alt10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 καλησπερα, προσφατα αγορα μια κργυφη καμερα απο το ebay http://cgi.ebay.com/Color-Wireless-Spy-Video-Camera-Spycam-Security-Cam-t08_W0QQitemZ180242939339QQihZ008QQcategoryZ48632QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem θελω λοιπον να την χρισημοποιησω με εντελως κρυφο τροπο τυπου http://cgi.ebay.com/Sony-Clock-Radio-Hidden-Cam-Pinhole-Nanny-Spy-Camera_W0QQitemZ320250648124QQihZ011QQcategoryZ48632QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem θελω αν μπορειτε να ου πειτε ιδεες για το πως να την ενσοματοσω σε μια τετοια συσκευη χωρις να γινεται αντυλιπτη ή πως μπορω να φτιαξω μια απο απλα υλικα... ευχαριστω...
alt10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αρχικα σκεφτικα να την βαλω την καμ μεσα σε μια μαυρη σχετικα συσκευσια επειδη μαυρη ειναι και αυτη αλλα το θεμα ειναι τι συσκευσια να την βαλω ? που να μην κανει μπαμ η καμερα...
ntsili Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ΑΝ σκοπεύεις να κάνεις κάτι πονηρό απλά θα σου πω -διότι μάλλον δεν το έχεις σκεφτεί- ότι το σήμα πιάνεται από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ receiver που μπορεί τυχαία να υπάρχει στην γειτονιά σε ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Οι κάμερες ασφαλείας στα μαγαζιά δουλεύουν βράδυ και μπορεί το σήμα σου να "εισχωρήσει" και να καταγραφεί σε κάποιον υπολογιστή του μαγαζιού ακόμα και με παραπλήσια συχνότητα. Ακόμα και αν το σήμα σου φτάσει πολύ ασθενώς δεν είναι απίθανο ο ανιχνευτής κίνησης του λογισμικού να το εντοπίσει και να το θέσει υπόψη κάποιου τεχνικού... Καταλαβαίνεις τί μπορεί να σημαίνει αυτό... Στην καλύτερη δεν συμβαίνει τίποτα, στην χειτότερη κάποιοι θα βλέπουν τσόντα κάθε πρωί, χωρίς να υποπτευθείς το παραμικρό... Λοιπόν, μια καλή λύση είναι να την βάλεις σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, φρόντιζοντας να ανοίξεις την κατάλληλη οπή. Φρόντισε το περιεχόμενο της σακούλας να είναι καθαρό (βάλε πχ χαρτόνια)... Άλλη λύση, η οποία όμως θέλει χρόνο, είναι να τοποθετήσεις την κάμερα μέσα σε κάποιο αρκουδάκι... Καλή διασκέδαση
antonisid Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Καταλαβαίνεις οτι μετα απ'αυτό το Post που άνοιξες θα υποψιαζονται οι αλλοι χρήστες διάφορα για τον ποιόν σου έτσι?? Πέρα απ'την πλάκα τώρα,μια μαύρη τσάντα ή βαλίτσα θα ήταν μια καλή ιδέα πιστεύω!!
alt10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 παιδια οχι για την ξαδερφη μου το θελω αληθεια θα την καταγραψω τν ωρα που θα λεει κατι σε καποιον και θελω να δω τν αντιδραση η συνατιση θα γινει το μεσσιμερι στο σπιτι μου αλλα θελω να ξερω χωρις να ξερω οτι ξερουν ... δεν το θελω για καθημερινη χρηση ουτε για τσοντα...
ntsili Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ασε κάπου κοντά ένα κινητό με δυνατότητα ηχογράφησης!
Praetorianos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 παιδια οχι για την ξαδερφη μου το θελω αληθεια θα την καταγραψω τν ωρα που θα λεει κατι σε καποιον και θελω να δω τν αντιδραση η συνατιση θα γινει το μεσσιμερι στο σπιτι μου αλλα θελω να ξερω χωρις να ξερω οτι ξερουν ... δεν το θελω για καθημερινη χρηση ουτε για τσοντα... Και σένα ποιος σου λέει ότι η ξαδέρφη σου ή ο άλλος θέλουν να ακουστεί τι λένε? ή ότι δεν θα γίνει κάτι που εσύ δεν πρέπει να δεις/ξέρεις? Άσε το κορίτσι στην ησυχία του... Το αρκουδάκι μου φαίνεται πιο τέλεια ιδέα από όλα
alt10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 εμ αυτο ειναι το θεμα δν μου λεει τι θα πει τελικα σε ενα θεμα που με καιει και δν προλειται να μαθω ποτε αν δεν το κανω αυτο
kage Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 λογικα θα πει διαφορα σε καμμια κολητη της για να του κανει κονε... σιγα μην την δουν...αστην χυμα αφου δεν ειναι για τοσο κακο σκοπο...
DrLo Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Αντί για αρκουδάκι βάλτη μέσα σε ένα κουκλάκι του Μάκη. !!! Irony !!!
alt10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 τελικα τν εβαλα μεσα σε ενα αρκουδακι το εραψα και δεν πολυ φαινεται εκει που τν εβαλα αλλα τελειωνει γαμωτο η μπαταρια πολυ γρηγορα και πρεπει να ειμαι εκει για να συνδεσω την μπαταρια πριν τν συζητηση και μετα να φυγω...
slipknot Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ποιο το βιτεο ή τον τροπο που το εκανα κρυφο? Και τα 2,ειδικά το βίντεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.