Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με explorer.exe

tetod17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ PC ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ EPXPLORER.EXE ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ KASPERSKY TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΈΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ REGISTRY ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ KASPERSKY INTERNET SECURITY. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο EXPLORER.EXE ΑΝΤΙΜΕΤΟΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ PC ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT.

Δημοσ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ PC ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ USB HUB ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΑΝΟ?

Δημοσ.

και γω ενα παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω...εχω xp sp2 αλλα απο τη στιγμη που εγκατασταθηκε το προγραμμα σε νεο υπολογιστη τουλαχιστον 1 στις 4 φορες μπαινω σε ενα φολντερ, παταω το αρχειο που θελω, παιζει αλλα ο φακελος κλεινει λογω προβληματος στην εφαρμογη explorer.exe...

τι γινεται?

μπορει να γινει κατι?

Δημοσ.

Αυτο εμφανιζεται στην αναφαορα σφαλματος παιδια τα φωτα σας μοθ εχει σπασει τα νεθρα δεν θελω να κανω format με τιποτα

AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: unknown

ModVer: 0.0.0.0 Offset: 35f750c4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...