Προς το περιεχόμενο

σοβαροφάνεια

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@χάπι Άλλαξα μια φορά στη ζωή μου όταν έκοψα τα ντραγκς και μια όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Ο κολλητός μου άλλαξε κάνοντας τα ίδια πράγματα τα τελευταία 10 χρόνια. Ποιός πιστεύεις νιώθει ενοχοποιημένος απέναντι στον άλλο;

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@χάπι Άλλαξα μια φορά στη ζωή μου όταν έκοψα τα ντραγκς και μια όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Ο κολλητός μου άλλαξε κάνοντας τα ίδια πράγματα τα τελευταία 10 χρόνια. Ποιός πιστεύεις νιώθει ενοχοποιημένος απέναντι στον άλλο;

Κανείς ? :-) Αλλάξατε κι οι 2 προς μια "καλύτερη" (κατά το κοινώς αποδεκτό) κατεύθυνση, απλά με μια διαφορά φάσης, μερικών ετών ! So what ?

edit/ το θέμα είναι να μη νιώθεις ενοχή απέναντι στον εαυτό σου για τις επιλογές σου !

Δημοσ.
Εντάξει fidelio δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κοιτάς στα μάτια ένα από τους λίγους που ίσως να ξέρουν οτι για αλλού ξεκίνησες και αλλού έφτασες (ή κατάντησες) if you know what I mean...

Οπότε τον πείθεις πως δεν είσαι πια αυτός αλλά κάποιος άλλος που έχει απορρίψει τον παλιό του εαυτό. Όσα δε φτάνει η αλεπού είναι αλλά πιο σοβαροφανές...

Ναι , ξέρω τι λες.

Αν χρειαστεί κάποιος να κάνει έναν κοινωνικό συμβιβασμό , ίσως ταυτιστεί απόλυτα με τον καινούριο του ρόλο ,μια συμβατικότητα που μεταφέρεται και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως απαραίτητο να συμβεί αυτό. Μου ειναι ευχάριστο να γνωρίζω ανθρώπους επιφανειακά συμβατικούς για το απαιτεί η δουλειά τους που στην πραγματικότητα όμως παρέμειναν κανονικοί "ανάρχες" και "κάφροι".

Τώρα βέβαια το να θέλει κάποιος να αλλάξει τον εαυτό του είναι ένα ζήτημα και αυτό, και πάλι όμως , νομίζω οτι είναι οξύμωρο να πετάει τις φιλίες του , κάτι δεν πάει καλά σε αυτην την αλλαγή. Τέσπα

Δημοσ.
Η σοβαροφάνεια είναι όντως κάτι το "τραγικά σπαστικό"!Δυστυχώς όμως,πολλοί γίνονται σοβαροφανείς εξαιτίας τρίτων,όπως ειπώθηκε.Εκεί είναι που νευριάζεις και αναρωτιέσαι γιατί.Όσα είπε ο aledjo,είναι όλα σωστά.Τέτοια σκηνικά παίζουν πολύ στη δική μου ηλικία,16-17 χρονών.

ΌΧΙ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ

Εγω παλι που ειμαι 17 και κατι οχι μονο σοβαροφανεια δε βλεπω, αλλα σκοπιμη καφροσυμπεριφορα σε ολα τα επιπεδα :X

Οχι οτι δε πρεπει να υπαρχει αλλα οχι παντου και παντα imho

Δημοσ.
Κανείς ? :-) Αλλάξατε κι οι 2 προς μια "καλύτερη" (κατά το κοινώς αποδεκτό) κατεύθυνση, απλά με μια διαφορά φάσης, μερικών ετών ! So what ?

edit/ το θέμα είναι να μη νιώθεις ενοχή απέναντι στον εαυτό σου για τις επιλογές σου !

Μπορώ να στο εξηγήσω αλλά δε σέβομαι το φόρουμ αρκετά ώστε να παραθέσω τις προσωπικές μου σκέψεις επί του ζητήματος...

[ψιθυριστά]Οι σοβαροφανείς μας ακούνε..[/ψιθυριστά]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...