Houston Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν είμαι ξανθιά χιούστον! το ξερω αγάπη μου Εγώ δεν έχω καταλάβει το θέμα του τόπικ. Είναι σχετικά με τι δώρο θα της πάρει: α. για να το χρησιμοποιήσει στο γυμναστήριο; β. για να ξεκινήσει φιλία, σχέση κλπ. νταλαβέρι; γ. απλά για να τη μπιφτεκώσει τη βραδιά των γενεθλίων; ...τι απ' όλα; LOOOOOoooooooooOOOOOOOOoooooool
egalps Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εγώ δεν έχω καταλάβει το θέμα του τόπικ. Είναι σχετικά με τι δώρο θα της πάρει: α. για να το χρησιμοποιήσει στο γυμναστήριο; β. για να ξεκινήσει φιλία, σχέση κλπ. νταλαβέρι; γ. απλά για να τη μπιφτεκώσει τη βραδιά των γενεθλίων; ...τι απ' όλα; ΤΟ β freedubus
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ακου να δεις φίλε μου... τράβα σε ένα ακριβό ανθοπωλείο και πάρε της ενα ωραίο μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα με χρυσόσκονη πάνω... οπότε συνδυάζεις και το λουλούδι που θέλει κάθε γυναίκα και κάτι πολύ πρωτότυπο!!! βάλε και μια κάρτα που θα λέει "Τα ξεχωριστά λουλούδια πάνε και σε ξεχωριστές γυναίκες! Χρόνια πολλά κουκλάρα μου!"
Toufas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 και μετα θα παρει τηλεφωνο τις φιλες της και θα τους πει τι εκανες και θα γελανε
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πως φαίνεται ότι η μόνη γκόμενα που έχεις είναι η οθόνη σου...
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Το τραβάει ο οργανισμός σου φίλε. Φιλικά πάντα και ας λήξει εδώ...
CptBill Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Πως φαίνεται ότι η μόνη γκόμενα που έχεις είναι η οθόνη σου... Λιγα τα λογια σου για την οθόνη μου.
adi32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 αν μπορουσες να μας εδινες λιγα στοιχεια ακομα πχ αν υπαρχει περιπτωση να βγειτε μαζι πχ να επαιρνες καποια εισιτηρια ωστε να πατε καπου .... (γιατι παντα πρεπει να ξεφτυλιζουμε ενα θεμα ? ας κανουμε πλακα αμα ειμαστε χιουμοριστες αλλα ας προτεινουμε και κατι στον ανθρωπο)
andreapaog328 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 τα λουλούδια είναι για τους γάμους και τις κηδείες.. καλά μη με φάτε Πάρε κάτι που θα της μείνει (για να σε θυμάται). Εσύ την ξέρεις καλύτερα απο εμάς...σκέψου κάτι που ξέρεις οτι θα της αρέσει σίγουρα...γτ δε ρωτάς και καμιά φίλη της? κοίτα μην πάρεις τίποτα παρόμοιο με το ματζούνι που είχε ο σκύλος...
NoD Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Γράψ'την στ' αρχίδια σου, κάτσε σπίτι και πιες μπύρες. Σοβαρά τώρα. Πιες κάνα κρασί καλύτερα, ροζέ.
ilMarios Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Γράψ'την στ' αρχίδια σου, κάτσε σπίτι και πιες μπύρες. χαχαχα:lol: ρωτα και καμιά φίλη της, αλλιως παρε κατι που θα σου αρεσει εσενα και νομιζεις οτι θα της αρεσει, εσυ την ξερεις καλυτερα απο εμας.
Japan Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Όργανο γυμναστικής? Αν και δεν είναι άσχημο δώρο, καλό θα ήταν να της προσδιορίσεις πως δεν την θεωρείς χοντρή και γι'αυτό της κάνεις αυτό το δώρο.
random Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 θες να κάνεις δώρο "φιλικό", που θα τις χάριζε και μια κολητή της, ή δώρο που θα ξεμπροστιάσει το βρωμικό σου το μυαλό; για το μεν, βολτα σε jumbo, ζαχαροπλαστεία, κινέζικα "οτι-παρεις-1ε", για τα άλλα... κατι προσιτό (αναλογα το επίπεδο βρωμιάς) στα φολι-φολι. πιο κυριλέ, εισητήρια για καποιο θέαμα, αν ειναι το στυλ της. θεατρο, συναυλια, κλπ. μη ξεχασεις και ενα για σένα. ασχολήται επαγγελματικά με γυμναστική; αν ειναι, ολα τα αξεσουαρ τα έχει, και με μια φόρμα μαλλον θα τη στείλεις για αλλαγές. δε χαρίζω ποτέ ρουχα. δυσκολα τα μεγέθη. εκτος κανενα t-shirt.
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 πήγαινε σπίτι τις γδύσου στο κρεβάτι της και πες της να το δώρο σου γιατί δεν τις λες απλά οτι την γουστάρεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.