Προς το περιεχόμενο

Ted .... η λύση για όσους κατεβάζουν σειρές tv


hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν.... κατά τη διάρκεια της 7ήμερες αναγκαστικής κρεβάτωσής μου λόγω μιας μικρής εγχείρησης και ελέω της απίστευτης βαρεμάρας που αυτή συνεπάγεται, έκανα μερικές καινούργιες ανακαλύψεις.

 

Μια από αυτές την οποία και θέλω να μοιραστώ με όσους δεν την ξέρουν είναι το Ted.

Είμαι λίγο , τοσοδούλι εθισμένος σε συγκεκριμένες τηλεοπτικές σειρές οι οποίες είτε δεν μεταδίδονται στην ελλάδα είτε βρίσκονται σε παλιούς κύκλους (π.χ. Dr House MD, Battlestar Galactica, όλα τα Law And Order και όλα τα CSI). Μέχρι στιγμής έπρεπε να μπαίνω ανα τακτά διαστήματα σε διάφορα σαιτ και να ψαχνω για καινούργια επεισόδια, πράγμα που μου έτρωγε πολύ χρόνο.... μέχρι που ανακάλυψα τον.... Ted....O Ted είναι ένας... (όπα...xm.... πάρτο αλλιώς)...

To ted είναι μια εφαρμογή γραμμένη σε Java η οποία κάνει την ανωτέρω δουλειά μόνη της και αυτόματα. Εσύ προσθέτεις τις σειρες που θές να παρακολουθεί και αυτό κατεβάζει αυτόματα τα τορρεντ ελέγχοντας περιοδικά και τα ανοίγει με την επιλεγμένη εφαρμογή.

Στις ρυθμίσεις του έχει ήδη αρκετά μεγάλο κατάλογο από σειρές ... έτοιμο με παρακολούθηση του mininova, αλλά ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και το δικό του αρχείο παρακολούθησης.

Την χρησιμοποιώ ... περίπου μία βδομάδα τώρα. Είναι ελαφρή για java. Τα μονα προβλήματα που έχω παρατηρήσει είναι τα εξής δύο: 1. ορισμένες ευτυχώς λίγες σειρές που είναι έτοιμες στι ρυθμίσεις δεν είναι σωστά γραμμένες... πχ. Law And Order- Criminal Intent --> το πρόγραμμα νομίζει ότι παρακολουθείς το κλασσικό Law and Order. 2. όταν όλο το bandwidth χρησιμοποιείται εμφανίζει συχνά σφάλμα στον έλεγχο ορισμένων σειρών χωρίς αυτό όμως να μπλοκάρει το πρόγραμμα...

 

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους παρακολουθούν έτσι σειρές και θέλουν αμέσως να βλέπουν το καινούργιο επεισόδιο.

 

URL: http://www.ted.nu/

 

Screenshots:

5ma1mb8gyp50434l9nn_thumb.jpg

w0y7ry2v80p0bh0utos6_thumb.jpg

 

Αυτά

 

Hasodikis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περαστικα σου Δημητρη, τo σπασιμο ειναι να μην εχεις προσβαση στο ιντερνετ , αλλα αν εχεις ενα eeepc το εχεις παντα μαζι σου χεχε.

 

Δεν μπορω να καταλαβω πως κανει ο reiser χωρις να παταει εντολες στο πληκτρολογιο!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...