ioermi Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Καλησπέρα, έχω βάλει netone τους τελευταίους 4 μήνες και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Κάποια αρχικά προβληματάκια ξεπεράστηκαν σχετικά εύκολα. Ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να βρώ λύση με τις μπρίζες με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο μια συσκευή τηλεφώνου ενεργή και όλες οι άλλες να είναι σε αχρησία, (δεν έχουν και λάμπα να τις κάνω λαμπαντέρ!!!). Μπορέσατε να βρείτε κάποια λύση; Όταν είχα πάρει τηλέφωνο την εταιρία για να δω τις προσφορές της δεν είχαν πει τίποτα για αυτό το τεχνικό πρόβλημα, παρότι τους είχα ρωτήσει για πιθανές μεταβολές ή μετατροπές στην εγκατάσταση. Επίσημη λύση από την εταιρία δεν υπάρχει, μου είπαν "ανεπίσημα" (αυτοί το τόνισαν) να κοιτάξω καμία πατέντα.... Please βοηθείστε γιατί έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να πληρώσω τα 70 ευρώ απενεργοποίησης και να επιστρέψω στον ΟΤΕ... Επίσης πάρα πολλοί που με παίρνουν τηλέφωνο παραπονιούνται για επιστροφή ήχου. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? ioermi
Mystirios Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Για να επιστρέψεις το σήμα στο υπόλοιπο σπίτι είναι σχετικά απλό.Δες κι αυτό το how to απο το adslgr.com , ο τύπος εξηγεί και με εικόνες πως γίνεται και αυτή είναι βασικά μια απο τις ανεπίσημες πατέντες που σου ανέφεραν. Κόστος δεν υπάρχει εκτος κι αν δε πιάνουν τα χέρια σου και χρειαστεί να φέρεις ηλεκτρολόγο. Για την επιστροφή ήχου , ρώτα τον provider σου - παίζουν αρκετά ενδεχόμενα
looperx Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Πολύ ωραίο το FAQ για τις μπρίζες με βοήθησε πολύ!! Όσο για τη Νετονε δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που η ποιότητα του ήχου είναι κορυφαία. Καλύτερα να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη είμαι σίγουρος πως θα σου λύσουν το πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.