cbr600RR Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδες.. το τροφοδοτικο μου, αφησε την τελευταια του πνοη χτες το βραδυ .. ηταν ενα EZ-COOL 550W.. στο οποιο εσκασαν δυο πηνια και το δωματιο ακομα βρωμαει! Σημερα θα παω να χτυπησω καινουριο και αποφασισα να δωσω γυρω στα 100-110 ευρω.. Κατεληξα σε μερικα μοντελα.. και απο σας θα ηθελα οποιος κατεχει κατι απαραπανω να μου πει ποιο θα προτιμουσε ή αν εχει καποιο αλλο να αντιπροτεινει.. θελω ποιοτικο τροφοδοτικο απο εταιρια που τουλαχιστον να εχει καποια φημη για την ποιοτητα των κατασκευων της.. Τα μοντελα ειναι.. Tagan 2-Force II TG700-U33 700W CoolerMaster 620W REAL POWER PRO CORSAIR CMPSU-650TX 650W TAGAN TG700-U26 700W I-XEYE II εγω προσωπικα ειμια αναμεσα στο Tagan TG-700-U33 και στο CORSAIR ευχαριστω παιδες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700171 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700109 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700419 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420
gadg3takias Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Εγώ θα έπαιρνα το Seasonic που προτείνει από πάνω ο ThReSh και ως εναλλακτική το Corsair
angelripper Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Καλησπέρα και απο μένα παιδιά! Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον cbr600RR γιατί μάλλον ήταν συννενοημένα τα τροφοδοτικά μας Είμαι ανάμεσα στα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700238 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420 καμία γνώμη? εχω ακούσει οτι τα enermax είναι πολύ καλά τροφοδοτικά,βέβαια και το thermaltake με τα 750 W υποψιάζομαι πως θα κάνει μια χαρά την δουλίτσα του... Με τα corsair τι παίζει?
cbr600RR Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 γεια σας μαγκες..! ακουστε εδω τι εγινε τις τελευταιες 2 μερες.. πηγα και πηρα το τροφοδοτικο της COOLERMASTER που αναφερω στα links στο πρωτο μου ποστ.. γυρναω σπιτι το συνδεω..και αρχιζει μια πανδαισια απο beeep beeep και φυσικα το πψ δεν ανοιγε με τπτ.. φοβουμενος οτι καικε η καρτα γραφικων απο το καψιμο του αρχικου τροφοδοτικου.. αρχιζω να πειραματιζομαι με διαφορα .. μνημες/ καρτα γραφικων αλλη η οποια ΔΕΝ επαιζε κτλ.. σε καποια φαση οπως πατησα το RESET για να κλεισει το pc επειδη δεν εδειχνε τπτ.. ακουω ενα Τσαφ και καπνοι να βγαινουν απο το pc!!!:shock: απο αυτο εχασα το δυο μου DVD.. καηκαν κανονικα 1-2 πλακετες στο καθενασ ( το ειδα αφου το ανοιξα ) το εκλεισα καπακι και την επομενη μερα το πηγα στη δουλεια να το τσεκαρουμε εκει.. το καναμε βιδες και φτερο.. ολα εξω.. και αλλες καρτε γραφικων δοκιμασαμε.. αλλες μνημεσ.. τπτ.. οταν συνδεαμε το καλωδιο ρευματος του pc στο τροφοδοτικο επεφτε η ασφαλεια του γραφειου! οταν βαλαμε ενα αλλο τροφοδοτικο το pc δουλεψε μια χαρα! το πηγα πισω στο MULTIRAMA EXPERT αποπου το πηρα .. τα παιδια μου το αλλαξαν αμεσω αλλα δεν καταλαβαν πως γινεται καινουριο coolermaster κα τα τιναξει ετσι! Επισης μου ειπραν οτι καλυτερα να δοκιμαζα καποιο αλλο μιας και αυτος μπορει να ειναι ο λογος που δινει 5 χρονια εγγυηση η coolermaster..σε περιπτωσεις που ειχαν πολλες επιστροφες απο τετοιου ειδους βλαβες.. Φυσικα πηρα αλλο τροφοδοτικο.. το TAGAN μιας και γνωστη η εταιρια ειναι για τα τροφοδοτικα.. και ημουν αναμεσα σαυτο και το collermaster.. το συνδεσα και ολα μια χαρα μεχρι στιγμης.. πολυ καλο τροφοδοτικο με καλες επιδοσεις και φυσικα τα καλωδια αψογα συμμαζεμενα.. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT στην μητρικη ASUS m2-n32 που δεν χαβαριασε τπτ απο ολα αυτα τα ρευματα/αυξομειωσεις κτλ που εφαγε αυτες τιε μερες.... ΜΙΑ τελευταια ερωτηση για οποιον ξερει.. εχω ενα UPS KEBO 600 VA ..το συστημα εχει μια 9600 GTX 1 σκληρο και 2 DVD που θα παρω.. τα σηκωνει το UPS αυτα (λογω του 700w τροφοδοτικου ) η πρεπει να παρω μεγαλυτερο UPS (κανα 1000αρι) ευχαριστω.. και ο θεος να μας φυλαει απο τετοια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 θα γίνω πολύ κάφρος αν ρωτήσω γιατί πήρες το Coolermaster ενώ κανείς μας δεν το πρότεινε?
Voodooman Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ΜΙΑ τελευταια ερωτηση για οποιον ξερει.. εχω ενα UPS KEBO 600 VA ..το συστημα εχει μια 9600 GTX 1 σκληρο και 2 DVD που θα παρω.. τα σηκωνει το UPS αυτα (λογω του 700w τροφοδοτικου ) η πρεπει να παρω μεγαλυτερο UPS (κανα 1000αρι) ευχαριστω.. και ο θεος να μας φυλαει απο τετοια! Φτηνά την γλίτωσες!.. To PSU σου είναι 700W, αλλά καταναλώνει μόνο όσα χρειάζεται το PC σου. To UPS θα δουλεύει. Λογικά, με το σύστημά σου,ένα 15λεπτο αυτονομίας πρέπει να το έχεις, αλλά όχι αν παίζεις παιχνίδι!
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 πριν 1,5 χρονο μου ανατιναχτικε ενα NRG 650 UPS και πεταχτικαν φωτιες και βρωμαγε ολο το δωματιο , γιαυτο καλιτερα μη βαλεις
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 μου φαινεται πως μαζι με ορισμενα τροφοδοτικα πρεπει να δινουν και ασφαλεια ζωης ..
cbr600RR Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 θα γίνω πολύ κάφρος αν ρωτήσω γιατί πήρες το Coolermaster ενώ κανείς μας δεν το πρότεινε? οχι καθολου.. προτιμησα το COOLERMASTER λογω της 5ετους εγγυησης και του ονοματος που εχει η εν λογω εταιρια στον χωρο.. το οτι επεσα πανω σε ελάτωματικο..ειναι αλλη ιστορια πριν 1,5 χρονο μου ανατιναχτικε ενα NRG 650 UPS και πεταχτικαν φωτιες και βρωμαγε ολο το δωματιο , γιαυτο καλιτερα μη βαλεις δε σε καταλαβα.. μη βαλω τι? 1000αρι UPS ? εχω καταληξει σε ενα UPS MUSTEK POWERMUST 1000VA +1 για το Corsair λες?
palawiaris Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Έχω 2 Thermaltake Τοughpower 700άρη και ένα 750άρη.Απόλυτα ευχαριστημένος.Αθόρυβα και σταθερά.To 750άρη έχει και ανταπτοράκι από 8πινο σε 6πινο για την κάρτα γραφικών.Ο συνδιασμός των καλωδίων του σου επιτρέπει να μην γίνεται μπάχαλο με τα καλώδια,αναλόγως το πι/σι φυσικά.Για τα μοντέλα με τα αποσπώμενα καλώδια γράφω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 στα τροφοδοτικά η coolermaster πάντως ΔΕΝ έχει φτιάξει ακόμα όνομα... για αυτό προτιμάμε αυτές που έχουν φτιάξει ήδη...
cbr600RR Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ναι οντως.. παντως για ΤΟ coolermaster ξεγελαστηκα απο τα 5 χρονια εγγυησης και απο τα θετικα reviews που βρηκα στο internet.. επισης η ολη φαση με τα αποσπομενα καλωδια δε με ενθουσιασε ... τα προτιμω ολα μαζι και να κρυβω αυτα που δεν χρειαζομαι.. παντως το TAGAN μπορω να πω ειναι πολυ προσεγμενο και στην σχεδιαση και στα καλωδια και στα χαρακτηριστικα.. αποτι ξερω ουτε η Thermaltake εχει τρελλο ονομα στα τροφοδοτικα.. οσο για τα ξενα sites που εψαξα σε πολλα γινοντουσαν αναφορες για διαφορα προβληματα.. τι να πω .. ειναι περιπλοκος ο κοσμος των τροφοδοτικων... τελικα να παρω UPS 100αρι η ΤΣΟΥ ? το 600VA ειναι αρκετο? για τα MUSTEK UPS τι γνωμη εχετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.