδηγιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.