Syrus Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γεια χαρά σε όλους! Θα ήθελα να σας παρουσιάσω τη νέα μου ιστοσελίδα όπου παρουσιάζω τις κατασκευές που φτιάχνω σαν χόμπι, από απλά σπιρτόξυλα και κόλα. Η σελίδα είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, κατασκευάσθηκε μετά από προτροπή μελών της οικογένειάς μου και αποτελεί μόνο μια έκθεση για τον τρόπο με τον οποίο περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το θεματολόγιο που με εμπνέει κατά καιρούς, καθώς και πληροφορίες για κάθε μοντέλο της συλλογής μου, όπως είναι ο χρόνος της κατασκευής, οι διαστάσεις και το πλήθος των σπίρτων που συνθέτουν κάθε μοντέλο. Η ιστοσελίδα μου είναι στα Αγγλικά, όμως αυτό δεν θα σας παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, καθώς η έκθεση μου απαρτίζεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. http://JohnsWorkshop.elementfx.com Η επίσκεψης σας θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα. Ελπίζω να τη βρείτε ενδιαφέρουσα.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πανέμορφα. Θαυμάζω την (σε κλινικά επίπεδα) υπομονή σου.
leftermann Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 κα-τα-πλη-κτι-κο. Τα συγχαρητήριά μου. Θα χαζεύω τις δημιουργίες σου για ώρες ακόμα. Ευχαριστώ για το θέαμα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Απίστευτη δουλειά! Και να σκευτείς ότι στο Δημοτικό ο δάσκαλος μας έβαζε να φτιάχνουμε κουνιστές πολυθρόνες με ξύλινα μανταλάκια και ατλα-κόλα και παρόλο που χρειαζόταν το πολύ ένα πακέτο μανταλάκια, κόντευα να ...αυτοκτονήσω...
Typhoon Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πραγματικά φοβερά...βέβαια ή έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο ή το κάνεις πολλά χρόνια αλλά παραμένει απίστευτη προσπάθεια!
tralalis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πολύ ωραίες κατασκευές! Μπράβο! Πρέπει να έχεις ΜΕΓΑΛΗ υπομονή!!!
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Οντως εκπληκτικες και μαλιστα θελει πολυ υπομονη και διαθεση για να τα κανεις. Παντως καθε φορα που το σκεφτομαι θυμαμαι το δειπνο ηλιθιων και με πιανει νευρικο γελιο. Θελει πραγματικα πολυ υπομονη ομως...
freedubus Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Εμάς ο δάσκαλος μας έβαζε να φτιάχνουμε ξυλοκατασκευές με καλαμάκια για σουβλάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.