Προς το περιεχόμενο

κατασκευη κρυφης καμερας

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

προσφατα αγορα μια κργυφη καμερα απο το ebay http://cgi.ebay.com/Color-Wireless-Spy-Video-Camera-Spycam-Security-Cam-t08_W0QQitemZ180242939339QQihZ008QQcategoryZ48632QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

θελω λοιπον να την χρισημοποιησω με εντελως κρυφο τροπο τυπου http://cgi.ebay.com/Sony-Clock-Radio-Hidden-Cam-Pinhole-Nanny-Spy-Camera_W0QQitemZ320250648124QQihZ011QQcategoryZ48632QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

θελω αν μπορειτε να ου πειτε ιδεες για το πως να την ενσοματοσω σε μια τετοια συσκευη χωρις να γινεται αντυλιπτη ή πως μπορω να φτιαξω μια απο απλα υλικα...

ευχαριστω...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αρχικα σκεφτικα να την βαλω την καμ μεσα σε μια μαυρη σχετικα συσκευσια επειδη μαυρη ειναι και αυτη αλλα το θεμα ειναι τι συσκευσια να την βαλω ? που να μην κανει μπαμ η καμερα...

Δημοσ.

ΑΝ σκοπεύεις να κάνεις κάτι πονηρό απλά θα σου πω -διότι μάλλον δεν το έχεις

σκεφτεί- ότι το σήμα πιάνεται από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ receiver που μπορεί τυχαία να

υπάρχει στην γειτονιά σε ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Οι κάμερες ασφαλείας στα μαγαζιά

δουλεύουν βράδυ και μπορεί το σήμα σου να "εισχωρήσει" και να καταγραφεί σε

κάποιον υπολογιστή του μαγαζιού ακόμα και με παραπλήσια συχνότητα. Ακόμα και αν

το σήμα σου φτάσει πολύ ασθενώς δεν είναι απίθανο ο ανιχνευτής κίνησης του

λογισμικού να το εντοπίσει και να το θέσει υπόψη κάποιου τεχνικού... Καταλαβαίνεις

τί μπορεί να σημαίνει αυτό... Στην καλύτερη δεν συμβαίνει τίποτα, στην χειτότερη

κάποιοι θα βλέπουν τσόντα κάθε πρωί, χωρίς να υποπτευθείς το παραμικρό...

Λοιπόν, μια καλή λύση είναι να την βάλεις σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών, φρόντιζοντας

να ανοίξεις την κατάλληλη οπή. Φρόντισε το περιεχόμενο της σακούλας να είναι

καθαρό (βάλε πχ χαρτόνια)...

Άλλη λύση, η οποία όμως θέλει χρόνο, είναι να τοποθετήσεις την κάμερα μέσα σε

κάποιο αρκουδάκι...

Καλή διασκέδαση

;)

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις οτι μετα απ'αυτό το Post που άνοιξες θα υποψιαζονται οι αλλοι χρήστες διάφορα για τον ποιόν σου έτσι?? :-) Πέρα απ'την πλάκα τώρα,μια μαύρη τσάντα ή βαλίτσα θα ήταν μια καλή ιδέα πιστεύω!!

Δημοσ.

παιδια οχι για την ξαδερφη μου το θελω αληθεια θα την καταγραψω τν ωρα που θα λεει κατι σε καποιον και θελω να δω τν αντιδραση η συνατιση θα γινει το μεσσιμερι στο σπιτι μου αλλα θελω να ξερω χωρις να ξερω οτι ξερουν ... δεν το θελω για καθημερινη χρηση ουτε για τσοντα...

Δημοσ.
παιδια οχι για την ξαδερφη μου το θελω αληθεια θα την καταγραψω τν ωρα που θα λεει κατι σε καποιον και θελω να δω τν αντιδραση η συνατιση θα γινει το μεσσιμερι στο σπιτι μου αλλα θελω να ξερω χωρις να ξερω οτι ξερουν ... δεν το θελω για καθημερινη χρηση ουτε για τσοντα...

Και σένα ποιος σου λέει ότι η ξαδέρφη σου ή ο άλλος θέλουν να ακουστεί τι λένε? ή ότι δεν θα γίνει κάτι που εσύ δεν πρέπει να δεις/ξέρεις? Άσε το κορίτσι στην ησυχία του...

Το αρκουδάκι μου φαίνεται πιο τέλεια ιδέα από όλα:-D

Δημοσ.

εμ αυτο ειναι το θεμα δν μου λεει τι θα πει τελικα σε ενα θεμα που με καιει και δν προλειται να μαθω ποτε αν δεν το κανω αυτο

Δημοσ.

λογικα θα πει διαφορα σε καμμια κολητη της για να του κανει κονε...

σιγα μην την δουν...αστην χυμα αφου δεν ειναι για τοσο κακο σκοπο...

Δημοσ.

τελικα τν εβαλα μεσα σε ενα αρκουδακι το εραψα και δεν πολυ φαινεται εκει που τν εβαλα αλλα τελειωνει γαμωτο η μπαταρια πολυ γρηγορα και πρεπει να ειμαι εκει για να συνδεσω την μπαταρια πριν τν συζητηση και μετα να φυγω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...