plaskas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γεια χαρα, αγορασα προσφατα το παρακατω συστημα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912071 Η ενσωματωμενη καρτα γραφικων που εχει(Intel GMA 950 graphics) δεν επαρκει για τα παιχνιδια που θελει να παιζει ο γιος μου(lineage,counterstrike condition zero,fifa,dawn of war) τι μου προτεινετε για να βαλουμε εξτρα? Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια.
nuxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ειναι τοσο παλιο το συστημα που για μενα παρε μια καλη καρτα γραφικων και θα εισαι ok. Συγκεκριμενα προτεινω την Sapphire 3870 512MB GDD4, στο Πλαισιο π.χ. εχει 159?. Ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη και θα σου αντεξει. Αν θες με ακους.
plaskas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μπορει να δεχτει pci-express? Γιατι στην μητρικη(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911106) μου γραφει κατι για PCI(V2.3) x 2 (μέσω προαιρετικής riser card).
Tenshi Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Βασικά για να μήν τον πάρουμε τον άνθρωπο στον λαιμό μας...πολύ φοβάμαι πως ο συγκεκριμένος υπολογιστής δέν έχει καμιά δυνατότητα αναβάθμισης στον τομέα των γραφικών.Απο τα στοιχεία που βλέπω απο το site της MSI δέν γίνεται αναφορά σε pci-e θύρα,ενώ αν δούμε την εικόνα του συστήματος απο πίσω στην θέση 16.Expansion Slots υπάρχουν 2 θέσεις,υποτίθεται για 2 pci (απλές) κάρτες επέκτασης.
plaskas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Αντιγραφη απο το manual: 2.9 Slot PCI Express Slot: PCIE_1 (For Riser Card Use Only) The mainboard provides one PCI Express slot. The PCI-E slot allows you to insert Riser Cards. The Riser Cards are included in the barebone. The Riser Cards allows you to insert two expansion card. You can insert any type of PCI cards to meet your needs.When adding or removing expansion cards, make sure that you unplug the power supply first. Meanwhile, read the documentation for the expansion card to make any necessary hardware or software settings. Δηλαδη εχει μια εσωτερικη pci-e, η οποια βγαζει δυο κοινες pci εξοδους. Εαν βγαλω την καρτα με τις 2 εξοδους pci, δεν θα εχω μια pci-express ελευθερη? Και αυτο που εχω bold τι ειναι παλι?
Tenshi Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Βασικά το αναφέρει ξεκάθαρα PCI Express Slot: PCIE_1 (For Riser Card Use Only). Λογικά μιλώντας πάντα,αυτή η η pci-e θα δουλεύει σε 4χ και όχι σε 16χ.Ακόμα και έτσι αν δεις την διαρρύθμιση της μητρικής πλακέτας στην σελίδα 25 (στο online manual),σχήμα 2-2,η pci-e θύρα βρίσκεται σε πολύ περίεργη θέση.Ακόμα και αν λειτουργικά μπορούσες να βάλεις μια κάρτα γραφικών,δέν ξέρω αν είναι εφικτό να χωρέσει μέσα στο κουτί.Έχω την εντύπωση ο ποσανατολισμός της κάρτας θα είναι τελειως λάθος. Εδώ είναι μια εικόνα της μητρικής όπως φαίνεται στο manual. Εδώ μια φωτογραφία για το που θα βρίσκεται η κάρτα γραφικών (με κόκκινο)αν καταφέρει να μπει μέσα στο κουτί.Πέφτει κατευθείαν πάνω στις θύρες USB, LAN και firewire.
plaskas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Σ'ευχαριστω φιλε Tenshi νασαι καλα, απ'οτι βλεπω μαλλον θα το δωσω πισω το μηχανημα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 To συστημα στο πρωτο λινκ που εδωσες τι ειναι?
plaskas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 To συστημα στο πρωτο λινκ που εδωσες τι ειναι? Φιλε GeorgeMan τι εννοεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Α οκ ακυρο τωρα ειδα οτι η μητρικη ειναι αυτη εκει. Πραγματικα πολυ κακη επιλογη, το GC2 chipset εχει δυνατοτητα να δεχτει και Core2, και ειναι κριμα να μη μπορεις να αλλαξεις vga
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 @GeorgeMan: Κι εγώ μπερδεύτηκα λιγάκι αλλά τελικά το δεύτερο link (4ο post) είναι απλώς το κουτί του συστήματος του πρώτου Post edit: Φτου
telegamesvg Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Σ'ευχαριστω φιλε Tenshi νασαι καλα,απ'οτι βλεπω μαλλον θα το δωσω πισω το μηχανημα... Kαι πολυ καλα θα κανεις ,γιατι απο την αρχη ηταν λαθος αγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.