Προς το περιεχόμενο

σοβαροφάνεια

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ενοχλεί πολύ όταν μερικοί φίλοι μου αρχίζουν να λένε ότι σπαταλάω τον χρόνο μου σε πράγματα που είναι "χαζά" αστεία, ενώ με τα ίδια άτομα μπορεί κάποια στιγμή (όχι πριν χρονια) να γελάγαμε για χαζομάρες

καταλαβαίνω ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανεις παρόμοια άτομα στην παρέα του. ξέρω οι φίλοι δέχονται τους φίλους με τα ελαττώματα τους, αλλα και εγώ πρέπει να τους δεχτώ με ότι ελάττωμα έχουν.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι κάνεις δηλαδή που το βρίσκουν χαζό

και γώ εκνευρισμένη είμαι με τα κορίτσια που κάνω παρέα.. όλο κουτσομπολεύουν

μου φαίνεται περίεργο πάντως αυτό που λές γιατί οι άντρες πάντα κρατάν την παιδικότητά τους.

Luci, μην κοιμάσαι ρε συ, τέτοια ώρα? και μένα ποιος θα με βάζει στη θέση μου

Δημοσ.

Όταν δένεσαι πραγματικά με μια παρέα είναι λογικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας έχει δικά του ενδιαφέροντα. Αν είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα τότε θα ήτανε βαρετό.

Δημοσ.
Όταν δένεσαι πραγματικά με μια παρέα είναι λογικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας έχει δικά του ενδιαφέροντα. Αν είχαμε τα ίδια ενδιαφέροντα τότε θα ήτανε βαρετό.

Ναι. Ο τουφας ομως ειπε οτι

αρχίζουν να λένε
Αυτο σημαινει οτι οι φιλοι του "αλλαξαν" με το περασμα του χρονου και ο Τουφας παρεμεινε ιδιος προσπαθώντας να καταλαβει τι συνεβει... Καλως ή κακως οι ανθρωποι αλλαζουν και συχνα αλλαζουν και οι φιλοι ειτε το θέλουμε ειτε δεν το θελουμε. Παντως δεν μου αρεσει η σταση τους.

Οσον αφορα την σοβαροφάνεια πρεπει να κραταμε τις ισοροποιες. Απο κει και περα ειναι αναλογως τον ανθρωπο το πως θα συμπεριφερθει...

Δημοσ.

εμ λες να μην έχουμε ρε συ Toufas ;

Αλλάζουν οι άνθρωποι ανά πάσα ώρα και ΣΤΗ στιγμή μη σου πω. Απ΄την άλλη, μπορεί εμείς οι ίδιοι ν' αλλάζουμε στα μάτια άλλων.

Συνεχίζω να μην πιάνω την ερώτησή σου όμως.

Τι διάλο, msg in a bottle ;

Τί φλασιά έφαγες και το ρωτάς...

(εκτός αν είσαι απλά σε "μεταβατικό στάδιο" και θες στήριξη :ρ )

Δημοσ.

Αγαπητέ Τούφα, με τα χρόνια αλλάζει ο χαρακτήρας μας (βάσει των εμπειριών και της ζωής, που κάνει ο καθένας) άρα, πράγματα που σε ένωναν κάποτε με κάποιους ανθρώπους, μπορεί τώρα να σε χωρίζουν και να σε φέρνουν πιο κοντά με άλλους.

Κι εγώ έχω τα παραπονά μου, σε σχέση με τους παλιούς μου φίλους. Αλλά, θα σου πω για τους παλιούς "αγάπα τους με τα ελαττώματά τους" και κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για να κάνεις νέους φίλους, που θα είναι πιο κοντά σε αυτό που είσαι σήμερα. ;)

Δημοσ.
με ενοχλεί πολύ όταν μερικοί φίλοι μου αρχίζουν να λένε ότι σπαταλάω τον χρόνο μου σε πράγματα που είναι "χαζά" αστεία, ενώ με τα ίδια άτομα μπορεί κάποια στιγμή (όχι πριν χρονια) να γελάγαμε για χαζομάρες

μηπως οι φιλοι σου ειναι πλεον σε μακροχρονιες σχεσεις και αλλα τετοια μπλεξιματα;

Δημοσ.

βασικά πιστεύω οτι βλέπουν σε εσένα (κ σε κάθε εσένα) τον παλιό τους εαυτό, κ μετά λίγο οι διαφημίσεις, λίγο ο κολλημένος κοινωνικός περίγυρος, λίγο το esquire, λίγο ο συμβιβασμός "για ένα καλύτερο αύριο", αντιμετωπίζοντάς σε με αυτό τον τρόπο (σοβαροφάνεια), δείχνουν την ενόχληση προς τον παλιό τους εαυτό κ φοβούνται αυτό το παλιό μήπως τους "μολύνει" πάλι κ ξεφύγουν απο το δρόμο το "σωστό".

γνώμη μου επειδή πάνω κάτι όλοι, μαζί κ εγώ, έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις.

Δημοσ.

εγώ αντιδρώ στη σοβαροφάνεια με σαρκασμό και ανωριμότητα. Βασικά αν δεν υπήρχαν σοβαροφανείς γύρω μου θα φερόμουν πιο όμορφα στον κόσμο.

Αλλά επειδή υπάρχουν θα πω μόνο το εξής: Η σοβαροφάνεια δεν εμφανίζεται μόνο σε αντιδιαστολή με το ανώριμο χιούμορ. Εμφανίζεται και ως σοβαρό χιούμορ σε ειλικρινείς εξομολογήσεις(?). Σε στυλ "ρε τουφα είσαι απίστευτος τι ρωτάς μεσημεριάτικα;"

Φακ δατ.

Δημοσ.
Αγαπητέ Τούφα, με τα χρόνια αλλάζει ο χαρακτήρας μας (βάσει των εμπειριών και της ζωής, που κάνει ο καθένας) άρα, πράγματα που σε ένωναν κάποτε με κάποιους ανθρώπους, μπορεί τώρα να σε χωρίζουν και να σε φέρνουν πιο κοντά με άλλους.

Κι εγώ έχω τα παραπονά μου, σε σχέση με τους παλιούς μου φίλους. Αλλά, θα σου πω για τους παλιούς "αγάπα τους με τα ελαττώματά τους" και κράτα τα μάτια σου ανοιχτά για να κάνεις νέους φίλους, που θα είναι πιο κοντά σε αυτό που είσαι σήμερα. ;)

Και τι είναι οι φίλοι.. παντόφλες μια μας κάνουν και την άλλη δεν μας κάνουν. Οι πραγματικοι φίλοι μένουν φίλοι για όλη σου την ζωή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...