devilaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γεια σας! Xάλασε το pc μιας φίλης μου και είπα να ρίξω μια ματιά κι εγώ μήπως και καταφέρουμε να το φτιάξουμε. Πατώντας το κουμπί για να ξεκινήσει ακούγεται ένα "μπιπ" 3 φορές με συχνότητα περίπου 1 μπιπ/sec και μετά δεν ακούγεται τίποτα για περίπου 2 sec. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς χωρίς να ανοίγει .... δοκιμάσαμε να αλλάξουμε για αρχή την μνήμη του (έχει 512DDR) και βάλαμε μια μνήμη ίδια από το δικό μου pc που είναι ok. Το μπιπ όμως συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και το pc δεν ανοίγει. Δοκιμάσαμε να βάλουμε το καλώδιο της οθόνης στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά και πάλι τίποτα. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και τα μπιπ συνεχίζονται, το απόγευμα θα δοκιμάσω με την δική μου κάρτα γραφικών. Έχουμε βγάλει το ρεύμα από τον σκληρό δίσκο και σκέφτομαι να βγάλω όλα τα hardware πάνω από την μητρική και να αρχίσω να δοκιμάζω διάφορα μήπως και καταφέρω κάτι .... αν ήξερα όμως τι σημαίνουν αυτά τα μπιπ ίσως να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα! γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να σημαίνουν; καμιά βοήθεια; το pc είναι P4 3.2GH 512DDR
teofross Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γεια σας! Xάλασε το pc μιας φίλης μου και είπα να ρίξω μια ματιά κι εγώ μήπως και καταφέρουμε να το φτιάξουμε. Πατώντας το κουμπί για να ξεκινήσει ακούγεται ένα "μπιπ" 3 φορές με συχνότητα περίπου 1 μπιπ/sec και μετά δεν ακούγεται τίποτα για περίπου 2 sec. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς χωρίς να ανοίγει .... δοκιμάσαμε να αλλάξουμε για αρχή την μνήμη του (έχει 512DDR) και βάλαμε μια μνήμη ίδια από το δικό μου pc που είναι ok. Το μπιπ όμως συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και το pc δεν ανοίγει. Δοκιμάσαμε να βάλουμε το καλώδιο της οθόνης στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά και πάλι τίποτα. Η οθόνη δεν δείχνει τίποτα και τα μπιπ συνεχίζονται, το απόγευμα θα δοκιμάσω με την δική μου κάρτα γραφικών. Έχουμε βγάλει το ρεύμα από τον σκληρό δίσκο και σκέφτομαι να βγάλω όλα τα hardware πάνω από την μητρική και να αρχίσω να δοκιμάζω διάφορα μήπως και καταφέρω κάτι .... αν ήξερα όμως τι σημαίνουν αυτά τα μπιπ ίσως να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα! γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να σημαίνουν; καμιά βοήθεια; το pc είναι P4 3.2GH 512DDR Φιλε μου αναλογα με τι Bios εχει τα μπιμπ ισοδιναμουν με καποια βλαβη.Παντως στα περισσοτερα bios αυτα τα μπιμπ που περιγραφεις ειναι καθαρα vga error. ή ειναι σκασμενη η vga ή δεν παταει καλα.
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αν ήξερα όμως τι σημαίνουν αυτά τα μπιπ ίσως να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα! http://www.computerhope.com/beep.htm
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 liopyr...θα το πεις εσύ - ή θα το πω εγώ ; Πες το αλλά μην χρησιμοποιήσεις πάνω από 150 λέξεις.
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 (...πω-πω μας πήρανε στο μεζέ...) (ο ThReSh ) liopyr, άντε με λιγότερες...: "devilaki , κάνε καλου-κακού ένα reset στο BIOS βζάζοντας την μπαταρία από τη μητρική, και το καλώδιο από το τροφοδοτικό για κανένα 5λεπτο" ...αλλά για την κακεντρέχεια πληρωνείς ΕΣΥ τις μπύρες αυτή τη φορά
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ...αλλά για την κακεντρέχεια πληρωνείς ΕΣΥ τις μπύρες αυτή τη φορά Ok, εγώ τις μπύρες, και εσύ το στουπί και την βενζίνη που θα τις γεμίσουμε μετά για να λύσουμε τις ''διαφορές'' μας...
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ..."τις διαφορές μας", λέει ...Τί μου θύμησες τώρα όμως..Κι αν είσαι λίγο "παλιοσειρά", θα με πιάσεις : "...-Ζη-τά-με να με-τρη-θού-με..." "...-Πολύ ωραία. ...Αφού επιμένεις, ας μετρωθούμ'. ...Εγώ είμαι ένα κι ογδονταπέντε. Εσύ πόσο εισ' " . devilaki, αν έβγαλες άκρη με τα μπιμ, δεν ειν' κακό ν' αναφέρεις τί έγινε...
devilaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 ..."τις διαφορές μας", λέει ...Τί μου θύμησες τώρα όμως..Κι αν είσαι λίγο "παλιοσειρά", θα με πιάσεις : "...-Ζη-τά-με να με-τρη-θού-με..." "...-Πολύ ωραία. ...Αφού επιμένεις, ας μετρωθούμ'. ...Εγώ είμαι ένα κι ογδονταπέντε. Εσύ πόσο εισ' " . devilaki, αν έβγαλες άκρη με τα μπιμ, δεν ειν' κακό ν' αναφέρεις τί έγινε... .... νόμιζα ότι είναι πολύ κακό κι ότι δεν πρέπει να να αναφέρω τι έγινε! .... δεν ασχολήθηκα με το θέμα .... αν καταφέρω κάτι (καλό ή κακό) θα το γράψω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.