Προς το περιεχόμενο

Κατασκευές με σπιρτόξυλα

Syrus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

banner600x79qk9.jpg

Γεια χαρά σε όλους!

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη νέα μου ιστοσελίδα όπου παρουσιάζω τις κατασκευές που φτιάχνω σαν χόμπι, από απλά σπιρτόξυλα και κόλα.

Η σελίδα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, κατασκευάσθηκε μετά από προτροπή μελών της οικογένειάς μου και αποτελεί μόνο μια έκθεση για τον τρόπο με τον οποίο περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το θεματολόγιο που με εμπνέει κατά καιρούς, καθώς και πληροφορίες για κάθε μοντέλο της συλλογής μου, όπως είναι ο χρόνος της κατασκευής, οι διαστάσεις και το πλήθος των σπίρτων που συνθέτουν κάθε μοντέλο.

Η ιστοσελίδα μου είναι στα Αγγλικά, όμως αυτό δεν θα σας παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, καθώς η έκθεση μου απαρτίζεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

http://JohnsWorkshop.elementfx.com

Η επίσκεψης σας θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα.

Ελπίζω να τη βρείτε ενδιαφέρουσα.

Δημοσ.

κα-τα-πλη-κτι-κο. Τα συγχαρητήριά μου. Θα χαζεύω τις δημιουργίες σου για ώρες ακόμα. Ευχαριστώ για το θέαμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Απίστευτη δουλειά! Και να σκευτείς ότι στο Δημοτικό ο δάσκαλος μας έβαζε να φτιάχνουμε κουνιστές πολυθρόνες με ξύλινα μανταλάκια και ατλα-κόλα και παρόλο που χρειαζόταν το πολύ ένα πακέτο μανταλάκια, κόντευα να ...αυτοκτονήσω...

B)

Δημοσ.

Πραγματικά φοβερά...βέβαια ή έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο ή το κάνεις πολλά χρόνια αλλά παραμένει απίστευτη προσπάθεια!

Δημοσ.

Οντως εκπληκτικες και μαλιστα θελει πολυ υπομονη και διαθεση για να τα κανεις. Παντως καθε φορα που το σκεφτομαι θυμαμαι το δειπνο ηλιθιων και με πιανει νευρικο γελιο.

Θελει πραγματικα πολυ υπομονη ομως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...