despoina xathzh Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 πραγματικα θα ηταν σωτηριο αν καποιος μπορουσε να μου απαντησει.. μπορω να παω ερασμους, αφου η σχολη δ εχει ακομα δημιουργησει τι σχετικο προγραμμα κ ενω εγω τελειωνω,ισως με καποια αλλη σχολη που θα μπορουσε να με δεκτει....
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ?..τις ΠΙΟ "έγκυρες" πληροφορίες...απο τη ΣΧΟΛΗ σου δεν θα τις πάρεις ( ? ! )
akpe Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 despoina xathzh: έχω την εντύπωση πως για να λάβεις μέρος στο αντίστοιχο πρόγραμμα θα πρέπει να είσαι εγγεγραμμένη στην αντίστοιχη σχολή. Αν σε δεχτεί σαφώς και μπορείς, αν επιτρέπεται για ποιά σχολή μιλάμε; ?..τις ΠΙΟ "έγκυρες" πληροφορίες...απο τη ΣΧΟΛΗ σου δεν θα τις πάρεις ( ? ! ) Τρείς λέξεις: α) έγκυρες β) πληροφορίες γ) σχολή. Και οι τρείς στην ίδια πρόταση δεν στέκουν. Pick two out of three. (α και γ δεν συνδυάζονται) Δυστυχώς.
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ...ομολογώ πως ΙΔΕΑΝ δεν έχω τί γίνεται είτε στη σχολή της akpe , ούτε σε ό,τι έχεις εσύ κατά νου (ένα γενικό μπάχαλο μόνο ότι παίζει ξέρω), αλλά μήπως να αρχίζαμε να της προτείναμε και άλλα "έγκυρα φόρουμ", για να μάθει αυτό για το οποίο "καίγεται" ; ...Συνεχίζω να της προτείνω να κάνει ερωτήσεις στη σχολή, και που θα πάει, και οι ίδιοι να μην ξέρουν, όλο και σε "αρμοδιότερο" θα την παραπέμψουν... (στο κάτω-κάτω, την αίτηση της δεν θα την συμπληρώσει εδώ...)
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 μπορεις να πας σαν freemover γραφεις στο πανεπιστημιο που θες να πας και τους στελνεις ο,τι χαρτια θελουν. Μονος, χωρις να μπλεκεις με τη γραμματεια σου ή κανεναν αλλο. Το προβλημα ειναι οτι δεν θα σου αναγνωρισουν τα μαθηματα που τυχων περασεις (αν και αναφερει οτι τελειωνει την σχολη της) και οτι αν υπαρχουν διδακτρα θα πρεπει να τα πληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.